Už nevím co dál 1.8 ADR ( atmo )
Moderátoři: šulda, Moderátoři
- Bradytec
- Přispěvovatel
- Kontaktovat uživatele:
Už nevím co dál 1.8 ADR ( atmo )
Neřešil někdo chcípání motoru 1.8 ADR (atmo) při studeném startu to chytne vyletí otáčky ke 2tis. a chcipne. Druhý start se to kucká kolem 500 otáček občas to šlehne do sání až to chcípne. Třetí start už je to lepší kucká občas střelí už nemá snahu chcípnout a když jo tak na po čtvrté už ok. Jakmile je to ohrmřáé už to maká jak má. Zkoušel jsem už vše možné a už mám v plánu jen napínák sací vačky.
Dále na videu je vidět když zatáhnu za sání tak to začne kuckat a postřelovat do sání, ale když jsem to obstříkával čističem brzd nic to nedělalo.
Při odpojení váhy vzduchu to normál funguje... Váhy jsem mněnil už dvě. Nový snímač teploty/byl prasklej tak jsme to chtěl taky na 100% vyloučit. Dále jsem zkoušel zap. cívku a snímač vačky.
Přes origo Vag (žádný klon) čídla atd. mi přijdou všechny OK. Spínač volnoběhu v klapce kontrolován.
Neměl někdozkušenost?
https://www.youtube.com/watch?v=kJQgo42-VrI
Dále na videu je vidět když zatáhnu za sání tak to začne kuckat a postřelovat do sání, ale když jsem to obstříkával čističem brzd nic to nedělalo.
Při odpojení váhy vzduchu to normál funguje... Váhy jsem mněnil už dvě. Nový snímač teploty/byl prasklej tak jsme to chtěl taky na 100% vyloučit. Dále jsem zkoušel zap. cívku a snímač vačky.
Přes origo Vag (žádný klon) čídla atd. mi přijdou všechny OK. Spínač volnoběhu v klapce kontrolován.
Neměl někdozkušenost?
https://www.youtube.com/watch?v=kJQgo42-VrI
Provádíme veškeré mechanické a elektrické práce: diagnostika, klimatizace, výměny autoskel, montáž tažného zařízení, opravy příhřevu D3W, D5W atd. Možnost odtahu na plaťáku.
skus vymenit tie prepajacie gumy sanie hlava s eskapaskami niekde ti to podla mna prisava a cisticom si sa k tomu nedostal preto pri odpojenejvahe ide ok nieco podobne robilo bratovi na jeho audi ale on mal zlu lambdu a ventil prepustania par z nadrze tiez sme sa a tym naondili musis skusat
s 120gls T603 favorit opel astra g
octavia 1 tdi 81kw AHF rv 2000 470 xxx tis predana MB B trieda 180D automat ma moja lepsia polovicka
golf 4 1.6 benzin mercedes w 211 220 cdi 2008 origo diag mercedes bmw univerzalna diag launch x 431
octavia 1 tdi 81kw AHF rv 2000 470 xxx tis predana MB B trieda 180D automat ma moja lepsia polovicka
golf 4 1.6 benzin mercedes w 211 220 cdi 2008 origo diag mercedes bmw univerzalna diag launch x 431
-
- Aktivista
Tebe som uz pisal do tvojho tematu ze ti muselo ujst nieco zakladneroman1648 píše:Hoši řeším +/- to samé u OI AGN, po chvilkách tak 2 měsíce
už jsem zkusil snad všechno...
ty starty mají stejný projev jak píše zakladatel tématu, mě to ještě občas bez varování umře za jízdy..
vyměněno všechno možné od zadku(čerpadlo) až po čidla,snímače,zapalovací modul...

"The only thing necessary for the triumph of evil is for good men to do nothing." Edmund Burke
chlapi poradte ako sa v tom motore robi zakl nastavenie a adaptacia diky
s 120gls T603 favorit opel astra g