výkres na pertlovací přípravek

co se jinam nevešlo/nehodilo - ohledně aut

Moderátoři: šulda, Moderátoři

Odpovědět
Radim205D
Přispěvovatel
Odpovědi: 0

výkres na pertlovací přípravek

Příspěvek od Radim205D »

Zdar chlapi, nemáte někdo výkres na trny pertlovacího strojku na brzdové trubky na VW ? Stačí mi i fotka s načmaranými rozměry na kousku papíru.

Předem dík
E91 N52B30 :)
johnyd1
Přispěvovatel

Re: výkres na pertlovací přípravek

Příspěvek od johnyd1 »

Radim205D píše:Zdar chlapi, nemáte někdo výkres na trny pertlovacího strojku na brzdové trubky na VW ? Stačí mi i fotka s načmaranými rozměry na kousku papíru.

Předem dík
tá sada stojí cca 20€ to nemá cenu vyrábat.

http://www.eshopnaradie.sk/sady-na-mont ... rubky-8ks/

http://www.heureka.cz/?h%5Bfraze%5D=per ... =&max=&o=3
Koleos 2018
Intens Energy dCi 175 4x4
-Can-clip,Vag-VCDS-OP-com-Fiat EcuScanKts 540 Esi2 Bmw ista-d
Radim205D
Přispěvovatel

Příspěvek od Radim205D »

Lis i svorku na trubky mám, chybí mi akorát ty 2 trny. Chci to jen pro svou potřebu.
E91 N52B30 :)
johnyd1
Přispěvovatel

Příspěvek od johnyd1 »

Radim205D píše:Lis i svorku na trubky mám, chybí mi akorát ty 2 trny. Chci to jen pro svou potřebu.
sadu mám v dielni a tam idem až v pondelok ked tak odmerám.
Koleos 2018
Intens Energy dCi 175 4x4
-Can-clip,Vag-VCDS-OP-com-Fiat EcuScanKts 540 Esi2 Bmw ista-d
Slavkov
Aktivista

Příspěvek od Slavkov »

Řekl bych, že ta sada je na ocelové trubky dost na hraně... spíš za hranou 8)
GIV Variant TDi ???kW
jericho-3
Aktivista

Příspěvek od jericho-3 »

No mě taky je divné že píší, že je to jen na měkké trubky , ta sada na ocelové je teda která? Já mám origo sadu na Whitworta i metrickou z Ameriky, která je nezničitelná, ale s touhle v odkazu dělám u kamaráda a bylo mi divné, co to je za sračku a teď už to chápu..Není to na tvrdší matroš.. A upozorňuji, že dělat trubky z mědi chce velkou pečlivost a opatrnost, bláto je zrádné.. :)
nepropadat panice...
bombastiq
Aktivista

Příspěvek od bombastiq »

ta červená sada z heureky staji za piču !!!
nic to nevydrží !!!!
--775914666--stačí zavolat :) , Berlingo 1.9D Prasečák + MB-OM604 SUPERTURBODIESEL
Slavkov
Aktivista

Příspěvek od Slavkov »

jericho-3 píše:A upozorňuji, že dělat trubky z mědi chce velkou pečlivost a opatrnost, bláto je zrádné.. :)
Hlavně ta měď nemá na brzdách co dělat (LOL)
Jericho, teď neřešíme veterány...
GIV Variant TDi ???kW
jericho-3
Aktivista

Příspěvek od jericho-3 »

Ano, máš pravdu, ale jsou týpci, kteří je pořád používají a na STK pokud nejdou spolu s hliníkem je tolerují. Já tohle nedělám už jen proto, že dát měděnou trubku mezi ocelové je jako pěstí na oko. Když se udělá nová trubka a namontuje, nemá to vůbec nikdo poznat, protože trubky ATE mají i příhodnou barvu.A mimochodem, vždy si vzpomenu, když dělám třeba starého MB , který je má shnilé, jak krásně vypadaly měděné trubky na brzdách třeba u Volhy 24, která je měla z továrny..Byl to jistě tehdy trend, protože jsem nedávno opravoval brzdy na veteránu Dodge , kde trubky vypadaly ocelové, ale když jsem povolil holendr a posvítil na něj pořádně, byl taky z nějakého ušlechtilého materiálu.. :)
nepropadat panice...
NOVON
Aktivista
Odpovědi: 1

