ako otvorit zadne dvere oct 1bez nasilia?
Moderátoři: šulda, Moderátoři
On ten problém může způsobovat vícero věcí, proto jsem hned jako první příspěvek psal "KO mechanizmus zámku - vyměnit." No a jak se k tomu dobere na to je tu celá řada návodů
Otevře to bez poškození dveří vždy, zámek stejně dá nový, takže je to jedno.

Hele chlapi, mám auto a nejede. Můžete mi prosím někdo poradit jak to mám pokud možno zdarma opravit, aby to zase jezdilo?? 

Re: ako otvorit zadne dvere oct 1bez nasilia?
optimista píše:caute chlapi chcem sa spytat ako otvorit zadne dvere na octe v popise bez nasilia po troche badania na fore som dal dole tapacir ale nevidim nic preco nejdu otvorit lanka su ok nic roztrhnute ked zdnu otvaram kluckou zdviha sa aj kolik ale neudrzim ho hore na central nereaguje skusal som aj odpojit elektriku ci neblbne ale bezo zmeny dik za kazdu radu
niekedy treba buchat rukov po dverach pri zamku a odomykat...a on sa chyti.treba skusit...uz sa mi stalo 10 krat nic ...aj prestavky a potom otvorilo..a uz len vymenit.
GIV var asz 4mot upraveny
Re: ako otvorit zadne dvere oct 1bez nasilia?
a niekedy mozes buchat aj pol dna a nič...potom to nechas odstat a na druhy den otvoris.....no a najčastejšie prostre zvnutra odistit zamok.jordee_23 píše:optimista píše:caute chlapi chcem sa spytat ako otvorit zadne dvere na octe v popise bez nasilia po troche badania na fore som dal dole tapacir ale nevidim nic preco nejdu otvorit lanka su ok nic roztrhnute ked zdnu otvaram kluckou zdviha sa aj kolik ale neudrzim ho hore na central nereaguje skusal som aj odpojit elektriku ci neblbne ale bezo zmeny dik za kazdu radu
niekedy treba buchat rukov po dverach pri zamku a odomykat...a on sa chyti.treba skusit...uz sa mi stalo 10 krat nic ...aj prestavky a potom otvorilo..a uz len vymenit.
Pointa problemu byva, ze motorcek zamkne do SAFE a následne je problem s kontaktom v motorceku (kotva vs. uhliky)
"The only thing necessary for the triumph of evil is for good men to do nothing." Edmund Burke
-
- Nováček
-
- Přispěvovatel
To je práce ale pro šikovnýho mechanika a ne měniče dílů
ten by to jen dorazil ... Ono už samotná konstrukce a umístění mikrospínače na vačce zavírání dveří tak, že nesedí na středu vačky ale je přesunutej na kraj vačky, kde to zákonitě přestane fungovat protože to vydře navzájem plast na vačce i ten čudl na mikrospínači, je jistě dobře spočítaná životnost 

-
- Přispěvovatel
Prosím tě, na kolik si vážíš svého času? Konkrétně kolik by si dokázal vydělat, kdy ses nesnažil vyčistit komutátor motorku?yardarytarda píše:Zdravím pánové.Tak vám nevím,nefunkční zámky zásadně neměním ale opravuji,vydrží to a nic to nestojí.Příčina že to umře je toto..
Hele chlapi, mám auto a nejede. Můžete mi prosím někdo poradit jak to mám pokud možno zdarma opravit, aby to zase jezdilo?? 

-
- Přispěvovatel
Taky že si to nechám zaplatit,je to otázka 2.hodin.Hlavně zůstává zámek origo,žádná kunda z druhošky do kterého ani nesedí pořádně štekr.HanZ píše:Prosím tě, na kolik si vážíš svého času? Konkrétně kolik by si dokázal vydělat, kdy ses nesnažil vyčistit komutátor motorku?yardarytarda píše:Zdravím pánové.Tak vám nevím,nefunkční zámky zásadně neměním ale opravuji,vydrží to a nic to nestojí.Příčina že to umře je toto..