Jura píše:
Devadesátky s Mrázkem jsou pryč, no a ? Co Rath, Langer, Janoušek, Pokorný, Pitr, Dalík ... atd., atd. ..
Tak většinou jsou to věci cca 10 let staré. Socani s ptákama mají teď tak malý vliv, že se přes ně toho moc neprolobuje

a to co provedli tihle pánové je nic, oproti tomu, co tu teď dělá Babiš

oproti němu je třeba Langer celkem sympaťák
WOB píše: Jsme totiž s Okamurem za jedno, uprchlíci, ti skuteční nám nevadí. Vadí nám islamské invazivní jednotky.
Zvláštní, že Okamura ti vadí, ale Piráti ne? To nejsou populisté? Navíc Piráti jsou promuslimští a daleko víc o nich pochybuji, že se jako celistvá strana dožijou příštích voleb.
Mě nevadí SPD, ani Piráti. Jen mě ani jedna z těhle dvou stran neoslovuje. Z Pirátů se bohužel hůř dělá sranda, protože to není tak tragikomická parta. A oproti SPD mají alespoň nějakou historii a konzistenci. Nevím, jak jsi přišel na to, že jsou Piráti promuslimští?
Jen by mě zajímalo, jak chcete odlišovat teroristy, radikální islamisty, nebo nepřizpůsobivé muslimy od jiných azylantů? A to vám vadí všichni, kteří se hlásí k islámu? Vždyť islám má mnoho podob, ti umírnění, kde mají ženy jen šátek přes vlasy mě osobně třeba vůbec neuráží. A u nás jich je opravdu minimum.
Jedna slavná neziskovka přivezla do Jihlavy křesťanské uprchlíky z Iráku tuším. A byli to nevděční hajzlové. Asi po týdnu už byli pryč v Německu. Takže já si nemyslím, že je problém v muslimech. Problém je v lidech bez ohledu na náboženství. Jsou dobří lidé a špatní lidé. Takže je i dobrý muslim a špatný muslim, stejně tak jako dobrý ateista a špatný ateista
V mých očích je křesťanství stejná sračka jako islám, ale oboje náboženství stojí na základních hodnotách, jako třeba desatero, které je třeba uznávat bez ohledu na víru. Víra by měla být každého soukromá věc a uznávám, že někdo v něco věří, ale já jsem raději ateista
----------------------------------------------------------------------
Já jen nerozumím tomu, že tolik věříte Okamurovi a pomalu ho uctíváte jako boha. Asi ti asiati mají to vůdcovství nějak v sobě (Mao, Pol Pot, Kimové atd.

)
Já jsem třeba registrovaným příznivcem Svobodných už řadu let, kandidoval jsem za ně do zastupitelstva města a kraje, ale rozhodně ten jejich program a ani Macha tolik nežeru, mám zkrátka vlastní hlavu