oII 1.6tdi cay rozvody interval
Moderátoři: šulda, Moderátoři
-
- Aktivista
-
- Aktivista
tím to asi nebude, však G13 má životnost 5 let tušímslovacek.milos píše:musí se taky měnit chladící kapalina aby měla antikoroz vlastnosti,Ladas píše:což ovšem nebrání vodní pumpě aby v 80tis začala téct...

Golf mk1 mTDI ...powered by Holz-tdi
Golf mk3 GTI "20 jahre" TDI ...powered by Moravia-Tuning
Ibiza 6k2 1.8T Cupra ...in progress
Audi A2 1.4 16V
Volvo V70 II D5
Golf mk3 GTI "20 jahre" TDI ...powered by Moravia-Tuning
Ibiza 6k2 1.8T Cupra ...in progress
Audi A2 1.4 16V
Volvo V70 II D5
o fridexu za 2-3 stovky se vůbec nehodlám bavit, pří výměně rozvoů s pumpou ho tam dám 3l novýho a je to,jaký chceš-nechceš ? A pokud si pán přeje opravu dle vlastního receptu, tak za nic neručím...sorry
s těma pumpama je to ale čím dál horší, teď se mi vrátila Fabia ATD na olej po 12tis. od rozvodu a dole na deklu kapka...těžko to někomu vysvětlovat no, tak mu to vyměním,vyreklamuju a je to no

s těma pumpama je to ale čím dál horší, teď se mi vrátila Fabia ATD na olej po 12tis. od rozvodu a dole na deklu kapka...těžko to někomu vysvětlovat no, tak mu to vyměním,vyreklamuju a je to no

ten už máme tak 7 letslovacek.milos píše:zkus ten refraktometr ke mě chodí i lidi s balonkama a kapou mi na to, dávám jim to i na oko stejně tomu nerozumí protože neví kam se dívat ale měním tak 4O x za rok, a při výměně pumpy odmítám dávat starou kapalinu a tečka, přesvědčím i toho co to chce ya týden prodávatLadas píše:no tak to tady maximálně v kolika to zmrzne a dál nic...
Oct ALH 66Kw-4??Nm 1??PS
klika,písty,ojnice,saní ARL včetně IC,vedení 60mm,turbo Hybrid-Oleg,trysky PP764+11mm hlava DPF ON
SW Dieselpower
jednohmota+HDS57převodovka hybrid LHW,brzdy CupraR 323mm př. 288x22mm zad. CO JEDE MUSi BRZDIT!
klika,písty,ojnice,saní ARL včetně IC,vedení 60mm,turbo Hybrid-Oleg,trysky PP764+11mm hlava DPF ON
SW Dieselpower
jednohmota+HDS57převodovka hybrid LHW,brzdy CupraR 323mm př. 288x22mm zad. CO JEDE MUSi BRZDIT!
-
- Aktivista
u koho reklamuješ?roman1648 píše: tak mu to vyměním,vyreklamuju a je to no
mě nedávno lanařila jedna firma zpět tak jsme dali pokec, a reklamace prasklého přítlačáku, spojka byla mastná proto došlo k jejímu pooškození, nebo baterka přes 1OO procent a na zátěžáku KO, vylili mi z toho elektrolit a prej vyvřela břebíjením, mě neuznali nic tak jsem odešel,
v kel ok, naposledy lídl 3x reklamace a vrátili peníze vše ok,
S tim intervalem, to zalezi taky dle podminek kde to jezdi. Alespon takhle to mam v papirech k autu.
A k te nekvalite vodni pumpy, taky jsem to poznal na 2.0HDi u Partnera. Kdyz jsem dava nove rozvody tak jsem po 20t km vsiml, ze tam jsou ruzove kapicky od chladici kapaliny (samosebou jsem daval novou). Ale neni to nic hrozneho a nema smysl kvuli tomu sundavat rozvody opet...
A k te nekvalite vodni pumpy, taky jsem to poznal na 2.0HDi u Partnera. Kdyz jsem dava nove rozvody tak jsem po 20t km vsiml, ze tam jsou ruzove kapicky od chladici kapaliny (samosebou jsem daval novou). Ale neni to nic hrozneho a nema smysl kvuli tomu sundavat rozvody opet...
VW Caddy 1.6TDI CR rv2012
slovacek.milos píše:u koho reklamuješ?roman1648 píše: tak mu to vyměním,vyreklamuju a je to no
mě nedávno lanařila jedna firma zpět tak jsme dali pokec, a reklamace prasklého přítlačáku, spojka byla mastná proto došlo k jejímu pooškození, nebo baterka přes 1OO procent a na zátěžáku KO, vylili mi z toho elektrolit a prej vyvřela břebíjením, mě neuznali nic tak jsem odešel,
Mě uznavaji reklamace skoro všechny ale co je platny když praci nezaplati.
Bora 1.9 TDI 85KW 6q,čip, AJM--minulost
Rapid 1.6 TDI 85 kw
Audi Q5 125KW 6q manual
Scala 1.6 Tdi 85kw rv22
Rapid 1.6 TDI 85 kw
Audi Q5 125KW 6q manual
Scala 1.6 Tdi 85kw rv22
-
- Aktivista