Mám zalepené vstřikovače - při přepnutí na LPG po ranním startu (čím nižší teplota tím horší) motor buď zhasne nebo začnou vynechávat válce. Když je tepleji, tak se to po 30 sekundách rozjede, když je chladno tak to vzdám. Za tepla už pak není problém.
Plynař vyměnil filtry, vyčistil ventil na reduktoru, ale do vstřikovačů jen stříkal sprej a namontoval je zpět - což nepovažuji za dostatečné. Z mého pohledu bude asi potřeba ultrazvuk, nebo to v něčem vykoupat.
Dotazy:
- LPG vstřikovače jsou také na 12V je to tak?
(pak bych mohl vstřikovačem hýbat stejně jako benzínovým)
- nepřetížím elektromagnet vstřikovače, když ho ponořím do tekutiny?
(běžně to pracuje s plynem, tak nevím jestli mu neublížím když ho budu nutit pumpovat kapalinu)
- je uvnitř nějaké těsnění nebo něco, co by zničil technický benzín a VIF?
(LPG je ropný produkt a ten mazut co je uvnitř je nějaký ropný olej, takže benzín by si s tím měl poradit, jen nevím jestli tam něco nezničím).
P.S.
Ano.. vím.. lezu do něčeho, kde nemám co dělat.
S LPG jsem to historicky vymyslel tak blbě, že mám plynaře 60km daleko a ten má pracovní dobu stejnou jako já. To LPG auto denně jezdí. Pokud mu to chci nechat na servis, tak tam jedu den předem, musím mít dalšího člověka s dalším autem a ještě musím řešit náhradu za auto co je na servise LPG. Pro vyzvednutí buď musím utéct z práce dřív, někoho vzít kdo bude řídit pak to druhé auto atd. (kdo myslí že s LPG je na 50% nákladech, tak se plete