Jericho a jeho genialita

zcela mimo automobilovou tématiku

Moderátoři: šulda, Moderátoři

Odpovědět
jericho-3
Aktivista
Odpovědi: 0

Příspěvek od jericho-3 »

Já nemám co studovat, já jsem vystudoval život. U nás ve vsi není ani jedna zahraniční firma..A ptám se tě, proč jsi žádnou firmu sám nezaložil? Umíš něco, co by ostatní chtěli? Kdo tady dostával pobídky a lákali sem korejce, čínany apod? Zeptej se socánků.. Podporoval a podporuje dnes někdo českou firmu mimo Babiše a Z družstva? Kdo chce dělat státní školy soukromé? Kde jsi to vzal? Jsou perfektní české firmy, ale dělá se vše proto, aby se jim ztížila činnost. Babiš potřebuje, aby ti malí zanikli a vše nám obstará on a jeho říše..Věří někdo tomu, že jde legální a slušnou cestou stát se za 25 let miliardářem? Naší bývalou šlechtu, která majetek tvořila po generace čecháčci nenávidí, ale rudý parchant jim nevadí...Ti mu tleskají, protože jim slibuje hodně miliard a mele jim do mozků, že se vše rozkradlo..A kde to vzal on? Má někdo něco proti tomu, když se z živnostníků dělají flákači? Já to vím, protože jim opravuji auta, je jich málo, ti mladší mají tolik práce, že mi auto můžou dát jen v neděli. Makají na rozdíl od většiny čecháčků, kteří jsou pod peřinou a do rizika nejdou..Kdo z vás se do toho dal, bez pomoci a maká bez podpory státu? Jsou to jen kecy a slinty, lidi jsou , a šikovní, ale většinu to nezajímá, má svoje supermarkety, hypotéky a staženou prdel aby o své prebendy nepřišli.. Já si dobře pamatuji obdobné názory v roce 1968, a to jsem byl blbý ani ne 15 letý kluk, jak čecháčci s rudou knížkou v kapse chodili jako bez duše a fňukali, co s námi bude, kde je Amerika, jak to že nám nepomůže? A já si říkal, hergot ještě viselo na zdech se SSSR na věčné časy a teď volají Ameriko, Ameriko.. A říkal jsem si, když jsem viděl jak berou útokem samoobsluhy a očekávají válku, proč by sem ta Amerika jela přes moře, když jsou sověti přece naši" přátelé" ? A dnes je to obdoba, zase kvičí , ty hnusná Ameriko, dej ruce pryč od Evropy, ty vrahu...Takže mě nějaké tyhle chvísty malověrných čecháčků nerozhodí...Jen mne to otravuje, protože lidé, kterým bylo tehdy jedno, že NÁŠEMU ČESKÉMU LVU SUNDALI KORUNKU A NANDALI RUDOU HVĚZDU..,dnes kvičí něco o zasahování do našich národních zájmů. Jo, kdyby řekli, opouštíme EU, odmítáme dotace, máme jinou představu, toho půl bilionu co nám EU nacpala poctivě vrátíme, postavíme si vlastní hranice a celnice, neceknu ani popel, lid si tak rozhodl /i když je podle mne idiot/, ale bylo by to fér...A co zatím děláme? Nadáváme na zahraniční firmy, které jsme sami pozvali a odpustili nějakou dobu daně...Kdo je tady pitomec?
nepropadat panice...
Forest
Aktivista

Příspěvek od Forest »

