Tak se mi zdá, že mi moje AHF nějak žere a nevím, jestli je to nohou, nebo váhou vzduchu
 Tak se mi zdá, že mi moje AHF nějak žere a nevím, jestli je to nohou, nebo váhou vzduchu  Můžete se mi na to někdo podívat? Laicky koukám, že od 3100+ nějak ztrácí dech, ale nejsem znalec, takže jen říkám, co vidím. Díky
 Můžete se mi na to někdo podívat? Laicky koukám, že od 3100+ nějak ztrácí dech, ale nejsem znalec, takže jen říkám, co vidím. DíkyLog zde
Moderátoři: šulda, Moderátoři
 Tak se mi zdá, že mi moje AHF nějak žere a nevím, jestli je to nohou, nebo váhou vzduchu
 Tak se mi zdá, že mi moje AHF nějak žere a nevím, jestli je to nohou, nebo váhou vzduchu  Můžete se mi na to někdo podívat? Laicky koukám, že od 3100+ nějak ztrácí dech, ale nejsem znalec, takže jen říkám, co vidím. Díky
 Můžete se mi na to někdo podívat? Laicky koukám, že od 3100+ nějak ztrácí dech, ale nejsem znalec, takže jen říkám, co vidím. Díky

. Taky mi turbo tlačilo požadavek v pohodě a váha vážila málo a ve vysokých otáčkách to nechtělo jet....s diodou to pak jelo líp, ale nebylo to ono a hlavně to kouřilo v kopci v otáčkách jako tank a i tak žralo
. Taky mi turbo tlačilo požadavek v pohodě a váha vážila málo a ve vysokých otáčkách to nechtělo jet....s diodou to pak jelo líp, ale nebylo to ono a hlavně to kouřilo v kopci v otáčkách jako tank a i tak žralo 

tiez riesim podobny problem, ten log pred opravou ked padalo mnozstvo MAF bolo sposobene vahou alebo turbom?ketys píše:Takže, nové turbo, vyčištěné sání, FMIC, vyčištěná váha vzduchu a aktuálně takto: http://uloz.to/x21ECDRs/3-11-2015-01-csv
Myslím, že dobrý, co vy na to?