Volby 2018

zcela mimo automobilovou tématiku

Moderátoři: šulda, Moderátoři

Odpovědět

Jdu k volb?m

Ano
45
85%
Ne
8
15%

Celkem hlasů: 53

jericho-3
Aktivista
Odpovědi: 0

Příspěvek od jericho-3 »

Každý má svou pravdu a tak to mám být. Bohužel mnoho věcí je nevratných.
Evropské omyly jsou "lidské", protože je dělají jen lidé. Bohužel EU je plná bláznivých levičáků, kteří vytvářejí už z podstaty nesmysly , vyhlášky, apod. atrakce.A množina levičáků z 26 států je velká síla, opepřená tím, že i u nás je levičák za každým rohem a trojnásobný dredař Bartoš je toho důkazem..Takže čemu se kdo diví, že EU mnohokrát vytváří nesmysly, když ty levé kancelářské krysy tam dodáváme nejen my, ale všichni okolo...Takže nadávat má jednu chybu, podílíme se na tom našimi reprezentanty, často odstavenými politiky, ti si zvolí další level, který poté určuje vývoj..To je kolektivní rozhodnutí, to není rozkaz jednoho vůdce. A že některé státy jsou větší, mají víc mudrlantů je logické.. Rozdělili jsme malou republiku na ještě menší, tak to musíme akceptovat.. Jinak přeji Jurovi, aby Okamura a jeho jedinečný program jej uspokojil i v budoucnu a 500000 voličů této strany bylo i nadále v budoucnosti spokojeno se svou volbou..Čas ukáže důsledky tohoto konání... :)
nepropadat panice...
Andre
Aktivista
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Andre »

Jura píše:
A6TDI píše:Jsem zvědavý kdo na tuhle "pizzu" bezpáteřních blábolů bude reagovat ,
Nikdo, bral sem to jako procvičení reakcí na ty evropské omyly, pro diskuze s lidma kteří jsou schopni zohledňovat fakta. Občas sem byl taky nucen si něco dostudovat, ale jelikož už z nich nic nového zřejmě nevypadne, můžem to ukončit :)
Ještě že tady nemůžeš mazat všechny negativní příspěvky jako Okamura na FB, to by to možná pro některé, kteří neumějí přemýšlet v souvislostech, mohlo vypadat, že tu od vás Okamurovců nějaká fakta zazněla :)

Pro mě osobně jako největší "fakt" (vtip), co tady zazněl, bylo to budování vlastní armády (noteeth)

Ale jo, každý máme nějaké sny.... pro někoho je to Okamura na hradě, pro jiného větší rozlišovací schopnosti českého voliče.
Rozhodně nikomu jeho sny nechci kazit, ale jen doufám, že ta první skupina nebude rozhodovat v referendech o mé budoucnosti ;)
turbo kamna power
Aktivista

Příspěvek od turbo kamna power »

Jura píše: Devadesátky s Mrázkem jsou pryč, no a ? Co Rath, Langer, Janoušek, Pokorný, Pitr, Dalík ... atd., atd. ..
Tak většinou jsou to věci cca 10 let staré. Socani s ptákama mají teď tak malý vliv, že se přes ně toho moc neprolobuje :) a to co provedli tihle pánové je nic, oproti tomu, co tu teď dělá Babiš :( oproti němu je třeba Langer celkem sympaťák :D

WOB píše: Jsme totiž s Okamurem za jedno, uprchlíci, ti skuteční nám nevadí. Vadí nám islamské invazivní jednotky. ;)

Zvláštní, že Okamura ti vadí, ale Piráti ne? To nejsou populisté? Navíc Piráti jsou promuslimští a daleko víc o nich pochybuji, že se jako celistvá strana dožijou příštích voleb.
Mě nevadí SPD, ani Piráti. Jen mě ani jedna z těhle dvou stran neoslovuje. Z Pirátů se bohužel hůř dělá sranda, protože to není tak tragikomická parta. A oproti SPD mají alespoň nějakou historii a konzistenci. Nevím, jak jsi přišel na to, že jsou Piráti promuslimští?

Jen by mě zajímalo, jak chcete odlišovat teroristy, radikální islamisty, nebo nepřizpůsobivé muslimy od jiných azylantů? A to vám vadí všichni, kteří se hlásí k islámu? Vždyť islám má mnoho podob, ti umírnění, kde mají ženy jen šátek přes vlasy mě osobně třeba vůbec neuráží. A u nás jich je opravdu minimum.

