VW podvádí při emisich
Moderátoři: šulda, Moderátoři
Nakonec to rupne na všechny automobilky...
Abych pravdu řekl, tak se jako zarytý VWágenista také cítím podvedený.
Pod hrozbou ekozóny v Praze, jsem se musel rozloučit s milovaným G4 a pořídil 2.0TDI 2010 s Euro 4, nechal jsem ho bez úprav kvůli 100% funkci DPF a teď mám jako 40x horší emise?
Asi se také přidám k hromadné žalobě, protože o auto s Euro 0 jsem tedy zájem neměl...

Abych pravdu řekl, tak se jako zarytý VWágenista také cítím podvedený.
Pod hrozbou ekozóny v Praze, jsem se musel rozloučit s milovaným G4 a pořídil 2.0TDI 2010 s Euro 4, nechal jsem ho bez úprav kvůli 100% funkci DPF a teď mám jako 40x horší emise?
Asi se také přidám k hromadné žalobě, protože o auto s Euro 0 jsem tedy zájem neměl...

MORE POWER?
DIESELPOWER!
Touran 2.0TDI Freestyle Dieselpowe®
DIESELPOWER!
Touran 2.0TDI Freestyle Dieselpowe®
on to nebude případ 2 automobilek. spíš se to nebude týkat pouze 2 automobilek a to budou ještě nějaké čínské, kde se to neřeší.
jen tak trochu odbočka - když se někde zmíní čínské testy, vybavím si video topgear s "crashtestem"
https://www.youtube.com/watch?v=mjq1YDaPxt8
jen tak trochu odbočka - když se někde zmíní čínské testy, vybavím si video topgear s "crashtestem"
https://www.youtube.com/watch?v=mjq1YDaPxt8
-
- Aktivista
Toto forum rozdeluje lidi na vice casti, ostatne, tak je tomu i v beznem zivote. Tentokrat se ale pridam k tem "spatnym" - reknete mi jak to dostat do aut ktere to nemaji, ja to chci taky! Chci jet v klidu s pokurujicim autem a nasledne, jsem-li meren, nic z toho nevyjde.
... obavam se, ze prisel cas na prepinaci software, DPF a paralelni vyfuk
PS: pristup VW schvaluji, je to adekvatni rekace na prubeznou ekoteroristickou masaz
... obavam se, ze prisel cas na prepinaci software, DPF a paralelni vyfuk

PS: pristup VW schvaluji, je to adekvatni rekace na prubeznou ekoteroristickou masaz
TDI - everyday's racing performance with frugal running costs - do not let the challenge pass you by 
Jestliže máš pravdu o 24 hodin dříve než jiní, jsi přesně oněch 24 hodin považován za blázna. (Antoine de Rivarol)

Jestliže máš pravdu o 24 hodin dříve než jiní, jsi přesně oněch 24 hodin považován za blázna. (Antoine de Rivarol)
http://www.novinky.cz/ekonomika/381620- ... perti.html
Tak už víme, kdo může za všechno...Už delší dobu kašlu a teď už konečně vím, proč...
Tak už víme, kdo může za všechno...Už delší dobu kašlu a teď už konečně vím, proč...
nepropadat panice...
PD byla posledni tecka za vyvojem dieselu, kterej bude plnit prisnejsi emisni normy. A vzhledem k tomu, ze vetsina vyrobcu dnes pouziva CommonRail, vcetne VW, vubec bych se nedivil, kdyby v tom jeli vsichni. Byl by to koneckoncu jen dukaz nesmyslnosti neustale utahovanych emisnich limitu od stolu zlobovaneho urednika z EU. Jen na VW to halt prasklo prvni.
hodně lidí nadává na ekoterorismus, ale nikdo si neuvědomuje, že např. oxidy dusíku o ,kterých se tu ve spojení s emisema dieselu mluví jsou prostě jedovatý plyny a všichni, kteří si prostojí pěkně ráno v koloně cestou do práce to prostě pěkně dejchaj, o tom jakej kouř mi dávaj někteří řidiči coby cyklistovi se ani zmiňovat nebudu
, pak dnes nemá mít každý druhý dítě na něco alergii nebo astma 

Podvod to je smůla že to prdlo až tak pozdě, jinak hoši zapomínáte třeba na lodě je údajně 6 zaocenánských největších lodí co za cestu z číny do evropy vyprodukují tolik sraček že automobilový průmysl je jak cigáro v kavárně a řeší je někdo nějakou normou ne, je to ekoteror který uměle zvyšuje prodeje a ve svojí podstatě všichni z toho žijou vlády a i ty nejposlednější úředníčky nevyjímaje daně jsou mocný příjem a ekodaně zvlášť...
Oct ALH 66Kw-4??Nm 1??PS
klika,písty,ojnice,saní ARL včetně IC,vedení 60mm,turbo Hybrid-Oleg,trysky PP764+11mm hlava DPF ON
SW Dieselpower
jednohmota+HDS57převodovka hybrid LHW,brzdy CupraR 323mm př. 288x22mm zad. CO JEDE MUSi BRZDIT!
klika,písty,ojnice,saní ARL včetně IC,vedení 60mm,turbo Hybrid-Oleg,trysky PP764+11mm hlava DPF ON
SW Dieselpower
jednohmota+HDS57převodovka hybrid LHW,brzdy CupraR 323mm př. 288x22mm zad. CO JEDE MUSi BRZDIT!
http://www.fcd.eu/article.aspx?id=1667
Ak dobre rozumiem prvému odstavcu, tak prvý na to prišiel Fleischhans a Američania to prebrali z jeho správy.
Pán Fleischhans je vskutku dôstojným pokračovateľom diela Járy Cimrmana.
Ak dobre rozumiem prvému odstavcu, tak prvý na to prišiel Fleischhans a Američania to prebrali z jeho správy.
Pán Fleischhans je vskutku dôstojným pokračovateľom diela Járy Cimrmana.
Spíš by mě zajímalo jak to že na to nepřišel nějaký renomovaný uprávce SW?!?Že by to bylo tím že o tom ve finále vědí všichni hovno a jen si na něco hrajou? Kdyby byly tak dobrý tak reverzním inženýrstvím který museli dělat, aby zjistili co která mapa dělá na to museli přijít.
Escalade EXT 6.2 AWD flexfuel