jericho-3 píše:Já nemám co studovat, já jsem vystudoval život. U nás ve vsi není ani jedna zahraniční firma..A ptám se tě, proč jsi žádnou firmu sám nezaložil? Umíš něco, co by ostatní chtěli? Kdo tady dostával pobídky a lákali sem korejce, čínany apod? Zeptej se socánků.. Podporoval a podporuje dnes někdo českou firmu mimo Babiše a Z družstva? Kdo chce dělat státní školy soukromé? Kde jsi to vzal? Jsou perfektní české firmy, ale dělá se vše proto, aby se jim ztížila činnost. Babiš potřebuje, aby ti malí zanikli a vše nám obstará on a jeho říše..Věří někdo tomu, že jde legální a slušnou cestou stát se za 25 let miliardářem? Naší bývalou šlechtu, která majetek tvořila po generace čecháčci nenávidí, ale rudý parchant jim nevadí...Ti mu tleskají, protože jim slibuje hodně miliard a mele jim do mozků, že se vše rozkradlo..A kde to vzal on? Má někdo něco proti tomu, když se z živnostníků dělají flákači? Já to vím, protože jim opravuji auta, je jich málo, ti mladší mají tolik práce, že mi auto můžou dát jen v neděli. Makají na rozdíl od většiny čecháčků, kteří jsou pod peřinou a do rizika nejdou..Kdo z vás se do toho dal, bez pomoci a maká bez podpory státu? Jsou to jen kecy a slinty, lidi jsou , a šikovní, ale většinu to nezajímá, má svoje supermarkety, hypotéky a staženou prdel aby o své prebendy nepřišli.. Já si dobře pamatuji obdobné názory v roce 1968, a to jsem byl blbý ani ne 15 letý kluk, jak čecháčci s rudou knížkou v kapse chodili jako bez duše a fňukali, co s námi bude, kde je Amerika, jak to že nám nepomůže? A já si říkal, hergot ještě viselo na zdech se SSSR na věčné časy a teď volají Ameriko, Ameriko.. A říkal jsem si, když jsem viděl jak berou útokem samoobsluhy a očekávají válku, proč by sem ta Amerika jela přes moře, když jsou sověti přece naši" přátelé" ? A dnes je to obdoba, zase kvičí , ty hnusná Ameriko, dej ruce pryč od Evropy, ty vrahu...Takže mě nějaké tyhle chvísty malověrných čecháčků nerozhodí...Jen mne to otravuje, protože lidé, kterým bylo tehdy jedno, že NÁŠEMU ČESKÉMU LVU SUNDALI KORUNKU A NANDALI RUDOU HVĚZDU..,dnes kvičí něco o zasahování do našich národních zájmů. Jo, kdyby řekli, opouštíme EU, odmítáme dotace, máme jinou představu, toho půl bilionu co nám EU nacpala poctivě vrátíme, postavíme si vlastní hranice a celnice, neceknu ani popel, lid si tak rozhodl /i když je podle mne idiot/, ale bylo by to fér...A co zatím děláme? Nadáváme na zahraniční firmy, které jsme sami pozvali a odpustili nějakou dobu daně...Kdo je tady pitomec?
Musim to konstatovat uz ponekolikate: bohuzel, jsi senilni ignorant a je skoda ti cokoli psat protoze to nectes a nebo si to nepamatujes. Meles stale jen to jedno a to same, jako ten flasinet.

Snazis se me nadavat do vysokoskolaku ale ja vysokou skolu zel nedostudoval (psal jsem to tu nekolikrat). Ptas se me proc jsem nezalozil firmu a pritom jsem to tu psal opakovane, je to verejna vec a nejeden ze zdejsich clenu byl mym zakaznikem.

Jericho, je to s tebou strasne ale opravdu hrozne tezky vest diskuzi,...resp. byt se o to jen snazit.

Takze toho pitomce, na ktereho se ptas, bohuzel, najdes kdykoli se podivas zprima do zrcadla :(
TDI - everyday's racing performance with frugal running costs - do not let the challenge pass you by (hm)

Jestliže máš pravdu o 24 hodin dříve než jiní, jsi přesně oněch 24 hodin považován za blázna. (Antoine de Rivarol)
jericho-3
Aktivista

Příspěvek od jericho-3 »

