Andre píše:První, kdo tu chtěl porovnávat rotačku s PD, jsi byl Ty, tak si tu přestaň mazat hovínka na hlavu
Jestli tě zase vyvedl z míry pohled na graf výše s polovičním turbem a zpátečnickou podtlakovou regulací v porvonání s tím průserem v tvém zděděném sleeperu, tak si to běž někam vybít, nemusíš tu zase krmit lidi pseudofaktama po SZ.
Zase zbytečně dráždíš hada bosou nohou.... Proč zmizelo to hlasování o práškách na hlavu?
Andre, kdybys cetl poradne, tak jedine, co me do te doby (nezli jsi tu zacal psat svoje fekalni vyplody) "vyvedlo z miry" je tva neomalenost porovnavat 1,9 8V a 2,0 16V. Jinak jsem pouze projevil zajem a zvedavost, jako kazdy bezny uzivatel tohoto fora ... navic to bude prece reference pro tebe, ne? Premyslej
Dale , ty chudaku zapomnetlivej ... ale to ti catecne krivdim, zapomnetlivej nejsi, protoze
sis doplnil zaklady ze zakladni skola a naucil ses rozdil mezi "vydedeny" a "zdedeny" ... ale pojem zdedeny, navzdory tomu, ze jsem ti to vysvetlil jsi nepochopil. Ale musim te pochvalit, uz ses naucil nove slovo, slovo "pseudofakta", skoda jen, ze netusis, co to znamena, protoze ja jsem vsechna fakta dodal (kdyz jsi me ve vyse uvedenem odkaze zadal) a tak dukladne, jak malokdo zde.
Mimochodem, opakuji, ten muj "pruser" mel i pres svoje negativa lepsi odezvu na plyn nezli tebou dodane GTB1756VK predelane na podtlak na stejnem technologickem zakladu, tedy ASZ ... takze co to tu zase meles? A to lze za polovicni turbo povazovat vice nezli ten tvuj "zazrak" ... kdyz uz jsme u tech fakt.
Dale bych te chtel pozadat, abys ona "pseudofakta" z me strany konkretne citoval, samozrejme vcetne zdroje. Vis, ja jsem byl hodne trpelivej a pokud jsem sdeloval nejaka fakta, pak bud rad, ze jsem je nesdeloval verejne. To bychom se tu dozvedeli veci, ze by si pak museli lidi davat hodne pozor od koho co kupuji.
To jenom vy "chytrolini" jste to na me pekne usili s tim turbem a chudaka Poluxtroje (pozn.: timto myslim oznaceni "chudak" uprimne a s politovanim, protoze to musela byt nehorazna prasarna vyzadujici opravdu kachni zaludky jste do toho zatahli (teda to jedine predpokladam, ze i on do toho nebyl vedomky ucasten).
Prosim te, ty a had? Cozpak jsi opet zapomnel ucivo zakladni skoly, ze slepys neni had ale spis jesterka, coz dokazuje fakt, ze v pripade ohrozeni mu upadne ocas?
No, o mazani temat bys nemel moc mluvit abych zase nebyl nucen sahnout do archivu na tvuj podnet (a tveho nohsleda) smazanych temat.
Ale k tematu, srovnavat 1,9TDI 8V rotacku s 1,9TDI 8V PD je rozhodne bliz nezli to srovnavat s 2,0 16V (Mirulu budiz tim prikladem)... nebo i toto jsi schopen poprit? Upust ocas a nech si tyhle kecy na koledu nebo pro zakazniky, kteri slepe hltaji kazde tve slovo.
...a kdybys snad chtel hovorit k tematu "tuning" a obohatit zdejsi forum o zkusenosti, schvaluji, to bych ti musel vystrihnout poklonu - bud sdilny a rekni nam kolikrat jsi to svoje slavne Audi A3 popravil ... zmin fakta, obohat zdejsi cleny. Alespon lidi prestanou onanovat nad tim, jak je to BKD uzasne a odolne (ani se "super hlavou"), a nebudou se uchylovat do slepych ulicek
Jinak ano, obcas jsem nucen si vzit prasek na hlavu, konkretne Paralen ... zvlaste, kdyz slysim ty historky o tech tvych "zazracich" s pridrenymi, nebo vypodlozenymi nebo jinak zbastlenymi regulacemi, nekonecnym stelovanim cerviku, tahel apod., ktere nejsi schopen ani reprodukovat (kdyby netusil, co to znamena tak ti to vysvetlim - udrzet jisty postup zarucujici stejny vystup) ... na to, ze mas k dispozici CNC tak je to celkem smutne, zvlaste po takovych letech "v oboru".
Inu, to vis, pokrok nezastavis, proti vetru nelze mocit navzdy s uspechem, nebot proud zeslabne a pak si mocis na boty a kalhoty
REA bude vzdycky lepsi a je jedno jestli ho das na male turbo (kde jeho pritomnost neni podlozena nezbytnou potrebou) nebo velke, kde proste podtlak nema sanci nikdy REA konkurovat.
... ale ze stare znamosti ti dam lekci z marketingu zdarma: hecni se, kdyz se k tomu nema majitel, vyjednej mu nasledne zmereni na brzde - jestli si za nim stojis tak prece to bude jen dobra reklama, ne? Zapoj mozkove zavity, rozpocet v ramci vyexpedovaneho produktu na to rozhodne budes mit. Ale pokud mozno tak na stejne brzde jako bylo mereno moje i tvoje auto.