Za kolik prodat vw golf III combi mtdi

co se jinam nevešlo/nehodilo - ohledně aut

Moderátoři: šulda, Moderátoři

Odpovědět
tomáš karbus
Aktivista
Odpovědi: 0

Za kolik prodat vw golf III combi mtdi

Příspěvek od tomáš karbus »

Má vw golf III variant mtdi motor agr a velké vstřiky (najeto na motoru 107 000), převodovka asd a spojka nová jednohmota s přítlačákem vr6 a lamelu jsem hned jak jsem ji koupil dal přeobložit do lepšího, poloosi ted dělané, upravená příčka v nárazniku a velký ic, rok 94, výbava žádná mimo abs, barva tmavě žlutá a černé plasty, ted stříkaný spodek a na karoserii pár drobných orezlin, ale fakt jen maličko, vzadu nové tlumiče (důvod prodeje-potřebuju větší auto)- chci se zeptat za kolik by jste to tak prodávali, abych to neprodával zbytečně dlouho a nehejbal pořád s cenou, případně kdyby to někdo chtěl tak se klidně ozvěte neplánuju to prodat nějak ted hned, ale alespon budu mít povědomí
tomáš karbus
Aktivista

tak nikdo nic nevyřkne
go.vojta
Aktivista
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od go.vojta »

no počítej že se to bude prodávat hůř jak origo bez úprav, ale zase když najdeš někoho kdo tomu hový tak ti dá klidně víc.. co je za motor v TP.?? já bych viděl rozumnej prodej mezi 60000 až 70000.
Passat B5 tdi, passat B4 tdi

BMW R1150GS
tomáš karbus
Aktivista

já ho ted dal za 55 a dohoda na vw club a docela jsem nestihal odpovidat na sms a hovory i když ted je týpek co mi šéfoval čelní sklo přez pojištovnu na operaci se slepákem tak se ten prodej zdržuje, ale aspon mam ted čim ještě chvilku jezdit než seženu nějakej koráb a motor byl 1,9 td
Odpovědět

Zpět na „Diskuze o autech“