Mě nevadí, že někdo nemusí USA, je to jeho věc a je mi to fuk. Ale určitě ten dotyčný není nestranný a bohužel je to vždy vidět , pokud tady někdo mluví jako fašista, antisemita, zůstáváte v klidu, je vám to jedno. Když položím otázku , co se týče Ruska a jeho chování, nikdo neodpoví , je ticho po pěšině. Co z toho má člověk usuzovat? Viděl jsi někdy při nějaké humanitární akci, když vykládají pytle zásob, že by na nich bylo napsáno Russia? Já ne, pouze na Ukrajině, když zásobovali svoje , kteří vedli tu jejich podivnou válku a samozřejmě pevně věřím, že mezi potravinami byly i dárečky vojenského charakteru. Všechny pytle humanitární pomoci ve světě nesly značku USA, OSN, GB apod. Rusům je to šumafuk, klidně společně s ASADEM záměrně bombardují nemocnice a to po několikáté. Omyly se samozřejmě dají vysvětlit, ale tohle ne. A že těžko chápu, že po světových zkušenostech s rudým nebezpečím a to co má na triku, mě zaráží, že opět lidé lítají v těchto nesmyslech? Při zvyšující se vzdělanosti? Ale jedno vím, záleží, kdo má jaké základní vědomosti o minulosti střední Evropy , a to nemyslím nějaké vědomosti upravené pro potřeby tehdy vládnoucí KSč a SSSR, ale nezpochybnitelná fakta. Ten kdo to má, nemůže naskočit na nesmysly a propagandu rudé chásky z východu, které se sypou z internetu..Takže manipulace a relativizace všeho, co se na východě hodí rozkládá duševní rovnováhu dotyčných. Lidé dnes přes všechny moderní vymoženosti jsou líní myslet a naskočí zase na nějakou boudu. Samozřejmě jsem z generace, která si to užila na plné kule a mladí si to prostě musí zkusit na vlastní kůži.Bohužel.Zaráží mne, když někdo prohlásí, že západ potřebuje Rusko, A BUDOU HO PROSIT, ABY JIM PODEPSAL SMLOUVU O OMEZENÍ NUKLEÁRNÍCH ZBRANÍ..Tohle někdo považuje za úspěch a považuje dotyčného za pašáka, který jim to nandá.!.Mnoho věcí lidem nedochází a tvoje narážka, zda budu emigrovat , pokud se ujme vlády rudá lůza, je jasná, nikam nepůjdu , přežil jsem už jedny ruské tanky a šílenství normalizace poté, takže vím, co lůza zkřížená s Rusy dovede..Bude to pro mne studijní dožití,kdy moje už tak pošramocené mínění o nás dopadne na samé dno..Od 1.1. 2017 se odhlašuji jako živnostník a budu se dělat opravdu jen pro sebe, A budu si dělat své oblíbené veterány, které mi připomínají zlaté časy pořádného řemesla z dobrých a poctivých materiálů..Jen je mi líto těch, kterým tohle nedochází a mají život před sebou..

nepropadat panice...