Motor se točí jak vzteklej, ale nechytí, jako kdyby tam nebyla nafta. Je tam asi 1/4 nádrže. Paměť závad prázdná, palivový filtr nový před 3 tis. km. Stojim teda do mírného kopečka, ale dojezd píše ještě 300km. Při prvním nastartování na vtěřinku chytil, ale hned zase chcípnul, ani jsem nestihnul pustit klíček. Neví někdo po čem jít?
Oct ALH 66Kw-4??Nm 1??PS
klika,písty,ojnice,saní ARL včetně IC,vedení 60mm,turbo Hybrid-Oleg,trysky PP764+11mm hlava DPF ON
SW Dieselpower
jednohmota+HDS57převodovka hybrid LHW,brzdy CupraR 323mm př. 288x22mm zad. CO JEDE MUSi BRZDIT!
Vesnican píše:Motor se točí jak vzteklej, ale nechytí, jako kdyby tam nebyla nafta. Je tam asi 1/4 nádrže. Paměť závad prázdná, palivový filtr nový před 3 tis. km. Stojim teda do mírného kopečka, ale dojezd píše ještě 300km. Při prvním nastartování na vtěřinku chytil, ale hned zase chcípnul, ani jsem nestihnul pustit klíček. Neví někdo po čem jít?
Asi ti padá nafta.Zkus víckrát po sobě zapnout a vypnout klíček ať si natankuješ.Nebo si zali filtr
Nekouri, sprej jsem nezkousel, klickem jsem tocil asi 5x zkusim tam nalejt vic nafty a vemu za tu klapku, ale kdyby zo byla klapka, tak by to poprvy nechytlo, spis me to prkjde jako ta nafta...
Tak jsem tam dneska ráno byl, nalil jsem tam dalších asi 10 litrů nafty, klíčkem jsem točil, jak vzteklej, ale pak to stejně nechytlo. Zkousel jsem startovat i s plynem a nic... Jinak diag. čistá, psal jsem to v prvním postu.
Tak se cvičně diagnostikou podívej v motorovce na teplotu a otáčky startéru. To že diagnostika nic nehlásí rozhodně neznamená, že tam není/nemůže být problém. Už jsem potkal řadu jednotek s povypínanými DTC...
Hele chlapi, mám auto a nejede. Můžete mi prosím někdo poradit jak to mám pokud možno zdarma opravit, aby to zase jezdilo??