Co sem pleteš svou osobu a tvoje školy nebo kurzy? Můj flašinet je proto, že připomínám věci, které čecháčci nechtějí slyšet, dělají, že neexistují, protože oni jsou přeci ti pašáci a ostatní jen ignoranti..Ty to slovo nepoužívej, tvůj všeobecný rozhled je tristní...Já jdu vždy odzadu, ukazují ne na úspěchy, ale nedostatky, ale u nás se o nedostatcích nemluví, /za to může USA/ u nás se mele jen o tom, jak nám to jde, kolik miliard z darů EU jsme přetvořili v čapí hnízda nebo rozhledny v ůdolí..A dokud se v Čechách pakuje a má se z čeho , je na frontě klid..Ale překvapil jsi mne, opravdu mi uniklo, že člověk, který dává na odiv své vzdělání ani nedostudoval. Proto vůbec nedává smysl tvoje chlubení cizím peřím..Takže absolvent zkrachovalé firmy a nedostudovaný odpadlík...No, nemáš se moc čím chlubit... :)
nepropadat panice...
Forest
Aktivista

Příspěvek od Forest »

jericho-3 píše:Co sem pleteš svou osobu a tvoje školy nebo kurzy? Můj flašinet je proto, že připomínám věci, které čecháčci nechtějí slyšet, dělají, že neexistují, protože oni jsou přeci ti pašáci a ostatní jen ignoranti..Ty to slovo nepoužívej, tvůj všeobecný rozhled je tristní...Já jdu vždy odzadu, ukazují ne na úspěchy, ale nedostatky, ale u nás se o nedostatcích nemluví, /za to může USA/ u nás se mele jen o tom, jak nám to jde, kolik miliard z darů EU jsme přetvořili v čapí hnízda nebo rozhledny v ůdolí..A dokud se v Čechách pakuje a má se z čeho , je na frontě klid..Ale překvapil jsi mne, opravdu mi uniklo, že člověk, který dává na odiv své vzdělání ani nedostudoval. Proto vůbec nedává smysl tvoje chlubení cizím peřím..Takže absolvent zkrachovalé firmy a nedostudovaný odpadlík...No, nemáš se moc čím chlubit... :)
Ty ignorante senilni, ty nemuzes o vseobecnem rozhledu mluvit. I moji synovci si uvedomuji rozdil mezi krachem a ukoncenim cinnosti firmy z vlastni vule (se ziskem). To, ze nase firma zkrachovala je opet jen a pouze tvuj flasinet vznikly na tve neznalosti a ignoranci.

Co se dotaci tyce, nemohu za to, ze jsi tak tupy ignorant neschopny abstrahovat. Tusis, co za temi dotacemi stoji? Ses si schopen uvedomit co je primarnim cilem tech dotaci? Videt co je v pozadi? Nejsi, protoze jsi omezeny ignorant. Navic, nevim, kde ty cerpas informace, nicmene je vseobecne znamo, ze Cesi necerpaji ani zdaleka tolik, kolik by mohli a dotace se vraceji zpet.

Jericho a to je prave rozdil mezi nami. Zatimco ja jsem podminky pro prijeti na vysokou skolu splnil, ty jsi se svym vyucnim listem v kapse ani nemel moznost se o to pokusit. To, ze jsem nedostudoval melo hned nekolik duvodu, ktere jsem tu psal. Zminim vsak jeden hlavni: studoval jsem pri praci. Jericho, proc ses ty nepokusil si dodelat maturitu pri praci? ;) ... a hlavne nam tu nerikej, ze jsi "studoval zivot" (tim je mysleno, ze jsi chlastal?).

Vis, ja patrim mezi ty lidi, kteri nelituji toho, ze neco zkusili a nevyslo to, ale jen tech veci, na ktere nenasli kuraz a odvahu zkusit. Ze zdejsiho ukaz asi nejznamnejsi muj projekt twinturbo - trval mi hrozne dlouho, stal me nemale penize a ikdyz me spoustu lidi odrazovalo, k realizaci doslo.

Mimochodem, jake chlubeni cizim perim? Ja jsem se snad nekdy chlubil tim, ze jsem dokoncil VS? Jericho, vzdyt ty jsi uplne pomateny ignorant.

A co se toho cechacstvi tyce, myslim si, ze jeden z takovych klasickych rysu takoveho "cechacka" je, ze se v bezpeci domova skryva za prezdivkou na netu a v ramci anonymity tu prudi - jako ty Jericho, presne jako ty!

