Octavia 4x4 plave na cestě
Moderátoři: šulda, Moderátoři
Možná z auta mám ale pocit že zadek na ledě uklouzne spíš než u předokolky-ted nemluvím o noze na plynu! Ale jak někdo psal asi to bude dané hmotností zadku která je větší
OI TDI PD 4x4 COMBI, 312/260, TT, VB,PP 1043,FMIC,HDS,FMH ,HP-sporting,17 SPIDER,D5WSC-TP5, 193/421 PRODÁNO 
T5 TRANSPORTER 1,9PD,
CBR 1000RR
ZAJÍMÁM SE O BUDOUCNOST, PROTOŽE V NÍ HODLÁM STRÁVIT ZBYTEK ŽIVOTA.

T5 TRANSPORTER 1,9PD,
CBR 1000RR
Já sice nemám 4x4.. ale pozoruji to taky. Speciálně jedna cesta tady u nás (Rožnov p.R - Valašské Meziříčí) je namrzlá snad nonstop, stačí dát nohu z plynu, na brzdu a nebo přidat a už se to veze. Tady se mi stává že auto je nervózní a kmitá... ale dělá mi to i druhé auto a taky i auta známých... je to asi povrchem, který je opravdu maximálně kluzký + vozovka není rovná, protože nový koberec dělali nějací smejdi jako obvykle.
Na nasolené cestě, kde mají šanci zimní pneu fungovat aspoň tochu mi to nedělá.
Geometrii mám ok, podvozek atd taky.
Je to asi i pocitech, někdo nepozná kdyby mu upadla celá zadní náprava a v klidu dojede dalších 200km
edit : ale pokud to dělá binec na nasolené dálnici tak že se musí zpomalit na 60, to je asi opravdu něco v nepořádku
Na nasolené cestě, kde mají šanci zimní pneu fungovat aspoň tochu mi to nedělá.
Geometrii mám ok, podvozek atd taky.
Je to asi i pocitech, někdo nepozná kdyby mu upadla celá zadní náprava a v klidu dojede dalších 200km

edit : ale pokud to dělá binec na nasolené dálnici tak že se musí zpomalit na 60, to je asi opravdu něco v nepořádku

To asi fakt budeš mít špatnou geo či cojarekond píše:Samozřejmě ja taky mluvím o jízdě bez akcelerace při plynulé jízdě na dálnici nasolené ale hladké při 80 km bez přidávání to začne plavat pokud uberu na šedesát tak to ustane ale vidím předjíždět octavky v podstatně vyšší rychlosti než mám já ale důležité je dojet.
OI TDI PD 4x4 COMBI, 312/260, TT, VB,PP 1043,FMIC,HDS,FMH ,HP-sporting,17 SPIDER,D5WSC-TP5, 193/421 PRODÁNO 
T5 TRANSPORTER 1,9PD,
CBR 1000RR

T5 TRANSPORTER 1,9PD,
CBR 1000RR
ještě než pojedeš na geo tak si pořádně prohlídni podvozek zda nemáš máš všude vše ok - silentbloky, atd protože někde jsou schopný ti dělat geo na ko nápravě
T5 TRANSPORTER 1,9PD,
CBR 1000RR

T5 TRANSPORTER 1,9PD,
CBR 1000RR
Použiju staré téma... Potřebuji vyměnit na zadním vlečném rameni přední silentblok šroubovaný do kastle. Lze jej vyměnit s ramenem na autě, nebo je lepší odmontovat celé rameno a vylisovat? Je na to origo stahovák, který jaksi nemám, takže jestli je na to nějaký fígl. Zda se mi, že by to mělo jít, jen na co se připravit... Dík za odpovědi
Audi A4 Avant 1.9TDi, 97, AFN, EGR off
Škoda Octavia Combi 4x4 Elegance 2004
Škoda Octavia Combi 4x4 Elegance 2004