Český národ a jeho spravedlnost ...
Moderátoři: šulda, Moderátoři
Ale ano, to je samozřejmé, bohužel řekni to např. Rusům, když je poslali do Afgánistánu a 30000 jich tam lehlo. Co si asi mysleli, když mudžahedíni je mučili nelidským způsobem, a vypichovali jim oči a uřezávali končetiny? Co máš dělat, když tě povolají a jestli jsi někdy četl, co např. čeká Rusy, když dezertují nabo odmítnou narukovat? Buď v tom speciálním zařízení pro zbabělce zdechnou, nebo jejich matky je navštěvují jen jako pomatence v blázinci..Není to tak jednoduché, a když si vezmeš , že ti je v roce 1934 v Třetí říši, kdy Hitler byl již plně u moci 12-13 let, národ je poblázněný svým vůdcem a 6 a více let jsi masírován a pak povolán, kdo zato může? Mládí vždy všechno odsere, dospěláci je vždy zneužijí...Když někdo může 13-16 kluka obléci do SS uniformy a poslat ho na konci války proti tankům? Kdo za to může? Ten hloupý kluk, který se má ještě držet máminy sukně? A pak jej hrdinové, kteří ve zbrojovce za války naplno vyráběli tanky pro Wehrmacht umlátí k smrti, když válka skončí... 

nepropadat panice...
A jsme u toho, naše děti nebo polské děti jsou dobré děti, ale pokud mluví německy, tak je umlátíme..A což když polské nebo české děti hodí molotova do místnosti , kde jsou lidé nebo když s maskou na hubě házejí kostky a zapalují auta, tak je obejmeme? A co kdybys polské dítě učil od mládí německy, taky bys je poté taky umlátil? Byly případy, že na převýchovu byly do třetí říše dány děti z východu a poté, co je našli je považovali za nácky a podle toho se k nim chovali..Svět není černobílý a proto máš v hlavě guláš , ale to je už dávno fakt.. 

nepropadat panice...
Polské nebo naše děti někdy házely gránáty a účastnily se válečných zvěrstev a zločinů ? Ty si schopný se tím svým vykrucováním tak strapnit že je mi zle , ty guláši. Tak at tě někdo veme aspoň do toho německa at si zkusíš jak se k tobě bude ten němec tobě sopolečensky rovnocený chovat .jericho-3 píše:A jsme u toho, naše děti nebo polské děti jsou dobré děti, ale pokud mluví německy, tak je umlátíme..A což když polské nebo české děti hodí molotova do místnosti , kde jsou lidé nebo když s maskou na hubě házejí kostky a zapalují auta, tak je obejmeme? A co kdybys polské dítě učil od mládí německy, taky bys je poté taky umlátil? Byly případy, že na převýchovu byly do třetí říše dány děti z východu a poté, co je našli je považovali za nácky a podle toho se k nim chovali..Svět není černobílý a proto máš v hlavě guláš , ale to je už dávno fakt..
Naposledy upravil(a) A6TDI dne 22 srp 2017, 16:53, celkem upraveno 3 x.
Gulášu ?? to už nemáš žádnou výkrutku?A6TDI píše:Polské nebo naše děti někdy házely gránáty a účastnily se válečných zvěrstev a zločinů ? Ty si schopný se tím svým vykrucováním tak strapnit že je mi zle , ty guláši. Tak at tě někdo veme aspoň do toho německa at si zkusíš jak se k tobě bude ten němec tobě sopolečensky rovnocený chovat .jericho-3 píše:A jsme u toho, naše děti nebo polské děti jsou dobré děti, ale pokud mluví německy, tak je umlátíme..A což když polské nebo české děti hodí molotova do místnosti , kde jsou lidé nebo když s maskou na hubě házejí kostky a zapalují auta, tak je obejmeme? A co kdybys polské dítě učil od mládí německy, taky bys je poté taky umlátil? Byly případy, že na převýchovu byly do třetí říše dány děti z východu a poté, co je našli je považovali za nácky a podle toho se k nim chovali..Svět není černobílý a proto máš v hlavě guláš , ale to je už dávno fakt..