Jinak dale jiz nerozumim (nejspis je muj vseobecny rozhled maly) vyrazu ůdolí. Aneb dalsi trefny ukaz tveho neskonaleho ignorantstvi ;)

A Jericho, nereagoval jsi ani na jednu z mych zadosti, ktere byly slusne podany, nereagujes na vice nezli trefne otazky, ktere tu napsal Libor. Tudiz te mohu naprostym pravem titulovat jako ignoranta ... no vida, a mas titul, gratuluji!

PS: to nejsou invektivy, to je hole konstatovani faktu na zaklade toho, co zde Jericho predvadi
Budu si muset vypnout sledovani tohoto tematu, zbytecne mi to uzira cas z meho zivota, nechci dopadnout jako Jericho.
TDI - everyday's racing performance with frugal running costs - do not let the challenge pass you by (hm)

Jestliže máš pravdu o 24 hodin dříve než jiní, jsi přesně oněch 24 hodin považován za blázna. (Antoine de Rivarol)
jericho-3
Aktivista

Příspěvek od jericho-3 »

Tak už jsi se vypovídal, ty konstatovaný fakte?Tvého kámoše zaráží, že kolikrát používám ostřejší slova a přitom mu nevadí, jak mluví jeho obdivovatel..Použil jsi mnoho krásných slov, a ptal jsi se, tak odpovídám..Já šel na SPŠS pouze z jednoho důvodu, chtěl jsem se vyhnout vojně..Na to se dával odklad na rozdíl od večerního studia. Ve své mladické nerozvážnosti jsem věřil, že by se vojna mohla "zrušit." Ale ten chytrý ve mně dobře věděl, že je to jen oddálení....Takže jsem nějakým zázrakem odmaturoval, ale hlavně prodloužil jsem si mládí, zábavy., poznávání té příjemné strany druhého pohlaví, životu v rauši alkoholu apod...A když jsem se fyzicky vyčerpal, narukoval jsem a fyzicky si "odpočinul", bohužel psychika musela absolvovat zatěžkávací zkoušku života mezi typy populace, kterým se normální člověk vyhýbá..Ale na druhou stranu toto "obohacení" hrálo v mém životě velkou roli. Ztratil jsem jakékoliv iluze...Pochopil jsem, že šikovní manipulátoři si mohou s mládím kdykoliv vytřít zadek..A tvé smutné zjištění, že Češi nečerpají zdaleka tolik , kolik by mohli a dotace vracejí zpět svědčí o jejich úžasném charakteru..Přežraný člověk už těžko pozře víc než může..
A co se týče Libora, asi jsi si nevšiml, že mluví vždy k někomu, ale když se jej někdo na něco zeptá, ztratí řeč..Nadhodí jiné téma..Ale to je jeho věc..
A neboj, jako já nedopadneš, protože jsi nevyrovnaný a tvé ambice nejsou naplněny..Já sám si často říkám, čím jsem si zasloužil, že se mám tak dobře..Mám vše, po čem toužím..A to není nějaký pitomý majetek, konto v bance nabo nějaké "postavení"...Dělám si své motorky, popíjím kvalitní moky, nikdo mne nenadává, nejebe, / poslal bych jej dop.dele/nemám otravnou ženu a rozmazlené děti, které mne rádi vidí a nic ode mne nechtějí, protože ví, že stejně nic nedostanou...no není to skvělé? :)
nepropadat panice...
Libor Hanzal
Přispěvovatel

Příspěvek od Libor Hanzal »

jericho-3 píše:Já nemám co studovat, já jsem vystudoval život. U nás ve vsi není ani jedna zahraniční firma..A ptám se tě, proč jsi žádnou firmu sám nezaložil? Umíš něco, co by ostatní chtěli?
Představ si, že založil a to když ti bylo asi 40 let. Slušně tě žádám abys sbíral poznatky a pak zde přispíval. Většina toho co píšeš jsou bludy na základě jednoduchého smýšlení a navíc nemají hlavu ani patu. S Babišem máš pravdu.
Forest
Aktivista

