Topová vačka z AJM v ASZ prostě NEFUNGUJE ......
Moderátoři: šulda, Moderátoři
posunutim vacky sa posuva EOI, v mapach su SOI pocitane na vacke nie kluke - kazdopadne posuvas vahadlo ktore stlaca vstrekovac voci kluke
250° nikdy nebolo to mas pravdu, bolo 225° od r. 2004 je to 180° pre vsetky PD a kto to niekedy nastavoval vie ze ziaden rozdiel to nerobi ani na ARL ani na inom motore
250° nikdy nebolo to mas pravdu, bolo 225° od r. 2004 je to 180° pre vsetky PD a kto to niekedy nastavoval vie ze ziaden rozdiel to nerobi ani na ARL ani na inom motore
Mapy SOI a DOI su postavene na BTDC...ratam ze tento udaj je pocitany z kluky.stanomx píše: v mapach su SOI pocitane na vacke nie kluke
BTw..bez problemov 8V PD chodia bez snimaca vacky....
pozeram vsetky mozne a nemozne PD 1999 - 2009 vsade 180. Pardon pomylil som sa nie 250 ale 225. (pozeram ELSU)stanomx píše: 250° nikdy nebolo to mas pravdu, bolo 225° od r. 2004 je to 180° pre vsetky PD
logicky v tom rozdiel je, prakticky mozno minimalny...avšak zacinas neskor a tlacis menej.
v tom pripade je to zahadaRudisTDic píše:250 tady píšeš jen ty.. nemá cenu se tady dohadovat..vim co jsem nastavil a co to dělalo,tak mi tady netvrd,že to je špatně a at to dám jak píšeš,když to tak absolutně nefunguje..

"The only thing necessary for the triumph of evil is for good men to do nothing." Edmund Burke
-
- Přispěvovatel
Vačka byla z auta, do kterého se nikdo co se týká motoru nesral. Auto prodělalo nehodu a pak se rozebralo. Čili na 100 % to bude vačka původní.
Každopádně to také neřeší proč se zničenou vačkou motor fungoval normálně a se zdravou vačkou a novýma hydrama to prostě nefunguje.
Každopádně to také neřeší proč se zničenou vačkou motor fungoval normálně a se zdravou vačkou a novýma hydrama to prostě nefunguje.
Seat Leon 2.0 TDI 135kW FR = "Furt Rozbitý"
BMW E39 530d 2260V - kovadlina 600 Nm

Měly by, ale když jsem poptával vačku u nás v servisu škoda, tak mi jí našli a chtěli za ní něco přes 13 000,- , ale pak se zarazil a řekl že to je na 74kw a na 96kw stojí 17500,- takže kdo ví jak je to stou zaměnitelností.
Nakonec jsem koupil vačku Kolbenschmidt na 96kw.
Nakonec jsem koupil vačku Kolbenschmidt na 96kw.
T-ROC 2.0 TSI 4Motion
Golf IV 1.9 TDi ASZ
No značení klidně poslat ( vyfotit ) můžeš, ale já to z té vačky v autě už těžko poznám. Vyndavat se mě jí nechce. Ale co se týče označení můžu se podívat na tu nemocnou co jsme vmontovali , tu mám hozenou v garáži.
Jo a mám další poznatek , teď to jede i hůř nahoře.
Jo a mám další poznatek , teď to jede i hůř nahoře.
Seat Leon 2.0 TDI 135kW FR = "Furt Rozbitý"