Politicka situace ve svete

zcela mimo automobilovou tématiku

Moderátoři: šulda, Moderátoři

Odpovědět
adbai
Přispěvovatel
Odpovědi: 0

Příspěvek od adbai »

tak,tak.Jericho bohužel nemá ze své načerno zbudované zemjanky,které honosně nazývá dilna žádný přehled o světovém dění,natož o ekonomice zde diskutovaných zemí (LOL) .mimochodem USS,nikdy nikde na světě nezamořila sými jadernými pokusy ani píd´země (rofl) a samozřejmě rusové žijí skromě,než by se zadlužovali a tiskly bezcené papírky,to by mělo vědět každé dítě a ne být na někom závislý.rusko je soběstačné a to se snaží USSzvrátit za každou cenu tak jako v některých zemích.rusko je obklíčené nositelé demokracie jsou všude na hranicích a provokují,když měli být rakety na ostrově svobody to bylo kvičenííííííííí.jen doufám,že ta paní co nemá ráda kouření se nedostane do čela toho bankrotujícího státu-i když nevím co je lepší -nemocná nadopovaná bába nebo končící musulman???????
seat 2.0 tdi
jericho-3
Aktivista

Příspěvek od jericho-3 »

Tdi tech-Doporučuji navštívit psychiatrickou kliniku s předběžným vyšetřením EEG a možnost degenerace mozku a jeho funkce náhlým pohnutím mysli při koituálním sexu s jiným druhem savců.. :?
A vezmi adbaie s sebou, bude se jistě ostýchat..
nepropadat panice...
fekálek
Aktivista

Příspěvek od fekálek »

Všichni jsou dementi, jen ty jsi ten nejchytřejší
TDI tech
Aktivista

Příspěvek od TDI tech »

Jericho je len najneinformovanejsi. Toto sa ti bude velmi pacit https://www.youtube.com/watch?v=adtaY_gKHX0 to je hudba pre tvoje usi. Hura ideme do vojny zomriet za nasho draheho strycka Sama. Takze jericho, dekalamitku do ruky, prejdi vsetky maznice, napni pasy a prestartuj svoju T34ku, nacapuj plnu, naladuj municiu a na rajcakoch smer Rusko. Ty si lepsi ako Chuck Norris, urcite to das :kol111:
jericho-3
Aktivista

Příspěvek od jericho-3 »

Vůbec ne, jsem hlupák, jen mne zarazilo, že se najde někdo, kdo má vůbec problém stvořit myšlenku, která vznikla v jeho hlavě..A založili klub, kde vlajka barvy krve a ideologie odsouzená i zákonem je jejich mantrou..Líbil se mi Dežo Ursini, jistě víte kdo to je, když navštívil naši republiku, a byl tázán na dnešní politickou situaci ve vztahu k naší minulosti a on prohlásil: ČLENOVÉ KOMUNISTICKÉ STRANY A JEJICH SYMPATIZANTI BY MĚLI KLEČET U CHODNÍKŮ A PROSIT OKOLOJDOUCÍ , ABY JIM PLIVLI DO TVÁŘE... (LOL)
nepropadat panice...
Forest
Aktivista

Příspěvek od Forest »

No, osobne zastavam nazor, ze za takovyto projev, kdy je jasne patrna vyhruzka (zvlaste, kdyz si uvedomime, jak jsou USA uskocne zakerni a jsou schopni vyprovokovat umele konflikt, coz je jejich dlouholeta strategie) by bylo vhodne takoveho cloveka potrestat.

@Jericho: A kdy si pujdes za svoji rodinu kleknout u chodniku a prosit kolemjdouci (pozn. okolojdouci neni cesky a to ani tehdy, kdyz to napises velkymi pismeny, drahy Jericho) aby ti plivli do tvare? To, ze nejsi sympatizant jeste neznamena, ze na tvych rukach neulpela pomyslna krev kdyz sis uzival benefity "rudeho hnizda".
TDI - everyday's racing performance with frugal running costs - do not let the challenge pass you by (hm)

Jestliže máš pravdu o 24 hodin dříve než jiní, jsi přesně oněch 24 hodin považován za blázna. (Antoine de Rivarol)
Libor Hanzal
Přispěvovatel

Příspěvek od Libor Hanzal »

Ty Jericho? Proč pořád žiješ v omylu, že kdo není modrobílý musí být rudý?
My tady nediskutujeme politickým smýšlením jako ty, ale pouze komentujeme jak to vidíme jako nestranní. V tom tvém světě je pouze ano a ne?
fekálek
Aktivista

Příspěvek od fekálek »

Jasněěěě, on přemejšlí digitálně (rofl)
Forest
Aktivista

Příspěvek od Forest »

Hlavne, co je vlastne ve sve podstate on? Vyrostl a pochazi z rudeho hnizda, jeho sestra je komunisticka krava a my nevime, zda ho z nejednoho pruseru nevytahla, takze rozhodne ani Jericho sam neni jednoznacnym prislusnikem k nejake skupine.