Příspěvek od Forest »

jericho-3 píše:Tak už jsi se vypovídal, ty konstatovaný fakte?Tvého kámoše zaráží, že kolikrát používám ostřejší slova a přitom mu nevadí, jak mluví jeho obdivovatel..Použil jsi mnoho krásných slov, a ptal jsi se, tak odpovídám..Já šel na SPŠS pouze z jednoho důvodu, chtěl jsem se vyhnout vojně..Na to se dával odklad na rozdíl od večerního studia. Ve své mladické nerozvážnosti jsem věřil, že by se vojna mohla "zrušit." Ale ten chytrý ve mně dobře věděl, že je to jen oddálení....Takže jsem nějakým zázrakem odmaturoval, ale hlavně prodloužil jsem si mládí, zábavy., poznávání té příjemné strany druhého pohlaví, životu v rauši alkoholu apod...A když jsem se fyzicky vyčerpal, narukoval jsem a fyzicky si "odpočinul", bohužel psychika musela absolvovat zatěžkávací zkoušku života mezi typy populace, kterým se normální člověk vyhýbá..Ale na druhou stranu toto "obohacení" hrálo v mém životě velkou roli. Ztratil jsem jakékoliv iluze...Pochopil jsem, že šikovní manipulátoři si mohou s mládím kdykoliv vytřít zadek..A tvé smutné zjištění, že Češi nečerpají zdaleka tolik , kolik by mohli a dotace vracejí zpět svědčí o jejich úžasném charakteru..Přežraný člověk už těžko pozře víc než může..
A co se týče Libora, asi jsi si nevšiml, že mluví vždy k někomu, ale když se jej někdo na něco zeptá, ztratí řeč..Nadhodí jiné téma..Ale to je jeho věc..
A neboj, jako já nedopadneš, protože jsi nevyrovnaný a tvé ambice nejsou naplněny..Já sám si často říkám, čím jsem si zasloužil, že se mám tak dobře..Mám vše, po čem toužím..A to není nějaký pitomý majetek, konto v bance nabo nějaké "postavení"...Dělám si své motorky, popíjím kvalitní moky, nikdo mne nenadává, nejebe, / poslal bych jej dop.dele/nemám otravnou ženu a rozmazlené děti, které mne rádi vidí a nic ode mne nechtějí, protože ví, že stejně nic nedostanou...no není to skvělé? :)
Co se ostrejsich slov tyce, pletes se. Neni nic spatneho nazvat senilniho ignoranta senilnim ignorantem. Jo kdybych ti nadaval do prirozeni apod., to by byla jina.

No, dovolim si vypichnout takove body, ktere nam opet ukazi, co jsi to za kvalitniho cloveka:
1) sel jsi studovat aby ses vyhnul vojne ale nevyslo ti to (vyhnout se) ... kdyz se to podarilo me, jsem za spatneho

2) vystudoval jsi SPSS, mas maturitu ... ale kurna, to jsi musel studovat PS a velet tanku, nikoliv jej ridit ... a jak k tomu doslo, ze jsi namisto toho, abys velel tanku, tak jsi drzel rajcaky?!

3) navic, kdyz mas teda tu maturitu, proc jsi se nepokusil o VS abys nemusel na vojnu - s tvym puvodem by ses tam dostal jako prd, zajiste tam chodili i daleko neschopnejsi ... nejak mi to nesedi: aby ses mohl dostat z vojny, nechal sis vytrhat zuby ale pritom ses nepokusil vyhybat dele ... proste a jednoduse receno, mas v tom diry jako v ementalu a jevi se to jako kdyby ses nam snazil lhat ... nicmene, ja verim, ze nam to zajiste vysvetlis...ze nam to vysvetlis?

4) jinak to jsi opravdu kvalitni clovek, kdyz beres jako neco skveleho, jako zivotni uspech, ze muzes "popijet kvalitni mok" a manzelka ani deti od tebe nic neocekavaji ... pokud je pro tebe tohle neco, co lze povazovat za neco skveleho, tak se mi z tebe dela na zvraceni :blbe:

Koukam, ze jsem te odhadl trefne a mel jsem pravdu: jsi pabitel.

