jericho-3 píše:
Jsi jako můj kámoš, celoživotní Mercedesář, který z hlavy zná všechny nuance, kody a zvláštnosti starých MB a nemůže pořád vstřebat to, že jeho vymazlený C 220 , o kterého se stará velmi pečlivě ho potrestal prasklou hlavou...Jezdili jsme a sháněli dobrou hlavu , auto zase jezdí, ale pořád se mne ptá proč..Co na to říci, jen akceptovat to, že dobrá auta už tady již byla?..
P.S. Marně mu vysvětluji, že řada C motorů není nic moc a závada se projeví u každého stroje...
Tak to, že někomu praskne hlava není můj problém...

, znal jsem takovejch, kteří se "starali o auto jako v rukavičkách , milovali techniku" a furt se záhadně něco sralo, a pak se zeptáš kámoše, tak co auto? A on mi poví, ale blikala na mě po cestě voda, a já no, to ti někde utíká, tak jsi dolil destilku ne? Než najdeš kde to teče a on mi odpověděl, ne, kapotu jsem ani nezvedl, snížil rychlost na dalnici, auto mělo 90 st. Kluci se mi pak na to mrknou... Jinej znamej zase, jakej olej si má koupit a já , že na zn. nezáleží, ať hlavně splňuje specifikaci a pak z něj vypadne, že olej jen dolejva, ať je to hlavně levný... jako byl tu na fóru borec co autům rozumí, blikal na něj tlak oleje, kouknul na merku a dojel domu, doma motor v prdeli, ze už ho druhej den nenatocil...Hlavu si z toho nedělal, prý chtěl ušetřit za odtahovku... Tak kde to jsme? Kocourkov ne?