Musel by ses naučit základy přistupu lidského mozku k problému. Položit si otázku, byl náš národ v totální válce , kde bylo "potřeba" použít dětí k "záchraně" národa, i když všem bylo jasné, že to bude zbytečné? Pokud si tohle ujasníš, musí ti být jasné, že naše děti nemohly házet granáty a pancerfaustem zapalovat tanky..Samozřejmě byly vyjímky, v Rudé armádě byla práčata, ale spíš jako maskoti...Ale máme jiné příklady, poválečné, kdy podobné "děti" hlídaly v komunistických koncentrácících, popřípadě až do roku 1989 střílely své spoluobčanky a spoluobčany na hranicích při útěku z rudého ráje, velmi často v jejich věku..Rudá propaganda vykonala své, a je to znát dodnes. Když jsem rukoval, byli se mnou i chlapci, kteří dosáhli 18 let až během prvního roku vojny.. A byl to tvárný materiál, se kterým si komouši mohli dělat co chtěli..A když se využije přirozené stránky mužského pokolení, které je ve své podstatě "stvořené pro boj", je zneužití snadné..Pamatuji si, když jsem jako klouček byl při bojové hře Signál X 5 a Signál P 20, které pořádala armáda, kde to bylo úžasné, mohli jsme si zastřílet z kulometu, samopalu apod . to byl pro 8 -10 leté kluky zážitek.." A šli by jsme do boje hned"...A je jedno, jaké národnosti kdo je. A mimochodem, malí němčouři mají můj "obdiv" , jít v 15-16 letech s panzerfaustem proti tanku, chce "ocelové nervy"..Já jsem si to zkoušel, v bezpečí , kdy u řízení seděl kámoš, a já chtěl naskočit zepředu při jízdě na tank..tak vím, co to je, když na tebe ta příšera jede...Zkus si to někdy ty slintale,patříš k těm čecháčkům, kteří mají plnou hubu všeho a přitom jsou silní jako býci a taky tak chytří..Jo, rozkopat popelnici nebo zkopat někoho v tlupě v šátkem na hubě, to by vám šlo... 

nepropadat panice...
jericho-3 napsal:.Já jsem si to zkoušel, v bezpečí , kdy u řízení seděl kámoš, a já chtěl naskočit zepředu při jízdě na tank. chááá tak tohle debilní počínání netřeba komentovat-normálního člověka by tohle nenapadlo,i když jsou dnes tací troubové sežehnuti ,když lezou na nádražích pod trolejemi 

seat 2.0 tdi
Je otázka, zda jsi normální z pozice duševní.. ..Ale v průměru na českou příslušnost jsi vlastně úplně "normální". byly vás statisíce až miliony a dodnes je vás téměř půlka. Dokud máte plnou hubu žvance , tak jakžtakž držíte zobáky, ale pokud by chtěl někdo po vás cokoliv navíc, vytáhnete zase prapory a budete řvát..A odvahu a sílu máte jen v tom houfu- davu, tam jste nejchytřejší.. Já si soukromně mnoho věcí zkusím sám, je venku velký mráz, zkusím si přimrznout a pak si představit, zda bych šel do boje..Spali jsme v tanku jen v montérkách a ve spacáku "rudého vojína" , což byl umělohmotný lantuch a uvnitř "deka"...Pancíř tanku "sálal", až tuhnulo v žilách a proto vím, samozřejmě jen v náznaku, jaké to asi bylo bojovat v Rusku proti generálu mrázovi, který jim vyhrál válku..Promrzlý a hladový voják, který nemůže ani své zbraně uvést do chodu , je v mých očích šílenec, pokud dál bojuje. Ideály , ideologie a podobné nesmysly ztrácejí význam, pokud nejsi extrémně odolný, zaťatý a v drilu vycvičený jedinec..Já bych to nedokázal a většina lidí také ne..a proto inklinuji k obdivu k těm, kteří to vydrželi, bez ohledu na smýšlení a politiku...Proto jsem si věci často zkoušel, abych poznal o co gou..Ale je to o hubu, třeba když zvedáš sajdu do vzduchu a pak ji převrátíš tak, že celá motorka zůstane stát na levém válci opřená o vant a ty jsi pod ní...Ale to ty nepochopíš, máš rád teplíčko a jistotu a proto jsi taky tak často úplně mimo...
nepropadat panice...
Každý má svůj svět, někdo jen virtuální, zahraje si hru-např. tankovou bitvu, kde vyhraje, pak se koukne na gruppensex, udělá se a ani si nevšimne, že mladá sousedka má krásné poprsí a to svoje a hází úsměvy. Takže vlastně všechno , co život přináší si najde na netu, přesně to, co mu koliduje. A pak hází odsudky, jak to vlastně v životě má správně být, on přece má své zkušenosti..Tohle je mor dnešní doby, všichni všechno ví, všude byli a nic je neohromí, protože vše na netu už viděli...Já ve své mladické nemoudrosti si chtěl vyzkoušet napadení" Ferdinanda" zepředu, protože neměl kulomet /konstruktéři to patrně nepovažovali za nutné/, takže u Kurska mu to vysvětlili..A tank jel pomalu a měl naštěstí vpředu blatníky a kámoš by to zahamoval, v této rychlosti by stál na fleku...A můžu říci všem krysám na netu, že realita je realita a pořádný orgasmus.. Ne nadarmo je krásné úsloví" POKUD CHCEŠ MÍT BLBÉ DÍTĚ, KUP MU CHYTRÝ TELEFON.. 

nepropadat panice...