smazat
Moderátoři: šulda, Moderátoři
-
- Přispěvovatel
-
- Aktivista
pokud si poškozenej tak proč si to nenecháš opravit na pojistku toho co tě sestřelil??
http://www.nehoda.cz/
auto si odtáhnou,daj ti náhradní a nic neplatíš mám osobní zkušenost
důležitý je mít bud protokol o nehodě od policajtů nebo vyplněnej europrotokol kde je dotyčnej podepsanej jako viník
http://www.nehoda.cz/
auto si odtáhnou,daj ti náhradní a nic neplatíš mám osobní zkušenost

důležitý je mít bud protokol o nehodě od policajtů nebo vyplněnej europrotokol kde je dotyčnej podepsanej jako viník

Škoda Octávie Combi 1.9 TDI 81KW
-
- Přispěvovatel
-
- Přispěvovatel
-
- Přispěvovatel
-
- Přispěvovatel
-
- Aktivista
Je zajímavé, jak často se upozorňuje hlavně na to, že to nepůjde , na různé jiné problémy, ale na to, že renos.renos si to krásně opravil nikdo nereflektuje..Takže blahopřeji a je vidět, že často ti "co to nikdy nedělali " jsou velmi šikovní..
P.S. jen dotaz, jelikož jsem vlastně nikdy neplnil přes pojištovnu, spíš jen opravoval jinému, mě zajímá, zda když to pojišťovna prohlásí jako totálku, /což je pro ni často levnější/ zda to jde legálně opravit bez nějakých keců a canců, že je to vlastně opravený "vrak" a při prodeji se na tom nemohou případní kupci vozit a zda pojišťovna nedejbože příště poskytne na takové auto plnění..Díky.

P.S. jen dotaz, jelikož jsem vlastně nikdy neplnil přes pojištovnu, spíš jen opravoval jinému, mě zajímá, zda když to pojišťovna prohlásí jako totálku, /což je pro ni často levnější/ zda to jde legálně opravit bez nějakých keců a canců, že je to vlastně opravený "vrak" a při prodeji se na tom nemohou případní kupci vozit a zda pojišťovna nedejbože příště poskytne na takové auto plnění..Díky.
nepropadat panice...
-
- Přispěvovatel