Jak jsem jiz rekl, nedivil bych se, kdyby Jericho byl byvaly milicionar ktery se nasledne "prekabatil" a ted se snazi svoji minulost temito kecy popirat - nebyl by prvni ani posledni a takovych je v dnesni spolecnosti hodne.
TDI - everyday's racing performance with frugal running costs - do not let the challenge pass you by (hm)

Jestliže máš pravdu o 24 hodin dříve než jiní, jsi přesně oněch 24 hodin považován za blázna. (Antoine de Rivarol)
jericho-3
Aktivista

Příspěvek od jericho-3 »

Mě nevadí, že někdo nemusí USA, je to jeho věc a je mi to fuk. Ale určitě ten dotyčný není nestranný a bohužel je to vždy vidět , pokud tady někdo mluví jako fašista, antisemita, zůstáváte v klidu, je vám to jedno. Když položím otázku , co se týče Ruska a jeho chování, nikdo neodpoví , je ticho po pěšině. Co z toho má člověk usuzovat? Viděl jsi někdy při nějaké humanitární akci, když vykládají pytle zásob, že by na nich bylo napsáno Russia? Já ne, pouze na Ukrajině, když zásobovali svoje , kteří vedli tu jejich podivnou válku a samozřejmě pevně věřím, že mezi potravinami byly i dárečky vojenského charakteru. Všechny pytle humanitární pomoci ve světě nesly značku USA, OSN, GB apod. Rusům je to šumafuk, klidně společně s ASADEM záměrně bombardují nemocnice a to po několikáté. Omyly se samozřejmě dají vysvětlit, ale tohle ne. A že těžko chápu, že po světových zkušenostech s rudým nebezpečím a to co má na triku, mě zaráží, že opět lidé lítají v těchto nesmyslech? Při zvyšující se vzdělanosti? Ale jedno vím, záleží, kdo má jaké základní vědomosti o minulosti střední Evropy , a to nemyslím nějaké vědomosti upravené pro potřeby tehdy vládnoucí KSč a SSSR, ale nezpochybnitelná fakta. Ten kdo to má, nemůže naskočit na nesmysly a propagandu rudé chásky z východu, které se sypou z internetu..Takže manipulace a relativizace všeho, co se na východě hodí rozkládá duševní rovnováhu dotyčných. Lidé dnes přes všechny moderní vymoženosti jsou líní myslet a naskočí zase na nějakou boudu. Samozřejmě jsem z generace, která si to užila na plné kule a mladí si to prostě musí zkusit na vlastní kůži.Bohužel.Zaráží mne, když někdo prohlásí, že západ potřebuje Rusko, A BUDOU HO PROSIT, ABY JIM PODEPSAL SMLOUVU O OMEZENÍ NUKLEÁRNÍCH ZBRANÍ..Tohle někdo považuje za úspěch a považuje dotyčného za pašáka, který jim to nandá.!.Mnoho věcí lidem nedochází a tvoje narážka, zda budu emigrovat , pokud se ujme vlády rudá lůza, je jasná, nikam nepůjdu , přežil jsem už jedny ruské tanky a šílenství normalizace poté, takže vím, co lůza zkřížená s Rusy dovede..Bude to pro mne studijní dožití,kdy moje už tak pošramocené mínění o nás dopadne na samé dno..Od 1.1. 2017 se odhlašuji jako živnostník a budu se dělat opravdu jen pro sebe, A budu si dělat své oblíbené veterány, které mi připomínají zlaté časy pořádného řemesla z dobrých a poctivých materiálů..Jen je mi líto těch, kterým tohle nedochází a mají život před sebou.. :(
nepropadat panice...
WOB
Aktivista

Příspěvek od WOB »

Tak se jericho dočkal! Ruské plavidla vpluli do kanálu La Manche. 10 křižníků, jedna letadlová loď a bitevník! Zachvilku to bude ve všech zprávách!
Britové jim to nepovolili a zatarasili cestu dvěma lehkými destroyery, rusové začli pálit a britové palbu opětovali!!!
:o
adbai
Přispěvovatel

Příspěvek od adbai »

ted jsem to četl,naše média na novinkách ovšem píší,že je britové jen sledují- (rofl)https://www.novinky.cz/zahranicni/evrop ... dlove.html
Naposledy upravil(a) adbai dne 21 říj 2016, 13:37, celkem upraveno 1 x.
seat 2.0 tdi
adbai
Přispěvovatel

Příspěvek od adbai »

chááá Jericho,to tvoje přízemní myšlení je jako u předškolního dítka (rofl) na světě je mnoho protikladů-inteligentní-hloupí,světlo-tma,atd.a když je někdo méně rozumově nadaný,čte jen jednu stranu mince a nedokáže si v hlavě díky rozumovému handicepu srovnat i tu druhou stranu,tak mu stačí propaganda jedné strany.Bohužel.Zaráží mne, když někdo prohlásí, že západ potřebuje Rusko, -ano to co píšeš je pravda.tuším,že balkánská řeznice se pohoršovala nad tím,že je ruské bohatství pro ně škoda (LOL) a měli by se o ně rozdělit (rofl)
seat 2.0 tdi
Forest
Aktivista

Příspěvek od Forest »

Myslim si, ze by bylo vhodne si rict odkud pluji a kam.

Jinak se mi hrozne "libi", ze USA cestuje a vyvolava konflikty (vetsinou umele) po celem svete a ostatni jsou tak nejak v klidu ale v tomto pripade hned vsichni bystri a spekuluji.

Hlavni je uvedomit si, ze se jedna o mezinarodni vody.

WOB
Aktivista

Příspěvek od WOB »

La Manche má v nejužším místě 34km.
mezinárodní vody začínají 12 námořních mil (1námořní míle = 1,852km)= 22,224km začíná mezinárodní voda, jenže z druhé strany to je 22,224km od Francie, takže to nejsou mezinárodní vody.
Odpovědět

Zpět na „Diskuze - MIMO mísu“