Koroze OII r.v. 2005
Moderátoři: šulda, Moderátoři
Koroze OII r.v. 2005
Zdravím všechny,
nemáte někdo vysvětlení, proč nadprůměrně korodují OII z roku 2005, vyděl jsem mraky aut třeba z roku 07 a plechy pěkné, rok 05 koroze jak na favoritech.
nemáte někdo vysvětlení, proč nadprůměrně korodují OII z roku 2005, vyděl jsem mraky aut třeba z roku 07 a plechy pěkné, rok 05 koroze jak na favoritech.
No já ji tak koupil.Hned šly dolu folie ze zadnich lemů, protože pod nima to byl hnus, celé odrezit natřel jsem to nějakým sajrajtem na to určeným a vychvalovaným a pak klasika tmel lak atd a stejně to leze po roce a půl znovu ven.Tak tomu budu muset znovu víkend obětovat. Po kapotě a dveřích se semtam někde kouknu kdyby se něco objevilo v barvě a pěkném stavu.A nezbývá než doufat že to ještě něco vydrží.
OIII 1.4 TSI 240 000km
FI HTP LPG 340 000km
FI HTP LPG 340 000km
cena zinku v roce 2005 přesáhla dvojnásobek běžné ceny, a ceny rostly i v roce 2006 (čtyřnásobek) a 2007. Pak se ceny v roce 2008 vrátily na obvyklé hodnoty, které se držely až do 2016. Dnes je cena opět 2,5 násobná oproti normálu....takže se můžeme těšit po skončení 12ti letých záruk na svrab a neštovice karoserií
...moje prase 2002 zatím nerezne
, zatímco B6 z roku 2006 u mého mladého začíná na kastli dostávat svrab...

...moje prase 2002 zatím nerezne

VW Passat variant B5.5 1.9l AVB(2002) 74kW/240Nm*self-made chip - 102kW/340Nm* ---EGR-OFF---
Bud to jsou bouračky, nebo totál odjetý vrány s 3x stočeným tacho. Máme 2010 s 300 nahrbu, koroze 0. Cca rok zpátky jsem kupoval 2006 s jasnou historii najeto 150, měla osekaný plastizol na spodku předních blatníků, ale schnilý to nebylo, vevnitř v blatníkách(odtokové kanálky) až nahoru plný humusu, ale koroze taky žádná. Předtím jsem nějakou 4 kolku, najeto 250 rok 2005, koroze taky žádná. Jasně že občas jsou ty auta na kaši, ale to jsou kousky že člověk neví co se s tím kdy dělo.
Tak já mám jasných 280 000km a př. blatniky dole u prahů na kaši, 15 cm prahu za př. blatníkem to samé.
Auto bez nehody, ale 12 let se tomu nikdo nevěnoval.
Možná 2x do roka sundat podběh a vyprat to vodou a po nejakém čase to stříknout voskem a bylo by to možná jiné.
Ale kdo to mohl tušit. Zlatá O1
Auto bez nehody, ale 12 let se tomu nikdo nevěnoval.
Možná 2x do roka sundat podběh a vyprat to vodou a po nejakém čase to stříknout voskem a bylo by to možná jiné.
Ale kdo to mohl tušit. Zlatá O1
Jirka. píše:Bud to jsou bouračky, nebo totál odjetý vrány s 3x stočeným tacho. Máme 2010 s 300 nahrbu, koroze 0. Cca rok zpátky jsem kupoval 2006 s jasnou historii najeto 150, měla osekaný plastizol na spodku předních blatníků, ale schnilý to nebylo, vevnitř v blatníkách(odtokové kanálky) až nahoru plný humusu, ale koroze taky žádná. Předtím jsem nějakou 4 kolku, najeto 250 rok 2005, koroze taky žádná. Jasně že občas jsou ty auta na kaši, ale to jsou kousky že člověk neví co se s tím kdy dělo.
-
- Aktivista