úpravy

Tato sekce slouží k prezentaci vozů členů tohota fóra.

Moderátoři: šulda, Moderátoři

Uživatelský avatar
Forest
Aktivista
Příspěvky: 7023
Registrován: 16 bře 2006, 18:26
Bydliště: Čechy krásné, Čechy mé (Mechov/Praha)

Re: úpravyP

Příspěvek od Forest »

No, vratil jsem se z vikendu a nestacim se divit, spratek Matousek si tu zase otevira tu svoji nevymachanou a prolhanou hubu.
rubensis píše:Prosím bez urážek, nejsem žádný posthunter. Věřím že jsi dobrý angličtinář, ale raději česky(jsme v česku). Nechci odpovědi hned. Získané informace zde na foru chci pro svoje zdokonalování se. Takže držet hubu a krok?. :o Věřím že jsi kultivovaný člověk, z mnoha zkušenostmi. Já je bohužel zatím nemám, ale nejsem žádný 20letý floutek, který si něco přečte, a už ze sebe dělá mechoše.První auto v rodině š 1202.Na závěr Ti též přeji pěkný víkend.Zdraví R. :)
Nejde o to, zda ne/jsem dobry anglictinar, nicmene nevim o zavedenem ceskem ekvivalentu pro tento termin v cestine protoze je to jiz prevzate (asi jako slovo design, like apod.). Mimochodem, zde jsi na technicky ladenem foru, takze zde se s anglictinou setkas. Nicmene, pro kreativniho inteligentniho cloveka neni problem zadat do Googlu a vyznam si dohledat (bud podle fotech nebo dodat do hledaneho retezce slova "preklad" nebo "vyznam").

Paklize se chces zdokonalit, pak zacni tim, ze zacnes aktivne hledat, tedy praktikuj neco jako sebevzdelavani, snaz se minimalizovat potrebu byt ucen. Jde totiz o jednu zasadni vec: neplati, ze cim vice se ptas, tim vice se dozvis. Ochota radit je limitovana ze strany poskytujicich rady, proto doporucuji "schovavat" si to na moment, kdy opravdu nevis jak dal.

Drzeni huby a kroku jsem nezminoval tak nepodsouvej. Pokud ti to, co jsem napsal tak vyznelo neni to muj problem ale tvuj. Myslim si, ze jsem ti to napsal dostatecne srozumitelne.

Nikdy jsem nepsal nic o tvem veku takze opet: nepodsouvej. To, co jste meli nebo nemeli v rodine neni dle meho skromneho nazoru podstatne protoze s tvym soucasnym motorem to ma pramalo spolecneho.
Leon/kissiakos píše:Forest je proste hovado clovek... snazi sa vsetko vediet a vsade pisat 12tis slovne komentare. Je nasraty, ze tu na fore ho uz ma kazdy dost a len dalej dokazuje aky je dement.
Nebudem si davat servitku pred usta..lebo uz oklamal a zneuzil nevedomost strasne vela ludi svojimi recami.

Preto vsetkych varujem mat nieco s nim spolocne.!
Matousi, ja plne chapu, ze jsi zhrzeny tim, ze jsem lidem ukazal jaky jsi drzy lempl a tak se snazis nejak se mi za to revanzovat pomluvama a lhanim, nicmene, ikdybys to tvrdil roky tak se z toho proste bez meho osobniho pricineni pravda nestane.

Nemel bys pouzivat pojmy (dement) aniz bys tusil vyznam slov. Ja chapu, ze jsi jen tupy kuchar ale to neznamena, ze si muzes dovolovat to, co si dovolujes.

Neber si servitky a rekni ceho jsem se dopustil - ale pravdive ... ostatne, nekolikrat a opakovane jsem te zadal abys psal konkretne. Problem je, ze ty nemas nic, zadna presvedcujici fakta ... narozdil ode me, ktery vse podklada fakty a argumenty.

Paklize jsem z neceho "nasrany" pak jedine z toho co jsi provedl s turbodmychadlem, ktere jsem ti v dobre vire prodal, pripadne na sebe, ze jsem se ti pote, co jsi ho drze reklamoval pote, co jsi ho zprznil, nevysmal a neposlal te do haje. Protoze kdybych tak ucinil, nebyl bych ani hovado za ktere me oznacujes.

Nikdo by se mi nedivil ani sekundu protoze fakta hovori za vse: zprznil sis ho sam bez jakehokoli meho pricineni. To, ze jsem ti za ty zbytky zaplatil nekrestanske penize byla jen moje dobra vule, jakoz i ten veskery cas, ktery jsem ti venoval v ramci odpovidani na tve vetsinou nesmyslne otazky a doucovani tve malickosti.

Jsi jako male dite kopajici kolem sebe a rvouci o pomoc. Zel, svoji sanci u me jsi ztratil v moment kdy jsi me zacal bezduvodne a lzive pomlouvat. A to je rozdil mezi nami - zatimco ja upozornuji na tvoje chyby a nedostatky, ty se pouze uchylujes ke lzivym pomluvam.

Obrázek

Paklize me tu nekteri nesnaseji, je to tim, ze jim uprimne pisu narovinu bez obalu a servitek, dale pak ze argumentuji za pouziti fakt a dukazu.

