Zdravim, nedávno jsem si všiml, že když jedu třeba z kopce bez plynu, cca 110 a potom přidám plyn, tak to jakoby ubere a potom se to rozjede. Nesetkal se stím někdo?? Jinak všechno šlape OK. Zkusim dát naftovej filtr, a uvidim co dál. Co myslíte?
AHoj,
něco podobného mám na služebáku (Transporter 2.0 tdi common rail). V mém případě to bude něco o spojce. Předpokládám setrvák, pač to hrká. Ale z kopce to dělá přesně to co píšeš, ale doprovází to i zvuk, takové klepnutí. Třeba ti to pomůže.
Tomáš Čermák píše:mě to zvuk žádnej nedělá. Připadá mi to, jako když je to ten moment bez nafty
Tak zkus ten filtr a ještě sýtko v nádrži, ikdyž u pd tam je to trošku jinak než u rotačky. Pozoruj třeba palubní pc a nebo pokud máš vag, tak bych kouknul na dávku nafty při volnoběhu - měřené hodnoty -> skupina 1 druhé okno.
Dik za tip, zkusim jeste to sytko. Taky jsem o nem premejslel. Vag mam, ale na mym aute nemuzu navazat komunikaci s jednotkou motoru,ale to je dalsi pribeh
Tak dneska novej poznatek, stane se to jen kdyz jedu cca 2000ot a bez plynu, treba z kopce a pak pridam tak to jakoby ztrati tah a hned se to zase rozjede. Je to tak jedna vterina a v momente kdy to udela, mi problikne ESP! Ze by vstriky nebo kabely ke vstrikum??
mel jsem neco podobneho pri jizde na 1,2,3 r.stupen pokazde se mi rozlo esp a nakonec to vyresilo napruzeni kontaktu a od te doby mam dva roky klid jinak to delalo nahodile jak kdy a vse jinak v pohode
Všiml jsem si, že se to chová jako když zasáhne ASRko, prostě to vždycky tu chvilku nechce pustit otáčky přes 2tis. Ale vždycky jen na pětku a když jsem jel z kopce bez plynu. Vypnul jsem ESP a od tý doby to neudělalo . Ale ted v čem by mohl bejt problém?? Zítra dám VAG a uvidíme
Tomáš Čermák píše:Všiml jsem si, že se to chová jako když zasáhne ASRko, prostě to vždycky tu chvilku nechce pustit otáčky přes 2tis. Ale vždycky jen na pětku a když jsem jel z kopce bez plynu. Vypnul jsem ESP a od tý doby to neudělalo . Ale ted v čem by mohl bejt problém?? Zítra dám VAG a uvidíme
Je to závislé na otáčkách nebo na rychlosti? Zkus jet třeba na 4 a stejnou rychlostí jako když máš pětku a 2tis otáček. Třeba čidlo otáčky kola v určité konstantní rychlostí špatně spíná a v tu chvíli zasáhne jednotka abs.