Snímač podélného zrychlení G251
Moderátoři: šulda, Moderátoři
nieje to dlhy log,2 minutky mozno,je v tom otacanie sa,cuvanie, jazda do/z kopca,...neda sa to tak povedat.tie nizke hodnoty su podla mna OK,by to tak malo byt,ale tie skoky na24 uz nie.neviem ci vtedy ked som zrychloval ni to nekreslilo dobre a pri cca rovnomernej jazde to potom skakalo.
kazdopadne 24m/s2 zrychlenie..to ani v rakete.ked by som siel len 10s so zrychlenim 24m/s2 tak by som zrychlil na v=a.t=24x10=240m/s
v=240m/sx3.6=864km/h (a to nevravim ze by to muselo byt v jednom prevodovom stupni a predpokladu konstantneho vykomu v celom priebehu otacok motora)
take zrychlenie mozem mat akurat tak pri vpaleni do betonovej steny(za zlomok sekundy z niekolko km sa dostanes na 0km/h)
kazdopadne 24m/s2 zrychlenie..to ani v rakete.ked by som siel len 10s so zrychlenim 24m/s2 tak by som zrychlil na v=a.t=24x10=240m/s
v=240m/sx3.6=864km/h (a to nevravim ze by to muselo byt v jednom prevodovom stupni a predpokladu konstantneho vykomu v celom priebehu otacok motora)
take zrychlenie mozem mat akurat tak pri vpaleni do betonovej steny(za zlomok sekundy z niekolko km sa dostanes na 0km/h)
-
- Aktivista
Nemá cenu nad tím špekulovat, buď sehnat novej, nebo starší z havárky kde je OK.
Ty max hodnoty kolem 24m/s2 jsou max hranice a to pak hází chybu, ale co sem zkoušel na starým a novým čidle, tak pokud si dobře pamatuju, tak max hodnoty kolem 24m/s2 se dosáhne při prudkém zrychlení a při přeřazení to hned padne. Musel bych to teď nalogovat jak to je.
Ty max hodnoty kolem 24m/s2 jsou max hranice a to pak hází chybu, ale co sem zkoušel na starým a novým čidle, tak pokud si dobře pamatuju, tak max hodnoty kolem 24m/s2 se dosáhne při prudkém zrychlení a při přeřazení to hned padne. Musel bych to teď nalogovat jak to je.
VW GOLF IV 1.9TDI AGR 4MOTION - Soft HR CARSOFT, WEBASTO THERMO TOP C
Diag HR CARSOFT:DeTeCtor, Comfort VW, Toolbox - SPEED 4, VIN - R, Airbag, FLASH, KEY.
CDP+, WEBASTO THERMO TEST, DIAG EBER
Všechno jen na chuť
Diag HR CARSOFT:DeTeCtor, Comfort VW, Toolbox - SPEED 4, VIN - R, Airbag, FLASH, KEY.
CDP+, WEBASTO THERMO TEST, DIAG EBER
Všechno jen na chuť

-
- Aktivista
Ahoj mám superba 2 rok 2010 dsg a chci se zeptat jestli někdo neví kde toto čidlo najdu?diagnostika mi hlásí 1279- cidlo podelneho zrychleni (g251) chyba v el.obvodu..nevim jestli to neni třeba jen drátek nebo rovnou to čidlo ale nemohu se podívat na dratek kdyz nevím kde to čidlo je..nevíte někdo kde ho najdu nebo co s tím?