@rubensis: Paklize si chces delat usudky na zaklade Kisse, pak doporucuji prostudovat si jeho topic, ze ktereho pochopis co je to za "cloveka", jak pristupuje k autu, k lidem, jak "argumentuje", jak stavi a ladi to svoje auto, jake ma vysledky (ve zkratce: je v cervenych cislech diky vlastni hlouposti a auto mu akorat nabourane stoji v garazi).
matesfox píše:k tématu... je to jen o tom jakou máš známost,protože vcelku je jedno co v tom motoru máš(krom emisi) protože motor a spodek se nefotí,takže je úplně jedno že tam máš intercooler turbo 4větší a podobné capiny,oni to stejně nefotí a pokud je tvůj známy je mu to buřt....samozřejmě to neplatí když ti tam chčije olej apod...s klukama jezdíme na technicke,všichni máme 200hp+ a nikoho z nás nevyhodily,a policajty to taky nezajímá,kontrolujou gumy výbavu alkohol apod...a emise,to už je na tobě jak si to zařídíš,ale pokud máš fakt dobrý soft tak projdeš i stím...ovšem nevím co od 1 ledna...
To bylo, ale bude hur. Nicmene, ja doufam, ze co STK/ME tyce, vzdy to nejak pujde resit (ikdyz motorovy prostor se bude taky fotit co jsem se doslechl). Sami provozovatele jsou jen podnikatele a chteji generovat zisk. Vzpominam jak se na jedne zdejsi popasovali s nevoli a odporem lidi nechavat vytacet jejich diesely: prevodnik signalu, ktery mericimu pristroji pozmenenym signalem "nalhal", ze motor byl vytocen na maximalni otacky a pritom nevytaceli fyzicky motor nad 3000 RPM ;)

No v pripade policajtu: kdyz jim clovek neda podnet tak mu pod kapotu nepolezou. Paklize to nebude cloveku hulit a rvat, nebude jezdit jako prase, auto bude mit z vnejsku seriovy vzhled tak si myslim, ze neni duvod, aby ho zastavovali, resp. kontrolovali mu motorovy prostor a budou se zamerovat na tebou zminene.

Na jednu stranu se rika, ze nic se neji tak horke jak se to varilo, na druhou stranu to bude davat zucastnenym kontrolnim a reviznim organum dost pak a bude zalezet na nich, zda je budou chtit uplatnit.

Nejvice me na tom sere, ze je to vsechno umele vyvolane (reseni zastupnych problemu; lobby automobilek apod.) a ze STK/ME nejsou statni nybrz soukrome firmy :blbe:
TDI - everyday's racing performance with frugal running costs - do not let the challenge pass you by (hm)

Jestliže máš pravdu o 24 hodin dříve než jiní, jsi přesně oněch 24 hodin považován za blázna. (Antoine de Rivarol)
standa123
Aktivista
Příspěvky: 2358
Registrován: 13 kvě 2014, 18:32

Příspěvek od standa123 »

je to na nejake strance zverejneno jake budou zmeny třeba od pristiho roku? co se tyce stk a emisi? díky
leon ARL.....serie EX.
toledo ASV......197ps/426NM EX.
leon ARL.....212/440 EX.
aktuál : leon cupra R310 CDLA - 310ps+ 450NM
Uživatelský avatar
Leon/kissiakos
Aktivista
Příspěvky: 2603
Registrován: 24 pro 2010, 13:58
Bydliště: Poprad

Příspěvek od Leon/kissiakos »

Ja ti fereste nemusim nic ukazovat ci vysvetlovat.. si proste hajzlik.. skoncil som odpovedat na akekolvek tvoje otazky.
Kissiakos - Matus/seat leon ASV/ASZ : kw-? / Nm - ? vacka 9,5 + 12mm + dssr 0,360 + sachs race performance ceramic + FMIC
Leon: http://dieselpower.cz/forum/viewtopic.p ... 160#533160
Uživatelský avatar
Forest
Aktivista
Příspěvky: 7023
Registrován: 16 bře 2006, 18:26
Bydliště: Čechy krásné, Čechy mé (Mechov/Praha)

Příspěvek od Forest »

Leon/kissiakos píše:Ja ti fereste nemusim nic ukazovat ci vysvetlovat.. si proste hajzlik.. skoncil som odpovedat na akekolvek tvoje otazky.
Predpokladam, ze to "fereste" melo byt "Foreste" takze zareaguji.

Me nic neukazuj ani nevysvetluj, ja tebe znam az moc dobre, ale mel bys to vysvetlit tem, pred kterymi me pomlouvas. Vis, abys tomu dodal trochu duveryhodnosti.

Jinak opet serie urazek a invektiv - co jineho cekat od cloveka, ktery neni schopen logicky a pravdive argumentovat, podlozit sva tvrzeni (resp. lzi) nejakymi fakty. Proste jen nakydas spinu, pospinis, pomluvis a pak se stahnes.

Ve svem tematu jsi se taky nebyl schopen smysluplne vyjadrit.

Jsi k smichu sasku pocmaranej, to jsi, Matousku :wink:
TDI - everyday's racing performance with frugal running costs - do not let the challenge pass you by (hm)

Jestliže máš pravdu o 24 hodin dříve než jiní, jsi přesně oněch 24 hodin považován za blázna. (Antoine de Rivarol)
Odpovědět

Zpět na „Vozy členů fóra“