po té co mi upadl ventil
Moderátoři: šulda, Moderátoři
po té co mi upadl ventil
na octavce AHF, po te co mi upadl ventil, se auto pri startovani za studena chvili trese i namodraleho koure je videt, jakmile je zahrate je v pohode a dalsi vec, na 3, 4 a i 5 rs mi auto jemne pocukava, jako kdyby mu chybela nafta - pri plnem seslapnuti plynu...
tak premyslim cim by to mohlo byt - mam podezreni na cerpadlo
jelikoz - upadl mi ventil na 3 valci, se znamym jsme to dali do kupy, novej pist nova tryska a vse kolem... cele se mi to stalo pri 100 kmh rychlosti na 5rs dalnice mirny kopecek skoro rovina, pist postupne vytukal vstrik ven a nafta tekla skrz prepadovou hadicku na 3 vstriku...
tak premyslim jestli se nemohlo poskodit i cerpadlo na vstrikovanim nafty na 3 valci nejakym zpusobem, to jedine jsem nemenil a pri rozvodech jsme se s tim moc nemohli domluvit az kdyz jsme dali cerpadlo o zub, tak je predvstrik v tolerancnim poli.
dela nekdo cerpadla schopne na stredni morave?
dneska jsem si delal log - skupinu 3, 10, 11 jestli je to spravne, tak ho pridam.
pri tom startovani to ma takovej hadavej zvuk, ne jako driv, to si sevelilo pekne
auto ma 300 Tis najeto, hydra jsou nova a stejne mi tam neco klape, toz nevim
na mnozstvi vstrikovaneho paliva jsou vsechny valce priblizne stejne v plusu, treti (nova tryska) valec je v minusu ale v toleranci. vtriky jsou ok, rozprach ok, akorat maji mensi otviraci tlak - 180 baru
toz kdyby nekdo se chtel teoreticky vycerpat, byl bych rad. silentbloky nemeneny na motoru a spojka taky ne...
diky
tak premyslim cim by to mohlo byt - mam podezreni na cerpadlo
jelikoz - upadl mi ventil na 3 valci, se znamym jsme to dali do kupy, novej pist nova tryska a vse kolem... cele se mi to stalo pri 100 kmh rychlosti na 5rs dalnice mirny kopecek skoro rovina, pist postupne vytukal vstrik ven a nafta tekla skrz prepadovou hadicku na 3 vstriku...
tak premyslim jestli se nemohlo poskodit i cerpadlo na vstrikovanim nafty na 3 valci nejakym zpusobem, to jedine jsem nemenil a pri rozvodech jsme se s tim moc nemohli domluvit az kdyz jsme dali cerpadlo o zub, tak je predvstrik v tolerancnim poli.
dela nekdo cerpadla schopne na stredni morave?
dneska jsem si delal log - skupinu 3, 10, 11 jestli je to spravne, tak ho pridam.
pri tom startovani to ma takovej hadavej zvuk, ne jako driv, to si sevelilo pekne
auto ma 300 Tis najeto, hydra jsou nova a stejne mi tam neco klape, toz nevim
na mnozstvi vstrikovaneho paliva jsou vsechny valce priblizne stejne v plusu, treti (nova tryska) valec je v minusu ale v toleranci. vtriky jsou ok, rozprach ok, akorat maji mensi otviraci tlak - 180 baru
toz kdyby nekdo se chtel teoreticky vycerpat, byl bych rad. silentbloky nemeneny na motoru a spojka taky ne...
diky
serou me motorkari s dalkovema svetlama, bandit power
-
golfgti16v
- Přispěvovatel
-
golfgti16v
- Přispěvovatel
me by to taky zajimalo, ze to upadne, kamosovi se to stalo taky, a treti valec a me se to stalo pri navratu z chorvatska, nastesti za Vidni pri 100km/hod po dalnici. celou cestu po dalnicich jsem jel kolem 140km/h, auto jsem nijak zvlast nehnal a celkove jsem s nim jezdil predpisove do tech 140ti.
navic ventil praskl tak, jako by se zlomil presne v pulce, jako prerezan. nejakou dobu pred tim jsem se dival jen pohledem na hydra z vrchu a zadne opotrebeni. je pravda ze mi tam neco cvakalo mirne za tepla, proto jsem se dival na hydra, sundal drazkovej remen a cvakalo stale. nevim muze to byt vstrik. ted mam novou hlavu - repas komplet, ventily, hydra atd a stejne cvaka...
videl jsem to i na 66kW a AHF
navic ventil praskl tak, jako by se zlomil presne v pulce, jako prerezan. nejakou dobu pred tim jsem se dival jen pohledem na hydra z vrchu a zadne opotrebeni. je pravda ze mi tam neco cvakalo mirne za tepla, proto jsem se dival na hydra, sundal drazkovej remen a cvakalo stale. nevim muze to byt vstrik. ted mam novou hlavu - repas komplet, ventily, hydra atd a stejne cvaka...
videl jsem to i na 66kW a AHF
serou me motorkari s dalkovema svetlama, bandit power
-
slovacek.milos
- Aktivista
Dobrý den .
Sháním lidi co kdy měli problém SPADLÍ VENTIL
Vlastním Superba II s motorem CFGB 125 kW
stejný problém má i CLLA a snad i CFGC
stejné to je i u Pasatu
Po 200.000,-km padají ventily
Škodovka prý o tom nic neví