Problém s motorem Ford s-max 1.8 tdci
Moderátoři: šulda, Moderátoři
- zdenouch
- Přispěvovatel
- Kontaktovat uživatele:
Problém s motorem Ford s-max 1.8 tdci
Auto začalo při jízdě klepat a postupem mlátit.
Nechal jsem to odtáhnout do nebližšího servisu .
Tam vydělali vstřiky a zavezli do Brna do auto ZM.
Odtud mi pan volal, že všechny vstřiky jsou špatné a nejdou ani repasovat.
Řekl jsem mu, že auto do poslední chvíle bez problému jezdilo a jak je možné, že všechny vstřiky najednou odešly.
Novej můžu mít za 7600,- x 4 ks a to nemám jistotu, že to bude vstřikama.
Vačka je v pořádku a hydroštely jsou bez vůle.
Zkontrolovali nové rozvody. Jsou také v pořádku, seřízené a neporušené.
Auto startuje bez problému až na mlácení, které se přenáší z levé části od
rozvodů!
Měřili tlaky na válcích. Jsou všechny stejné, v pořádku.
Když odpojili první vstřik od rozvodů, auto jelo a mlátilo.
Po odpojení ostatnich vstřiků po jednom auto nenastartovalo.
Tudíž předpokládám, že hlavní problém ve vstřikách nebude.
Děkuji za radu a pomoc pokud se někdo už s tímto problémem potkal.
Děkuji za pomoc.
Nechal jsem to odtáhnout do nebližšího servisu .
Tam vydělali vstřiky a zavezli do Brna do auto ZM.
Odtud mi pan volal, že všechny vstřiky jsou špatné a nejdou ani repasovat.
Řekl jsem mu, že auto do poslední chvíle bez problému jezdilo a jak je možné, že všechny vstřiky najednou odešly.
Novej můžu mít za 7600,- x 4 ks a to nemám jistotu, že to bude vstřikama.
Vačka je v pořádku a hydroštely jsou bez vůle.
Zkontrolovali nové rozvody. Jsou také v pořádku, seřízené a neporušené.
Auto startuje bez problému až na mlácení, které se přenáší z levé části od
rozvodů!
Měřili tlaky na válcích. Jsou všechny stejné, v pořádku.
Když odpojili první vstřik od rozvodů, auto jelo a mlátilo.
Po odpojení ostatnich vstřiků po jednom auto nenastartovalo.
Tudíž předpokládám, že hlavní problém ve vstřikách nebude.
Děkuji za radu a pomoc pokud se někdo už s tímto problémem potkal.
Děkuji za pomoc.
PRODANÁ: Octavia 1.9 TDI, AGR, MR99 , VA + Fratelli Bosio 764 ,chip 125kw ,ATD+HDS57+VR6 přítlačák, EGR OFF, sání komplet ASZ ,brzdy 312/256,podvozek + interier RS
Ohrana pisnicka vsech co vstriky repasuji. Jsou to do jednoho podvodnici co jim je uplne jedno ze ten problem je jinde a jen chteji vydelat. By me zajimalo jak by se tvarili kdyby po nich nekdo chtel takovy auto opravit, oni vymenili vsechny vstriky motor by stejne nefungoval a zakaznik by odmitl zaplatit. Pokud to mlati mrkl bych taky na kliku.
Přesně tak, mechán je vydírán diesel servisy, zaplatí namontuje a když je problém, blbec je on..Když to servis zkurví, řeknou, záruku dáme pouze v případě, že to montuje naše firma...Bmwrepair píše:Ohrana pisnicka vsech co vstriky repasuji. Jsou to do jednoho podvodnici co jim je uplne jedno ze ten problem je jinde a jen chteji vydelat. By me zajimalo jak by se tvarili kdyby po nich nekdo chtel takovy auto opravit, oni vymenili vsechny vstriky motor by stejne nefungoval a zakaznik by odmitl zaplatit. Pokud to mlati mrkl bych taky na kliku.

