Svítí kontrolka ESP , bliká žhavení

Jakékoliv dotazy týkající se problémů, údržby vozů koncernu VW. Týká se jen VW/Audi/Škoda/Seat

Moderátoři: šulda, Moderátoři

Odpovědět
micl
Nováček
Odpovědi: 0

Svítí kontrolka ESP , bliká žhavení

Příspěvek od micl »

Ahoj, občas při sešlápnutí brzdy se mi rozsvítila kontrolka ESP , něco jsem o tom četl a byl jsem si celkem jist že je to jen čidlem a dnes když jsem jel z práce, začalo mi blikat žhavení. Chci se tedy optat zkušenějších kanonýrů, jestli to s tím souvisí a popřípadě kolik stojí oprava/výměna a jestli je to nutné měnit hned. Díky :)

Seat Leon 1.9 TDi 110kw
Ja ho mít prostě budu! /Seat Leon 1.9tdi 110kw
chipmann
Aktivista

Příspěvek od chipmann »

Brzdovy spinac ko vymena
OII RS 2.0TFSI chip,podvozek eibach, výfuk Miltek, bloff forge Motorsport, kola Thomason atd Kompletní diagnostika VAG 12.12.3
micl
Nováček

Příspěvek od micl »

poznám to něják? něco jsem ted ještě četl a psali že by neměli svítit brzdová světla, je to tak? popřípadě , zajímalo by mě číslo dílu, nedaří se mi dohledat
musellukas
Nováček

Příspěvek od musellukas »

Originální díl do Octavie I stojí do 350kč. Prý se nevyplatí dát levnější druhovyrobu kvůli kvalitě. Není to zase takový rozdíl v ceně. Vyměnil bych to hned, nebudou ti svítit brzdy. A nebo vyndat, rozebrat, očistit, napružit a namazat kontakty. Udělal jsem to taky a dva měsíce bez problémů :)
Škoda Octavia I 1,9 TDI ASV 81 kW
Honda CB900F Hornet 81kW
micl
Nováček

Příspěvek od micl »

musellukas píše:Originální díl do Octavie I stojí do 350kč. Prý se nevyplatí dát levnější druhovyrobu kvůli kvalitě. Není to zase takový rozdíl v ceně. Vyměnil bych to hned, nebudou ti svítit brzdy. A nebo vyndat, rozebrat, očistit, napružit a namazat kontakty. Udělal jsem to taky a dva měsíce bez problémů :)
Ok díky, jde mi o to že jsem koukal na náhradní díly a je tam asi 6 ruzných spínačů tak si nevím rady který koupit, někde píšou mechanický, nějáký elektrický jeden s 2ma pinama , další se 4ma pinama . Jestli bude někdo od té dobroty tak mi tu postněte odkaz na díl a jestli někdo vyhrabe fotku jak se to mění tak budu velmi vděčný. :) :) 8)
chipmann
Aktivista

Příspěvek od chipmann »

Nebud linej a sehni se k pedalum najdi si dotycny spinac je na brzdovem pedalu pridelany jen bajonetem tzn otocis a vyndas a hned vis kter tam patří
OII RS 2.0TFSI chip,podvozek eibach, výfuk Miltek, bloff forge Motorsport, kola Thomason atd Kompletní diagnostika VAG 12.12.3
micl
Nováček

Příspěvek od micl »

ok díky , *closed*
Odpovědět

Zpět na „Údržba/problémy VW group (DIESEL)“