Výměna oleje v HALDEXU oktávie 2001
Moderátoři: šulda, Moderátoři
Tak prý tam patří tento: http://www.cc-autodily.cz/olej-synt-prevodovy.html
Takže když neseženu origo, stačí dodržet 75w90 a specifikace GL-5 ??
Takže když neseženu origo, stačí dodržet 75w90 a specifikace GL-5 ??
Cerstve sem melnil na Leonu 4x4 TDi olej +filtr haldex ..se toho veslo necela ta tuba 0,270ca a rovnou se vymenil i olej v diferaku tam se ho veslo asi 1,2L..
Na kolik prijde ve skodovce dle ETKY filtr a ta tuba s olejem ?
..ten specialni olej do diferaku pry stoji 800kc litr..
Na kolik prijde ve skodovce dle ETKY filtr a ta tuba s olejem ?
..ten specialni olej do diferaku pry stoji 800kc litr..
..:: Octavia vRS TDI - 210HP @ 476Nm NA PRODEJ !!!
..:: Leon Cupra4 TDI - 270HP @ 580Nm

Ty jo kluci já měnil olej v hladexu přesně jak to tady popisujete a dělá mi to neplechu...při plném, redju tam lupe jako prase a za jízdy bez plynu to hučí no děs...Píše to chybu v abs nějaký snímač přímočarého zrychlení...Před výměnou to šlapalo jak mělo,nejde na tom něco pokazit na té výměně???Už si nevím rady kua...
to spíše vypadá na problém s diferákem....,nepopletl jsi dírky??rapalu píše:Ty jo kluci já měnil olej v hladexu přesně jak to tady popisujete a dělá mi to neplechu...při plném, redju tam lupe jako prase a za jízdy bez plynu to hučí no děs...Píše to chybu v abs nějaký snímač přímočarého zrychlení...Před výměnou to šlapalo jak mělo,nejde na tom něco pokazit na té výměně???Už si nevím rady kua...
Zdravim, měním haldex a když už, tak chci vyměnit i olej a filtr. Celou nápravu mám v garáži na paletě, je možné origo olej dostat do haldexu i z vrchu, nebo pouze spodem? Vypuštění oleje je mi jasné 

G III ASV, 1749V, PP764, Chip, 60mm výfuk, kat off, egr off
O1 1.8t AGU
Passat 3b5 1.9 TDI
G4 1.9 TDI 110kw 4x4, Chip, +80%, egr off, kat off, GTB2260V
O1 1.8t AGU
Passat 3b5 1.9 TDI
G4 1.9 TDI 110kw 4x4, Chip, +80%, egr off, kat off, GTB2260V