ake lepsie cocky dostanem do origo xenon GOLF 4

Jakékoliv dotazy týkající se problémů, údržby vozů koncernu VW. Týká se jen VW/Audi/Škoda/Seat

Moderátoři: šulda, Moderátoři

Odpovědět
jordee_23
Aktivista
Odpovědi: 0

ake lepsie cocky dostanem do origo xenon GOLF 4

Příspěvek od jordee_23 »

neprerabal to tu niekto ..nevie poradit? nejake obrazky po nete najdem no bez pokecu.

ake cocky by sli pouzit lepsie s upravami? tie origo nesvietia az tak oslnivo

ani po opatovnom odstraneni chrom vrstvy a znova galvanickom pokoveni.
GIV var asz 4mot upraveny
TDI tech
Aktivista

Příspěvek od TDI tech »

Tusimze clen Satas repasuje xenonove paraboly. Cely problem je v tom ze z paraboly sa z vnutra olupala ta pokovena vrstva a preto prd svietia.
jordee_23
Aktivista

Příspěvek od jordee_23 »

TDI tech píše:Tusimze clen Satas repasuje xenonove paraboly. Cely problem je v tom ze z paraboly sa z vnutra olupala ta pokovena vrstva a preto prd svietia.
olupane neboli .. boli mensie vypalene flaky uz ..ale ani po opatovnom pochromovani to nie je nijako oslnive.

v podstate tie GIV ci O1 ci sharany okolo 2002 xenony origo nic moc nesvietia ani ked su v dobrom stave. ta cocka je tam dost mala a co som sa bavil z clovekom ktory sa okolo svetiel trocha pohyboval tak normy pre svietivost vtedy boli take ze nemohla svietivost byt taka oko dnes .

takze preto sa pytam ci tam niekto neskusal dat cocky napr z GV ci novsie ci OII ci napr som cital ze z rovera..ale akeho..neviem..
ci trebarz hella evox-r ??

skusal som nejake 2,5 palcove cocky ale neviem ..nechcem to dorezat a vysledok prd . ale teda 3palcova sa mi uz nezda ze by tam vosla.

preto otazka.
TDI tech
Aktivista

Příspěvek od TDI tech »

Mne na mojej Octavii svietili perfektne, je pravda ze som si ich menil za fungel nove a kamarat mi ich nastavil. To bola radost jazdit v noci ;)
hansdob
Aktivista
Odpovědi: 1

Příspěvek od hansdob »

pokud jsou zrcadla čoček nepokroucená neoloupaná a mají správné pokovení tak golf IV,OI,Bora,SAG svítí velmi dobře.

Není nutno dávat jiné a velikost čoček hmm opel vectra B,opel astra G mají čočky ještě menší než SAG,GIV,OI a svítí výborně i ve srovnání s modernějsími xenony. (opět platí nepokroucené a správně pokovené)

Jinak já jsem na svý koupil nový kompletní sety bixenon od HELLA a to s kovovými zrcadly čoček a je to super před tím jsem nechával pochromovat původní,pokovit a špatné vysleddky nesvítilo to moc. Nejuspěšnější bylo opískování,polakovat pro hladkou stěnu a pokovení řekl bych že to svítilo skoro jako má ale nový bixenon vyhrál :) :)
přesnou historii nepamatuji.....třebaaaa zetor 25K
jordee_23
Aktivista

Příspěvek od jordee_23 »

hansdob píše:pokud jsou zrcadla čoček nepokroucená neoloupaná a mají správné pokovení tak golf IV,OI,Bora,SAG svítí velmi dobře.

Není nutno dávat jiné a velikost čoček hmm opel vectra B,opel astra G mají čočky ještě menší než SAG,GIV,OI a svítí výborně i ve srovnání s modernějsími xenony. (opět platí nepokroucené a správně pokovené)

Jinak já jsem na svý koupil nový kompletní sety bixenon od HELLA a to s kovovými zrcadly čoček a je to super před tím jsem nechával pochromovat původní,pokovit a špatné vysleddky nesvítilo to moc. Nejuspěšnější bylo opískování,polakovat pro hladkou stěnu a pokovení řekl bych že to svítilo skoro jako má ale nový bixenon vyhrál :) :)
preste si popisal moj postup. a zmyslanie.

daval si aku hella G3 G5?cocka 2,5'?
na O1 som to videl..len v G4 je to inak ..najst vhodnu cocku..dvolezite.
evox -r je velka do svetla nevojde.
dik
satas
Přispěvovatel

Příspěvek od satas »

Čočky co ma G4 jsou Bosch litronic straré dobré generace a svítín daleko líp než kdejaký dnešní xenon který je vyroben na dva roky životnosti.
Tyto čočky ma Vectra Astra G4 Mondeo a autobusy Setra.
VAG Group Servis-opravy a GO R4,V6,V8,V12 Tdi+Benzin,Servis a renovace Xenon-LED světlometů,Opravy a výměny EZS zámků řízení,klíče ,Budiky,Ochrana dílu Audi VW GEKO,VAS 6395A Turba,Diagnostika Praha-608974322
hansdob
Aktivista

Příspěvek od hansdob »

Vectra B ma kovovy zrcadla cocek na veky veku mam doma nekolik paru jedny maji kolem pul milionu a jsou netknuty.
Vectra C nevim tu jsi myslel ty satas
GIV tez nevim
Astra G ma zrcadla stejny jako A6 C5

Vim ze je to stary tema jen se bude treba hodit ( ted shanim neco do sve astry cabrio)
octaviask
Aktivista

Příspěvek od octaviask »

ale prd...OI GIV xenony svietia ako za dušičky. Ci su nove alebo stare...je to hruza...

vezmite si mercedes E, xenony...2003ka a svieti to ako vesmirne delo...

autotechnik.sk

chalani ochotne poradia, aj robili prestavby...ja mam od nich projektory do OI.
"The only thing necessary for the triumph of evil is for good men to do nothing." Edmund Burke
hansdob
Aktivista

Příspěvek od hansdob »

OI sviti spatne protoze jejich zivotnost je kratka to ano ale GIV a astra G vectra B pokud nejsou vyhraty ( tyka se astry G a dle satase asi tedy i Golfa) sviti nadherne. Sam mam astru ma kolem 300 a super. No a sehnal jsem si xenony pro svou astru cabrio ( nevim kolik maji nalitano) ale asi mrak protoze je po nich.
b707
Přispěvovatel

Příspěvek od b707 »

TDI tech píše:Mne na mojej Octavii svietili perfektne, je pravda ze som si ich menil za fungel nove a kamarat mi ich nastavil. To bola radost jazdit v noci ;)

taky jsem dál fungl nové obaly xenonu + nové výbojky original škoda a svítí to parádně... jsem maximálně spokojeny
Octava
Aktivista

Příspěvek od Octava »

taky nevim co mate proti xenonum oct I. mam je a jsem maximalne spokojenej. novy vybojky, nevypaleny paraboly vycisteni cocky a sviti fakt suprove. kamarad ma golf IV to samy vycisteny cocky paraboly v pohode a sviti taky pekne.... (noteeth)
Octavia TDi PD 4x4
Golf II 1,6TD 59KW SB
grim
Přispěvovatel

Příspěvek od grim »

nechci zakládat nové téma, když už se tu nakouslo i pokovování. jaký je správný postup renovace? nějak (jak, chemicky,...?) napřed sundat staré pokovení a pak vakuově nové? někde jsem snad tuším četl, že se to po pokovení (asi pro delší životnost) ještě lakuje. už teď díky za pomoc.
Odpovědět

Zpět na „Údržba/problémy VW group (DIESEL)“