Jedna slavná neziskovka přivezla do Jihlavy křesťanské uprchlíky z Iráku tuším. A byli to nevděční hajzlové. Asi po týdnu už byli pryč v Německu. Takže já si nemyslím, že je problém v muslimech. Problém je v lidech bez ohledu na náboženství. Jsou dobří lidé a špatní lidé. Takže je i dobrý muslim a špatný muslim, stejně tak jako dobrý ateista a špatný ateista :D

V mých očích je křesťanství stejná sračka jako islám, ale oboje náboženství stojí na základních hodnotách, jako třeba desatero, které je třeba uznávat bez ohledu na víru. Víra by měla být každého soukromá věc a uznávám, že někdo v něco věří, ale já jsem raději ateista :D

----------------------------------------------------------------------

Já jen nerozumím tomu, že tolik věříte Okamurovi a pomalu ho uctíváte jako boha. Asi ti asiati mají to vůdcovství nějak v sobě (Mao, Pol Pot, Kimové atd. :D)

Já jsem třeba registrovaným příznivcem Svobodných už řadu let, kandidoval jsem za ně do zastupitelstva města a kraje, ale rozhodně ten jejich program a ani Macha tolik nežeru, mám zkrátka vlastní hlavu :)
Golf mk1 mTDI ...powered by Holz-tdi
Golf mk3 GTI "20 jahre" TDI ...powered by Moravia-Tuning
Ibiza 6k2 1.8T Cupra ...in progress
Audi A2 1.4 16V
Volvo V70 II D5
Jura
Přispěvovatel

Příspěvek od Jura »

jericho-3 píše:
Ano, EU je extrémní levice a dělá zásadní chyby. Ovšem nejsou to klasické lidské chyby, protože se z těch kiksů odmítá poučit a ještě je vydává za pozitiva. Navíc to nejsou chyby ve smyslu omylu, ale úmyslné chyby řízené jakýsimi vyššímy zájmy, byť plno dotyčných užitečných idiotů ve funkci si to neuvědomuje.
Jelikož mám charakter, odmítám se po zkušenostech s komunisty účastnit dalších levicových experimentů i za cenu nejhoršího scénáře a třetinového přechodného schudnutí.
Andre píše:
Náš názor tvoří ucelený, do sebe zapadajcí celek, podpořený fakty, zatímco vy se oháníte jakýsimi abstraktními dojmy a vyvrácenými nostalgickými klišé.
Řechtáš se vlastní blbosti.
Co se týče armády, do jejího budování dvěmi procenty HDP nás tlač samo NATO, jen ta jejich představa je jiná. Představují si né funkční českou armádu, ale jakousi svou úzce zaměřenou pomocnou útočnou jednotku.
Zatímco logika velí investovat do něceho co je schopno v první fázi minimálně chránit obyvatele na hranicích ať už ČR, nebo V4 nebo Schengenu, to podle toho jak se to vyvine.
turbo kamna power píše:
Ty ještě nevíš co chceš a z toho plynou tvoje neuspořádáné myšlenkové pochody.
Jen k těm muslimům. Když připustím pochybné teze o umírněných a neumírněných muslimech, je nepopiratelné že jakákoliv muslimská komunita vytváři prostředí pro ty jejich radikály. Zároveň nedělají pořádek sami mezi sebou. Takže toto náboženství (nenávistná ideologie) musí mít v civilizované společnosti prostě smůlu. Tečka. Nulová tolerance.
WOB
Aktivista

Příspěvek od WOB »

Proč né muslimy...

Začnu u nemuslimů:
Ateisté si v poklidu žijí a nevadí jim jakékoliv náboženství, dokáži mluvit, žít a spolupracovat s křesťanama, budhistama-hinduistama, jehovistama...atd..
Křesťané? si v poklidu žijí a nevadí jim jakékoliv náboženství, dokáží mluvit...
Budhisté? si v poklidu žijí a neva....
Jehovisté? si v poklidu žij...

Všechny co jsem zde uvedl, uznávají národní tradice, Vánoce, Velikonce, státní svátky, státní hranice, jazyk. navíc jejich názory se prolínají, takže není problém se domluvit na čemkoliv. (ano i s přihlédnutím že někteří jsou hodní a někteří zlí).

