Tip na plavbu Vyšší Brod-Krumlov

zcela mimo automobilovou tématiku

Moderátoři: šulda, Moderátoři

Odpovědět
kamuflage
Přispěvovatel
Odpovědi: 0

Tip na plavbu Vyšší Brod-Krumlov

Příspěvek od kamuflage »

Zdar chlapi, potřebuji radu od vás co sjíždíte Vltavu. V životě jsem neseděl v kanoi a s rodinkou se v červenci chystám do Krumlova. Já s mým 12letým synem bychom rádi zkusili plavbu z Vyššího Brodu do Krumlova. Máte nějaký tip/odkaz na spolehlivou společnost, která nás zaveze do Vyššího Brodu a půjčí kanoi, tak abychom dopluli do Krumlova a tam vše vrátili ?

Předem díky
JohnyFlat
Přispěvovatel

Příspěvek od JohnyFlat »

Ahoj, firem je tu dost, ale nevím, jestli jezdí jen Krumlov, nebo až do Vyšáku... Nějak jsem dlouho vodu neřešil. Ale myslím si, že tam budou vozit taky. Jinak pokud jedeš prvně a s rodinou. Nevím, jestli myslíš děti, nebo rodiče... věky, ale jestli máš malé děti a nikdy jsi v tom neseděl, tak bych šel do raftu :-)
Octavia TOUR 1.9 TDI ALH
pepe276
Aktivista

Příspěvek od pepe276 »

Kdysi jsme párkrát jeli s Inge tour a vím, že se s nimi nějak dalo svézt jejich loďobusem zpátky do tábora pro auto. A loďku nám půjčovali přímo ve Vyšáku a vraceli jsme jí v Novém Spolí(Český Krumlov). Ale je to už tak 12-15 let, takže aktuální info nevím. Zkus mrknout na net.
Peugeot Boxer 2.5TDi THX 79kW 1998
Peugeot 106 1.0 CDZ 37kW 1998
Citroen Jumpy 1.9TD 68 kW 1997
Citroen Berlingo 1.9D 51 kW 2000
Kajman1
Přispěvovatel

Příspěvek od Kajman1 »

Zrovna 14 dnů zpátky jsme jeli 2 dospělí + 5 dětí. Noc pod stanem kemp Zlatá koruna, tam jsme měli objednaný i raft s odvozem na start, nad Krumlovem u mostu, název už nevím. Pak cca 5 h. plavba zpátky do kempu. Všecko v pohodě.
O2 2.0 TDI Elegance SPORT BMM MR2006 Black Magic Pearl
Odpovědět

Zpět na „Diskuze - MIMO mísu“