Mimochodem, nerad se vtiram, ale stale jsi neodpovedel na moje nebo Liborovy podnety navzdory tomu, ze byly polozeny a definovany v temer pokorne slusnosti. Kdybys snad nevedel o cem hovorim, tak napis, rad ti je budu citovat.

jericho-3
Aktivista

Příspěvek od jericho-3 »

:D Ty neumíš pořádně číst, nedržel jsem jen rajčáky . , ale tanky opravoval jako mechán..Doslova starší tankový mechanik..A jelikož jsem dělal vše proto, abych nebyl povýšen, neposlali mě na Peešku, ale zůstal jsem v dílně..A co se týče vysoké školy, měl jsem dost té střední, min 60% byly jen cancy, které mě nebavily.. Počítat ůhly lopatek dopravníku na obilí mi bylo a je ukradené , o biflování jako pitomec toho, co je napsáno v učebnici nemluvě. A stejně by to nešlo, protože na vysokou brali jen členy SSM, což jsem nebyl..Bylo nám to řečeno přímo, kdo není členem této mládežnické organizace ala KSČ nemá nárok...A můj dělnický původ , to bylo něco, co mi v životě hodně pomáhalo...Hlavně v dílně...Nevíš, co mluvíš a jako většina mladších ročníků nevíš o co gou...Vše máš jen z doslechu od těch, co právě byli ti "úspěšní"...kteří takhle uvažovali a žili. Mě mohlo celé ČSSR akorát víš co?Ještě dnes když žena přepne a je tam nějaký film z té doby, třeba detektivka , mě se udělá špatně od žaludku a sahám po ovladači..Když si člověk vzpomene, jak byla města rozmlácená jako po válce, oprýskané omítky, ta bezůtěšnost , bordel a neůcta k majetku, ukradeného při znárodnění, nechápu, jak jsem v tom mohl žít...
A abych nezapomněl, co to pořád máte s tím podporováním dospělých dětí rodiči snad po celý život? Jednou jsou dospělé , a to s sebou nese také nějakou vlastní iniciativu a činnost. Jsou uvedení do života a právě oni jsou povinni to svým rodičům vracet. Koukám, že jsi zvyklý vytěžovat své rodiče až do svého důchodu...Proto je také u nás tolik nedospělců, oni už si užívají sexu jako dospělí, konzumují jako dospělí, dělají si děti , ale chtěli by aby jim to rodiče financovali..To je zvrácený svět, který vychovává dospělé děti..nové čecháčky..Co bych zato dal, moci pomáhat své matce ,byla by to pro mne čest vrátit jí aspoň z části to , co mne obětovala...
Naposledy upravil(a) jericho-3 dne 05 srp 2016, 18:48, celkem upraveno 1 x.
nepropadat panice...
Libor Hanzal
Přispěvovatel

ůhly lopatek, bezůtěšnost, neůcta. Asi bude následovat upozornění na gramatiku. Mimo canců tě nebavila ani čeština. Nebyla totiž ani ta střední škola. Jo a na Pš. se chodilo hned po odvodu. Potom by jsi byl teprve ten starší mechán. Jinak jen podržklíč. A jako mechán by nebylo nutné dělat si Céčko. Motala babička motala, až se do klubíčka zamotala.
jericho-3
Aktivista

Příspěvek od jericho-3 »

