ako otvorit zadne dvere oct 1bez nasilia?

Jakékoliv dotazy týkající se problémů, údržby vozů koncernu VW. Týká se jen VW/Audi/Škoda/Seat

Moderátoři: šulda, Moderátoři

b707
Přispěvovatel
Odpovědi: 0

Příspěvek od b707 »

pomohlo až zničení zámku zkoušeli jsme snad vše
HanZ
Aktivista

Příspěvek od HanZ »

On ten problém může způsobovat vícero věcí, proto jsem hned jako první příspěvek psal "KO mechanizmus zámku - vyměnit." No a jak se k tomu dobere na to je tu celá řada návodů ;) Otevře to bez poškození dveří vždy, zámek stejně dá nový, takže je to jedno.
Hele chlapi, mám auto a nejede. Můžete mi prosím někdo poradit jak to mám pokud možno zdarma opravit, aby to zase jezdilo?? :woot:
jordee_23
Aktivista

Re: ako otvorit zadne dvere oct 1bez nasilia?

Příspěvek od jordee_23 »

optimista píše:caute chlapi chcem sa spytat ako otvorit zadne dvere na octe v popise bez nasilia po troche badania na fore som dal dole tapacir ale nevidim nic preco nejdu otvorit lanka su ok nic roztrhnute ked zdnu otvaram kluckou zdviha sa aj kolik ale neudrzim ho hore na central nereaguje skusal som aj odpojit elektriku ci neblbne ale bezo zmeny dik za kazdu radu

niekedy treba buchat rukov po dverach pri zamku a odomykat...a on sa chyti.treba skusit...uz sa mi stalo 10 krat nic ...aj prestavky a potom otvorilo..a uz len vymenit.
GIV var asz 4mot upraveny
optimista
Přispěvovatel

Příspěvek od optimista »

cez vikend sa na to vrhnem
s 120gls T603 favorit opel astra g
octavia 1 tdi 81kw AHF rv 2000 470 xxx tis predana MB B trieda 180D automat ma moja lepsia polovicka
golf 4 1.6 benzin mercedes w 211 220 cdi 2008 origo diag mercedes bmw univerzalna diag launch x 431
octaviask
Aktivista

Re: ako otvorit zadne dvere oct 1bez nasilia?

Příspěvek od octaviask »

jordee_23 píše:
optimista píše:caute chlapi chcem sa spytat ako otvorit zadne dvere na octe v popise bez nasilia po troche badania na fore som dal dole tapacir ale nevidim nic preco nejdu otvorit lanka su ok nic roztrhnute ked zdnu otvaram kluckou zdviha sa aj kolik ale neudrzim ho hore na central nereaguje skusal som aj odpojit elektriku ci neblbne ale bezo zmeny dik za kazdu radu

niekedy treba buchat rukov po dverach pri zamku a odomykat...a on sa chyti.treba skusit...uz sa mi stalo 10 krat nic ...aj prestavky a potom otvorilo..a uz len vymenit.
a niekedy mozes buchat aj pol dna a nič...potom to nechas odstat a na druhy den otvoris.....no a najčastejšie prostre zvnutra odistit zamok.

Pointa problemu byva, ze motorcek zamkne do SAFE a následne je problem s kontaktom v motorceku (kotva vs. uhliky)
"The only thing necessary for the triumph of evil is for good men to do nothing." Edmund Burke
smoto
Sběrač informací

Příspěvek od smoto »

..
Naposledy upravil(a) smoto dne 31 srp 2017, 12:08, celkem upraveno 1 x.
HanZ
Aktivista

Příspěvek od HanZ »

Jestli jsi si náhodou nevšiml, řeší se tu zadní dveře, ne kufr!
Hele chlapi, mám auto a nejede. Můžete mi prosím někdo poradit jak to mám pokud možno zdarma opravit, aby to zase jezdilo?? :woot:
musellukas
Nováček

Příspěvek od musellukas »

Zdravím Vás pánové, mám stejný problém na OCT 1 2002 ASV. Jde mi o to, jaký zámek koupit? je rozdíl mezi předface a face zámkem? Které číslo dílu použít? 3B4839016, 3B4839016M, 3B4839016A Díky za rady :)
Škoda Octavia I 1,9 TDI ASV 81 kW
Honda CB900F Hornet 81kW
octaviask
Aktivista

Příspěvek od octaviask »

predlift zamok = hlučný
polift = tichý

pojde aj jeden aj druhy :) daj tam taký ako más.
"The only thing necessary for the triumph of evil is for good men to do nothing." Edmund Burke
yardarytarda
Přispěvovatel

Příspěvek od yardarytarda »

Zdravím pánové.Tak vám nevím,nefunkční zámky zásadně neměním ale opravuji,vydrží to a nic to nestojí.Příčina že to umře je toto..Obrázek
Obrázek
Rayx
Aktivista

Příspěvek od Rayx »

To je práce ale pro šikovnýho mechanika a ne měniče dílů ;) ten by to jen dorazil ... Ono už samotná konstrukce a umístění mikrospínače na vačce zavírání dveří tak, že nesedí na středu vačky ale je přesunutej na kraj vačky, kde to zákonitě přestane fungovat protože to vydře navzájem plast na vačce i ten čudl na mikrospínači, je jistě dobře spočítaná životnost :D
yardarytarda
Přispěvovatel

b707 píše:pomohlo až zničení zámku zkoušeli jsme snad vše
By mě zajímalo zda jste zkoušeli i napíchnout se přímo na dráty co napájí motorek a zvyšovat pomalu napětí třeba adaptétem na noťas co má regulovatelný výstup od 12 do 22v,mně to teda zaručeně vždy odskočilo ;)
b707
Přispěvovatel

Příspěvek od b707 »

zkoušelo se 12 až 24V problém byl že jak se zasekli tak se to neřešilo cca 2 roky
HanZ
Aktivista

Příspěvek od HanZ »

yardarytarda píše:Zdravím pánové.Tak vám nevím,nefunkční zámky zásadně neměním ale opravuji,vydrží to a nic to nestojí.Příčina že to umře je toto..
Prosím tě, na kolik si vážíš svého času? Konkrétně kolik by si dokázal vydělat, kdy ses nesnažil vyčistit komutátor motorku?
yardarytarda
Přispěvovatel

HanZ píše:
yardarytarda píše:Zdravím pánové.Tak vám nevím,nefunkční zámky zásadně neměním ale opravuji,vydrží to a nic to nestojí.Příčina že to umře je toto..
Prosím tě, na kolik si vážíš svého času? Konkrétně kolik by si dokázal vydělat, kdy ses nesnažil vyčistit komutátor motorku?
Taky že si to nechám zaplatit,je to otázka 2.hodin.Hlavně zůstává zámek origo,žádná kunda z druhošky do kterého ani nesedí pořádně štekr.
Odpovědět

Zpět na „Údržba/problémy VW group (DIESEL)“