anténa - prut vs. ploutvička
Moderátoři: šulda, Moderátoři
-
- Přispěvovatel
Odpovědi: 0
anténa - prut vs. ploutvička
Ahoj. Uhnila mi originál anténa tak budu kupovat jinou. Líbí se mi taková ta decentní...tuneri tomu říkají zraloci ploutev. Jen se bojím aby neměla nějak o hodně nižší prijem signálu než ten klasicky pulmetrovy prut. Mate s tím někdo zkušenosti?
Berlingo 1.9D DJZ Bosch
Dle učebnic by měl být příjem o několik řádů nižší, bohužel už ale nežijeme za komančů a existujou zesilovače slabých signálů v potřebném pásmu, který se implementuje na stávající anténu.
DETAILNÍ NÁVOD ZDE
nevím osobně jsem to nezkoušel, ale něco na tom bude. Jinak co nechytneš na 1,1m dlouhej prut, tak nechytneš ani na plutvi.
DETAILNÍ NÁVOD ZDE
nevím osobně jsem to nezkoušel, ale něco na tom bude. Jinak co nechytneš na 1,1m dlouhej prut, tak nechytneš ani na plutvi.
No v drtivy vetsine se to opravdu poslouchat neda, samy sracky, zvasty a stupidni reklamyWOB píše:Nasaď ploutev, do radia strč AUX z vlastního MP3 přehrávača a máš to vyřešený, pojebaný radia se stejně dneska nedají poslouchat!

O1 ASZ - 200 ps 436 Nm SW TDI Fun HW Marena TDI
Jawa 250 - 353 Normandie
Zetor 25A
Jawa 250 - 353 Normandie
Zetor 25A
Tak DAB je daleko lepsi , o tom zadna . No a Impuls a Blanik je kolikrat fakt o hovne . Spousta lidi to posloucha , protoze nic jinyho cestou nechytnou a tyhle stanice + jeste F1 hrajou po cely ČR . Ten Cro zalezi co preferujes , kdyz mas rad jazz , tak jsi na spravny stanici , ja mam rad spis rock/metal a ten Cro nenabizi a ani asi nebude . DAB zatim nemam , takze resim to poslechem z CD , SD a tak
O1 ASZ - 200 ps 436 Nm SW TDI Fun HW Marena TDI
Jawa 250 - 353 Normandie
Zetor 25A
Jawa 250 - 353 Normandie
Zetor 25A
-
- Aktivista
Odpovědi: 0
to je pravda, ale občas na cestách se hodí si poslechnout hlášení o dopravě. Jinak po Praze si pouštím Rockzone 105.9 - jedno z mála rádií, které se dá ještě normálně poslouchatWOB píše:... pojebaný radia se stejně dneska nedají poslouchat!

Golf mk1 mTDI ...powered by Holz-tdi
Golf mk3 GTI "20 jahre" TDI ...powered by Moravia-Tuning
Ibiza 6k2 1.8T Cupra ...in progress
Audi A2 1.4 16V
Volvo V70 II D5
Golf mk3 GTI "20 jahre" TDI ...powered by Moravia-Tuning
Ibiza 6k2 1.8T Cupra ...in progress
Audi A2 1.4 16V
Volvo V70 II D5