Výsledkem je to co vidíš okolo sebe, to co ti dovoluje žít maximálně v přepychu jakém teď máme. Máme tady obchody na všechno, budovy různých tvarů, úřady, policii, hasiče, komunikace, chodníky, kostely, zámky se sochami. Můžeš dokonce jet do hobby marketu a postavit si do zahrady sochu nahaté slečny, můžeš jít do hospody a chlastat že se dom vrátíš po čtyřech apod...

A teď tedy k muslimům.
nesmí chlastat, vlastně ani nemají kde, za 1400 let známé historie, nepostavili silnici, chodník, a při budování obydlí využívají jeskyně nebo z bláta a hoven uplácané příbytky, kterých je schopen si postavit bobr či ondatra. Nesmí mít žádnou sochu živých tvorů. Neviděl jsem že by měli hasiče, nemocnici nebo policii.
Nesnesou se z žádnou vírou a nebudou se ani bavit s nikým kdo věří v něco jiného než v mohameda. Dokonce si o všech kdo nevěří v mohameda myslí, že to jsou jejich poddaní, kteří jim automaticky musí sloužit. Na ničem se s nimi nedomluvíte, protože oni mají svůj korán a cokoliv není v souladu s koránem s tím nesouhlasí, neboli nesouhlasí s celým dnešním moderním světem.

Neboli zde dávám do přímé úměry, že jakákoliv civilizace je víc neandrtálská čím víc věří v islám. Neboli tam kde věří v islám málo nebo vůbec, mají absolutní špičku technologie, infrastrukturu a blahobyt (Japonsko). A s přibývajícími procenty zastoupení muslimů v populaci tento blahobyt klesá až se dostaneme do zemí kde islám tvoří 100% zastoupení, ve kterých neexistuje nic než poušť.
A celkem nedávno jsem objevil, že nejspíš egyptskou civilizaci před x tisíci lety zlikvidoval právě černošský muslim, který je povraždil.
Pro mě je muslim vir stejný jako cigán a humanismus v dnešní podobě by měl být postaven mimo zákon a jeho příznivci by měli být souzeni a jako vězení by měli být očipováni a vypuštěni v muslimských zemích.

Proč Okamura? Viděl jsem pár proslovů v poslanecké sněmově, a on tam říká těm poslancům to co bych jim řekl já. Akorát s tím rozdílem že já bych to neřekl tak slušně. Proto má moje sympatie. Pokud si totiž budeme pořád hrát na ŘÍM a demokracii tak nás barbarské neandrtálské kmeny zničí tak jak zničili ŘÍM.
sCitem
Přispěvovatel

Příspěvek od sCitem »

WOB:

Souhlasím s tebou až na okamuru. Vždyť arabáši byli frajeři, Lineární algebra je od nich. Ovšem do doby než začli věřit v pedofila. BTW skoro každé náboženství je jak rakovina.
O2 BXE 4x4, GTB 1756V
jericho-3
Aktivista

Příspěvek od jericho-3 »

Základní problém muslimů je jejich nadrženost. Jelikož již malá děvčátka od chlapců často již v 8 letech oddělí, tak jejich vývoj je již v zárodku narušen..A v období puberty je to totální katastrofa, takže přirozené vazby , návyky a vztahy jsou narušeny../tohle dnes ohrožuje i mladé "blbečky" na západě , kteří čumí jen do notebooku , místo aby šli ven a budovali si vlastní místo v populaci a své budoucí mužství...vztah k ženám/ a při nástupu testosteronu, který je v pubertě velmi silný a nadzvedává ocasy někdy až nebezpečně , jsou v koncích..Nemají kde tuto zkušenost vycizelovat a nemusí to být hned soulož..Obě pohlaví prostě patří k sobě, ať si každý kváká co chce...Takže jim začne magořit, první doteky mají často mezi sebou, starší hoši to zkouší s mladšími, což jistě heterům moc k duhu nejde. A pak kouknou do mobilu a na internet a hle, ti hajzlové v USA a Evropě tam mají samé nahé ženské, mohou souložit kdy chtějí a ženy tam jsou velmi krásné...A když jim ještě nakecají, že jsou vyvolení a v nebi dostanou 12 panen , jakmile zabijí co nejvíc nevěřících, tak jsou jako gramofon..Jakou desku tam dáš, takovou píseň hrají...Již při válce Irán -Irák Iránští mladíci s páskou na hlavě jako kamikadze v Japonsku s jásotem vstupovali před armádou do minových polí a s radostí létali do nebe si užít sex..Samozřejmě ve své podstatě všichni fanatici jsou idioti, a v mladém věku zvlášť, protože jsou nehotoví a ví ještě ho.no..Takže permanentní hučení v klacku a náboženské svinstvo tohoto typu udělá z mladého člověka jen kus lidského ho.na.Ale v podstatě jsou jen oběti...Takže od tohoto způsobu života raději daleko...Ale samozřejmě tohle není pravidlem, ale neštěstí nechodí po horách, ale po lidech.. :(
nepropadat panice...
sCitem
Přispěvovatel

