Dobrý skutek
Moderátoři: šulda, Moderátoři
Je smutné, když někdo řekne, že vychovává potomka, aby nekradl a pod. a pak řekne, zda je to vůbec správné..Může být vůbec něco správnější? A očekávat za dobrý skutek automaticky satisfakci, to o něčem také svědčí.Zadarmo ani kuře nehrabe, že? Obdobné je vysvětlovat nevěru nebo odchod manželky , milenky nějakým pravidlem..Ženy jsou nevyzpytatelné a jsou schopné se zamilovat během okamžiku a odejít se svým vyvoleným i od svých dětí...Lidé jsou různí, ale slušnost a poctivost, i když se mnozí ušklíbají přináší lepší a kvalitnější život..Pokud má někdo jinou představu o životě, musí se smířit s tím, že je jen obyčejná prodejná děvka a ve svém okolí bude mít jen lidi podobného rázu..A když jich bude pořád víc a víc, častěji se s nimi člověk setká a život bude "peklem".. 

nepropadat panice...
Ty magorefrantacech píše:jj, karma funguje... sice subjektivne. ale funguje, rekl bych ze dobry skutek prinasi obema stranamDr.Spiegel píše:Dobrý skutky...od ty doby co jsem čas od času nějaký udělal, zjistil jsem, ze se mi už život nesere pod rukama. Pak se ohlidnete a zpětně vidíte, ze tu pomocnou ruku na oplátku někdo podal vám...
Takže buďte na sebe kurva hodný, protože kazdej dobrej skutek se vám vrátí.

Tam se ti bude líbit http://www.bohnice.cz