SACHS,LEMFORDER...Nebrat trebas KYB ulozeni-moc měkká guma.hansdob píše:No jaky horni ulozeni a jaky loziska aby to na OI s paketem pro spatne cesty ( orig) neco vydrzelo??
Přední pružiny octavia 1
Moderátoři: šulda, Moderátoři
To je pravda, moje žena má taky jiný názor a to to platit nemusí.slovacek.milos píše:přes tři centáky padlé auto je už okem vidět a po montáži jednoho péra by to bylo blbě, ale ne na každé koktě máš tak unavené péra, chápu že je dobré hned vyměnit půl auta, ale ten kdo to platí má spravidla jiný názorfavo píše:Proč teoretické? Dával jsem na auto komplet nový sportovni pružiny které měly snížení -35.mm a výška auta se nezměnila. Ty starý původní sériový byly za ty roky pěkně unavený, takže měnit jen jednu ...... leda u zánovního auta, ale u těch většinou nepraskají.
A to není teorie.
T-ROC 2.0 TSI 4Motion
Golf IV 1.9 TDi ASZ
- Aktivista
mi třeba přijede za chvilku koktávka kombi jedna z prvních, potřebuje jen poštelovat zadní dvdeře přitáhnout,
před deseti leta tam něco napravo klepalo zaboha jsem na to nemohl dojít až jsem zjistil kus ulomeného péra, vyměnil jsem péro jen jedno pravé přední a kokta má ted 450.OOO km, tlumiče a ostatní péra vše původní
před deseti leta tam něco napravo klepalo zaboha jsem na to nemohl dojít až jsem zjistil kus ulomeného péra, vyměnil jsem péro jen jedno pravé přední a kokta má ted 450.OOO km, tlumiče a ostatní péra vše původní