Příspěvek od sCitem »

tuším že 72 panen...avšak Lemmy z Motorhead vzkazuje že už žádné panny v nebi nejsou a ani nebudou :D :D :D
O2 BXE 4x4, GTB 1756V
WOB
Aktivista

Příspěvek od WOB »

Mladej Stropnickej je BUZERANT! Celá Žilkovic rodina je pojebaná. (hm)
jericho-3
Aktivista

Příspěvek od jericho-3 »

sCitem píše:tuším že 72 panen...avšak Lemmy z Motorhead vzkazuje že už žádné panny v nebi nejsou a ani nebudou :D :D :D
Jo, vše jednou končí a i nebe má dodavatele v krizi, protože se zvýšila poptávka a panny došly... :)
nepropadat panice...
Libor Hanzal
Přispěvovatel

Příspěvek od Libor Hanzal »

Pro : Jura.
Plně souhlasím s tvými názory. Svá armáda má také smysl. NATO postrádá funkci po rozpadu Varšavské smlouvy, pokud nemyslíš jako amík. Pravá důležitost EU a NATO je úplně jiná než si myslí André.
Jura
Přispěvovatel

Příspěvek od Jura »

Libor Hanzal píše:Pro : Jura.
Plně souhlasím s tvými názory. Svá armáda má také smysl. NATO postrádá funkci po rozpadu Varšavské smlouvy, pokud nemyslíš jako amík. Pravá důležitost EU a NATO je úplně jiná než si myslí André.
Je to tak, NATO ztratilo opodstatnění a zoufale potřebuje nepřítele. Podle pravidla, že co může být zneužito, také zneužito bude, je jasné, že dokud budou zainteresování bohatnout na konfliktech a chaosu, poteče krev.
Stejně jako dokud bude farmaceulogie bohatnout na nemocném obyvatelstvu, nebude se lidstvo ozdravovat.
fekálek
Aktivista

Příspěvek od fekálek »

Teď zas dostaneš Jura od jelita přez držku, co je to za názory??? (noteeth)
A6TDI
Aktivista

Příspěvek od A6TDI »

..od jelita (LOL) ... To budeš rudý netáhlo na dávkách od státu ..

Ano Jura , dobře napsané!

TAKOVÝ SYSTÉM JE PROSTĚ NEUDRŽITELNÝ .
jericho-3
Aktivista

Příspěvek od jericho-3 »

Fekálku, nemusíš se bát, bezprizorní, pokud nemají papíry na hlavu, tak jsou také občané...Ale když má někdo názor , tam musí být také schopen napsat, co bude dál, po tom uskutečnění jeho názoru...Pokud toho není schopen, tak ať radějí názory neříká...Protože podobní občané mají plná ústa bezpečnosti, nejraději by se sama ozbrojila , ještě neviděli muslima a přitom už mají hnědé oko na trenýrkách...Ale stát by klidně nechali na holičkách, ale i to bych chápal, protože mají touhu dostat se opět do lůna ruské náruče...Ale oni vždy myslí jen na sebe, a přitom vůbec neví, co to je když venku chrastí tanky..Dobře si pamatuji, jak zesinalí komouši propadali zoufalství a panice, když jim došlo, že jejich miláčci, kterým trhali knoty ze zadku je zradili na plné čáře a stačilo se postavit na odpor i jen slabě, tak nás rozsekali na nudle, stejně jako v Maďarsku, děti a civilisty především...A to nemohli tihle primitivové pochopit a dnes obdobná squadra, /která tohle nezažila/ se o to pokouší znova a znova..Stát se potáci po kotníky v rudém hnoji a malomyslní týpci prosazují návrat do žumpy, která nás tak morálně a charakterově zničila..
Oni cítí, že tam prostě patří.. :(
nepropadat panice...
Odpovědět

Zpět na „Diskuze - MIMO mísu“