nepropadat panice...
- zdenouch
- Přispěvovatel
- Kontaktovat uživatele:
Co mám dělat ?
Zavolat do servisu a požádat je, at sundají olejovou vanu a mrknou na kliku?
To abych servisu radil co má dělat.........
Peníze netisknu a jen tak vyhazovat peníze se mi nechce.
Zavolat do servisu a požádat je, at sundají olejovou vanu a mrknou na kliku?
To abych servisu radil co má dělat.........
Peníze netisknu a jen tak vyhazovat peníze se mi nechce.
PRODANÁ: Octavia 1.9 TDI, AGR, MR99 , VA + Fratelli Bosio 764 ,chip 125kw ,ATD+HDS57+VR6 přítlačák, EGR OFF, sání komplet ASZ ,brzdy 312/256,podvozek + interier RS
- zdenouch
- Přispěvovatel
- Kontaktovat uživatele:
Dnes sundali olejovou vanu. Byl jsem u toho.
Vana plná lupínků a kousků asi z šálků. Na sítku čerpadla to samé.
Byl jsem tak nasranej, že jsem to ani nevyfotil.
Co mi ted doporučíte?
Před rokem jsem to koupil.
Nový motor nebo se to pokusit opravit?
Pokud to opravím tak se mi to nevyplatí prodat a na náhradní díly mi za to tu cenu za jakou jsem to koupil nikdo nedá.....
Co mi ted doporučíte?
Před rokem jsem to koupil.
Nový motor nebo se to pokusit opravit?
Pokud to opravím tak se mi to nevyplatí prodat a na náhradní díly mi za to tu cenu za jakou jsem to koupil nikdo nedá.....
do opravy bych osobně po takový smrti nešel a když už teda tak rozhodně zahodit původní olejové čerpadlo a doufat že si nějaká šupina nevzpomene a časem nepřipluje
Oct ALH 66Kw-4??Nm 1??PS
klika,písty,ojnice,saní ARL včetně IC,vedení 60mm,turbo Hybrid-Oleg,trysky PP764+11mm hlava DPF ON
SW Dieselpower
jednohmota+HDS57převodovka hybrid LHW,brzdy CupraR 323mm př. 288x22mm zad. CO JEDE MUSi BRZDIT!
klika,písty,ojnice,saní ARL včetně IC,vedení 60mm,turbo Hybrid-Oleg,trysky PP764+11mm hlava DPF ON
SW Dieselpower
jednohmota+HDS57převodovka hybrid LHW,brzdy CupraR 323mm př. 288x22mm zad. CO JEDE MUSi BRZDIT!
je to hnus no,včera u nás byl borec pro motor 1.6HDi, dovezli auto z Belgie, prý to jen mírně klepalo, říkali si klasika, přicpanej koš a klepou hydra, vyčistíme, udělá se turbo a hurá
no, ouha, pry shodili vanu, ty plná šupinek...tak šli dál a na klice byl v ojničních i hlavních ložiscích namotanej alobal.....nachystaý na prodání...takže +20 za jinej motor a kupa práce = výdělek v čudu...
no, ouha, pry shodili vanu, ty plná šupinek...tak šli dál a na klice byl v ojničních i hlavních ložiscích namotanej alobal.....nachystaý na prodání...takže +20 za jinej motor a kupa práce = výdělek v čudu...
[quote="zdenouch"]Dnes sundali olejovou vanu. Byl jsem u toho.
Tak hlavne ze te chteli zkasnout za repas trysek. By me zajimalo jak by se tvarili po namontovani. Je to presne jak jsem tu uz psal, je jedno kde je problem, repase je potreba vzdycky:)
Tak hlavne ze te chteli zkasnout za repas trysek. By me zajimalo jak by se tvarili po namontovani. Je to presne jak jsem tu uz psal, je jedno kde je problem, repase je potreba vzdycky:)