Dacia Sandero

co se jinam nevešlo/nehodilo - ohledně aut

Moderátoři: šulda, Moderátoři

excuse.me
Sběrač informací
Odpovědi: 0

Dacia Sandero

Příspěvek od excuse.me »

Copak říkáte na poslední Sandero a co konkrétně na motor 1.2 16V? Nějaká zkušenost? A co poslední Logan 1.2 16V?
uiqjirka
Aktivista

Příspěvek od uiqjirka »

Fuj, ani mě o poslednich modelech Sander, Loganech nedejboze Dusterech nemluv. :lebka:
burton.b22

Příspěvek od burton.b22 »

Ted ve světě motorů dacia logan najeto 432tis. km. Za mě super auto. Jen běžný servis a bez koroze. Nechápu co je na tom špatného.
jericho-3
Aktivista

Příspěvek od jericho-3 »

uiqjirka píše:Fuj, ani mě o poslednich modelech Sander, Loganech nedejboze Dusterech nemluv. :lebka:
Ano, chtělo by to upřesnit, protože známá má 1,2 turbo a lítá s tím po Evropě a nestěžuje si..A podle mne ja u Dacie výhoda, že většinou má staré prověřené komponenty a ne nějaké tutové bomby, s velkou reklamou, které selhaly..Není nad vyzkoušené věci a to snad už Dacia má..Ale třeba máš jiné, zajimavé zkušenosti...
nepropadat panice...
matess
Přispěvovatel

Příspěvek od matess »

Měli jsme ten motor v Cliu a všechno v pohodě. Jedinej problém kromě běžnýho servisu byl uhnilej vodivej pásek mezi kastlí a převodovkou (nechtělo startovat). Oprava cca 200,-Kč. Ještě si vzpomínám opravu kontaktů na plynovým pedálu - to nestálo nic. Jo a na svíčky jsem musel sehnat spešl klíč. Fakt zlatý auto. Zvažujeme, že to pořídíme manželce v novém Cliu Grandtour ;)
Octavia combi TDi ASV + Reesha chip prodáno
VW Sharan TDI
gonzo
Přispěvovatel

Příspěvek od gonzo »

burton.b22 píše:Ted ve světě motorů dacia logan najeto 432tis. km. Za mě super auto. Jen běžný servis a bez koroze. Nechápu co je na tom špatného.
Docela zajímavý článek, samotní redaktoři přeqapeni mmj. hlavně z protikorozní ochrany.
Seat leon ASV 81KW rv 2000 Powerplus 764 turbo 96 kw chip Huml-Dieselpower
excuse.me
Sběrač informací

Příspěvek od excuse.me »

Zajímavé názory :) Nechci si kupovat ojetinu pomalu za cenu Sandera protože teď na STK vyhazují za každou kosočtvercovinu. Tak zvažují Sandero nebo Logana s dvanáctistovkou protože najedu za rok tak 8-15 tis. Km, ale je strašně málo majitelů právě nových modelů, tak nemohu se jen tak zeptat, jak jsou spokojeni a tak... Auto se mi líbí oproti prvnímu Sanderu Loganu je to dost dobře vypadající auto ze všech stran(srovnávám pokrok mezi novým a starým modelem). Myslím, že karoserie už je na dobré úrovni nejen ochrana proti korozi( nevím jestli je zinkovaná) tak i bezpečnost je dobrá a se spotřebou to bude myslím také příjemné. Jsem domluven na testovací jízdu, ale musím počkat než na prodejnu dovezou testovací Sandero. Zajímalo by mě, jestli jde u nového auta ukecat cena, jak moc je prodejce ochoten o ceně smlouvat. Chtěl bych základ po všech problémech s elektrikou u ojetin mě nelákají pomalu ani el. okna.
Lada.H
Přispěvovatel

Příspěvek od Lada.H »

Cena se dá ukecat, ale musíš navštívit víc salonů,každy Ti nabidne něco jiného napr. slevu z ceny, nebo lepší výbavu atd. Víš jak se to říká, líná huba .... :D
excuse.me
Sběrač informací

Příspěvek od excuse.me »

Právě, já vím v Olomouci že je Renault u baumaxu. Jinak kde je ještě Renault někde rozumě poblíž nevím...
Lada.H
Přispěvovatel

Příspěvek od Lada.H »

Pelep
Přispěvovatel

Příspěvek od Pelep »

Top Gear jí vřele doporučuje :D
https://www.youtube.com/watch?v=Dx6vkaHlbA4
BMW E46 328i automat LPG
Passat b5 1.9 TDI-PD 85 kW 4Motion
EX:
BMW 318 TDS, chip, kat i egr pryč, jezdim na friťák nebo vyjetou hydrauliku.
Peugeot 106 1.4 Sport, Felda 1.3, Opel Kadett, Mazda 121
Pelep
Přispěvovatel

Příspěvek od Pelep »

BMW E46 328i automat LPG
Passat b5 1.9 TDI-PD 85 kW 4Motion
EX:
BMW 318 TDS, chip, kat i egr pryč, jezdim na friťák nebo vyjetou hydrauliku.
Peugeot 106 1.4 Sport, Felda 1.3, Opel Kadett, Mazda 121
dreizig5
Aktivista

Příspěvek od dreizig5 »

ke mě jezdí třeba logan 1.5dci,při 70k ko motor,výměna na záruku.100k ko celá přístrojovka.ted cca 150k a dělal sem tam turbo,jen to turbo vytáhnout ojeb jako krává (LOL) myslel sem že toho vergla zasranýho zapálím,hrozný kurevstvo (wallbash) já bych se do toho auta ani nevychcal,na tož v tom jezdit (LOL)
uiqjirka
Aktivista

Příspěvek od uiqjirka »

Ja ty auta mam denne na place, tech reklamaci, zavad, horsiho jsem nikdy nic neservisoval.
dodi911
Aktivista

Příspěvek od dodi911 »

Pan sa pytal na 1,2ku, mna to tiez celkom zaujima. Seru sa tie nove, poprípade logan? Diesel neriesme.
Odpovědět

Zpět na „Diskuze o autech“