Příspěvek od NOVON »

Nj raději dávat CUNIFER..
VW Touran 1.6 MPI BSE 75 kw,LPG
Octavia 2 Combi 1.6 MPI BSE 75kw
NOVON
Aktivista
Odpovědi: 1

Příspěvek od NOVON »

jericho-3 píše:Ano, máš pravdu, ale jsou týpci, kteří je pořád používají a na STK pokud nejdou spolu s hliníkem je tolerují. Já tohle nedělám už jen proto, že dát měděnou trubku mezi ocelové je jako pěstí na oko. Když se udělá nová trubka a namontuje, nemá to vůbec nikdo poznat, protože trubky ATE mají i příhodnou barvu.A mimochodem, vždy si vzpomenu, když dělám třeba starého MB , který je má shnilé, jak krásně vypadaly měděné trubky na brzdách třeba u Volhy 24, která je měla z továrny..Byl to jistě tehdy trend, protože jsem nedávno opravoval brzdy na veteránu Dodge , kde trubky vypadaly ocelové, ale když jsem povolil holendr a posvítil na něj pořádně, byl taky z nějakého ušlechtilého materiálu.. :)
A né jen VOLHA..I AUDI 80 trubky CUNIFER,holendry mosaz se zalitými ocelovými trubičkami.. 8-)
VW Touran 1.6 MPI BSE 75 kw,LPG
Octavia 2 Combi 1.6 MPI BSE 75kw
jericho-3
Aktivista

Příspěvek od jericho-3 »

Jo, jo to bude ono, prostě profiauta mají trubky brzd takové, že bezpečnost je na prvním místě. Sověti mají území, které je bohaté téměř na vše, takže většinou na matroši nešetřili..Proto mne ikona MB zklamala , třeba Nivo na MB 124 včetně brzd po pár letech slaného provozu vypadá jako nakladač na hnůj s hydraul. brzdami pro JZD Žabovřesky... :)
nepropadat panice...
pepe276
Aktivista

Přípravek na trubičky Citroen

Příspěvek od pepe276 »

Přihřeju si taky polívčičku...nemá někdo z vás rozměry na přípravek na brzdové trubičky na Citroeny? S tou jakoby kuličkou skoro na konci? Chtěl jsem to koupit, ale za malý přípravek na Citroena mi řekli asi 10.000 Kč :o
Peugeot Boxer 2.5TDi THX 79kW 1998
Peugeot 106 1.0 CDZ 37kW 1998
Citroen Jumpy 1.9TD 68 kW 1997
Citroen Berlingo 1.9D 51 kW 2000
jericho-3
Aktivista

Příspěvek od jericho-3 »

Ano, údajně to existuje, ale doporučuji dát origo trubky. Různé pokusy hokusy nedopadly dobře. Kvůli shnilým trubkách např. u BX se zahazovaly celá auta, protože výměna stála moc peněz. Taky jsem koumal, abych kámošovi zachránil auto, ale rezignoval jsem..Samozřejmě citrouš nejdřív varuje, že ztvrdne řízení, ale přesto je to riziko, proto má také ruční na předek..
nepropadat panice...
včelař
Sběrač informací

Re: Přípravek na trubičky Citroen

Příspěvek od včelař »

pepe276 píše:Přihřeju si taky polívčičku...nemá někdo z vás rozměry na přípravek na brzdové trubičky na Citroeny? S tou jakoby kuličkou skoro na konci? Chtěl jsem to koupit, ale za malý přípravek na Citroena mi řekli asi 10.000 Kč :o
Jestli máš trubky,konce umím vyrobit.
Odpovědět

Zpět na „Diskuze o autech“