Libor Hanzal píše:ůhly lopatek, bezůtěšnost, neůcta. Asi bude následovat upozornění na gramatiku. Mimo canců tě nebavila ani čeština. Nebyla totiž ani ta střední škola. Jo a na Pš. se chodilo hned po odvodu. Potom by jsi byl teprve ten starší mechán. Jinak jen podržklíč. A jako mechán by nebylo nutné dělat si Céčko. Motala babička motala, až se do klubíčka zamotala.
Jseš jen takový prosťáček, kterému se musí vše vysvětlit, protože mnoho věcí nechápe.. Ani nejsi schopen odpovědět, jsi jen sfinga v pozadí..Céčko jsem měl, protože jsem měl přidělenou Patku-P V3S /vybavenou dílnu/ , po měsíci se odesílalo na Pš, měl jsem už sbaleno a čekal jsem na odeslání, když to naštěstí zrušili....Byl jsi asi na jiné vojně, kterou jsi žral a je to na tobě dodnes vidět. Ty v tvé omezenosti, prostě nechápeš, že někdo si nemusí vymýšlet a prožít vojnu jinak než ty. A mimochodem, to co bylo při odvodu bylo na míle vzdáleno tomu, co bylo ve skutečnosti..Já dělal na tanku s kuchařem a v kuchyni vařil automechanik...A že jsem byl podržklíč nebo co, si myslet můžeš, je mi to fuk , ale spíš to ukazuje, že nejsi ničeho jiného schopen než takového komentáře čecháčku...Mě prostě práce v dílně na zajímavých strojích baví...A to je moje výhoda...Nemusím se otravovat s takovými exempláři jako jsi ty..někde v kanclu..
nepropadat panice...
Libor Hanzal
Přispěvovatel

Jseš - jak slušné výrazivo. Jericho pokud bys nebyl tak nabubřelý a četl toto forum poctivě, nemohl bys o mé osobě napsat to co zde uvádíš. Možná by ses od mé maličkosti mohl ledacos přiučit , ty kancle.
jericho-3
Aktivista

Příspěvek od jericho-3 »

Věřím, jsi z těch týpků. kteří mají geneticky zakodováno, že oni jsou ti nejlepší..Kde to pořád berete v tom vašem kraji, že samolibost je vaše hlavní vlastnost? Vy asi nemáte díru do prdele, co?
nepropadat panice...
Forest
Aktivista

Příspěvek od Forest »

jericho-3 píše:Věřím, jsi z těch týpků. kteří mají geneticky zakodováno, že oni jsou ti nejlepší..Kde to pořád berete v tom vašem kraji, že samolibost je vaše hlavní vlastnost? Vy asi nemáte díru do prdele, co?
Jak je v tvem zvyku: neskonale se mylis. Libor je skromny clovek.

Vsak co ti brani prijmout jeho pozvanku k nemu do penzionu? Svedomi, obavy, lzi? Ja jsem tuto prijal a nelituji ... a to jsme byli v minulosti i ve sporu (nicmene, bylo to zpusobeno lzivym Stingrayem).

fekálek
Aktivista

Příspěvek od fekálek »

Co ty si jericho o sobě myslíš, to jsem opravdu ještě v životě neviděl. Tobě nemá cenu argumentovat, nebo ti něco vysvětlovat, jsi prostě najivní blázen, kterému všichni v mládí ubližovali a teď jsi zaprdlý chudáček. Vykašli se na tuhle rubriku, pokud v tobě je nějaký moudro, který můžeš poslat dál a bude někomu prospěšný tak to udělej a jinak se tady nepouštěj do takovejch rozsáhlejch debat, protože na to prostě nemáš brabečka.
Libor Hanzal
Přispěvovatel

jericho-3 píše:Věřím, jsi z těch týpků. kteří mají geneticky zakodováno, že oni jsou ti nejlepší..Kde to pořád berete v tom vašem kraji, že samolibost je vaše hlavní vlastnost? Vy asi nemáte díru do prdele, co?
Ale copak? Zase vulgarita? Já jsem jihu a Forest stejně jako ty opačné strany Čech. Uváděj to na co máš fakta. Vždyť se motáš jako klubko vlny. Nejdřív u tankistů, potom starší mechanik a nakonec řidič Padky coby podržklíč který má vedle sebe svého nadřízeného a velitele vozu.Mě nemotej. Vím jak to bylo, dokonce i u vás v Janovicích. Běžné opravy dělá řidič, pokud se něco podělá ,odchod do opravárenského závodu kde to dělali profíci. Padka - poslední záchrana v beznaději. Tvoje odbornost byla řidič. PAD - pojízdná auto dílna. Ne PAT ka . Pat a Mat je něco jiného.
Naposledy upravil(a) Libor Hanzal dne 06 srp 2016, 19:21, celkem upraveno 1 x.
Odpovědět

Zpět na „Diskuze - MIMO mísu“