Volby 2018

zcela mimo automobilovou tématiku

Moderátoři: šulda, Moderátoři

Odpovědět

Jdu k volb?m

Ano
45
85%
Ne
8
15%

Celkem hlasů: 53

jericho-3
Aktivista
Odpovědi: 0

Příspěvek od jericho-3 »

Pánové, lze to krásně uzavřít, v EU jsme dobrovolně, po investicích ze západu jsme prosili také dobrovolně, protože jsme si dobrovolně, tak jak je to u čecháčků běžné, vybydleli republiku vybudovanou našimi předky, kteří na rozdíl od většiny českého plebsu něco uměli a něco vytvořili. Podívejte se každý sám na sebe, jak k naší prosperiitě každý z vás přispěl..Ti co žijí s maminkou nebo jim život platí příbuzní nebo stát ,ať prosím DRŽÍ HUBU...Není to slušné slintat o něčem o čem NEMAJÍ ÁNUNK..A když už melete A, napište i B, jak pokračovat po vystoupení z EU v budoucnosti..Nikdo z vás to ani nenastínil...Mnozí z vás melou páté přes deváte, že mi napadl jeden zlepšovací návrh,. který by ušetřil miliardy a mohl by s velkou rezervou splatit dluhy a rozjet budoucí prosperitu...Namontovat všem slintalům kteří melou jen pantem, na hubu řemenici a pomocí řemene pohánět EL. ZDROJ a MŮŽEME KLIDNĚ ZRUŠIT TEMELÍN...To by byl vejvar.. :)
nepropadat panice...
Libor Hanzal
Přispěvovatel

Příspěvek od Libor Hanzal »

jericho-3 píše:Pánové, lze to krásně uzavřít, v EU jsme dobrovolně, po investicích ze západu jsme prosili také dobrovolně, protože jsme si dobrovolně, tak jak je to u čecháčků běžné, vybydleli republiku vybudovanou našimi předky, kteří na rozdíl od většiny českého plebsu něco uměli a něco vytvořili. Podívejte se každý sám na sebe, jak k naší prosperiitě každý z vás přispěl..Ti co žijí s maminkou nebo jim život platí příbuzní nebo stát ,ať prosím DRŽÍ HUBU...Není to slušné slintat o něčem o čem NEMAJÍ ÁNUNK..A když už melete A, napište i B, jak pokračovat po vystoupení z EU v budoucnosti..Nikdo z vás to ani nenastínil...Mnozí z vás melou páté přes deváte, že mi napadl jeden zlepšovací návrh,. který by ušetřil miliardy a mohl by s velkou rezervou splatit dluhy a rozjet budoucí prosperitu...Namontovat všem slintalům kteří melou jen pantem, na hubu řemenici a pomocí řemene pohánět EL. ZDROJ a MŮŽEME KLIDNĚ ZRUŠIT TEMELÍN...To by byl vejvar.. :)
Co věta to perla. Já jsem o žádné investice neprosil. Ty asi také ne. Každému normálnímu tady dojde kdo z toho nejvíc sosá. A to druhé. My tady nejsme od toho abychom vymýšleli jak to udělat dál. K rozhodování o budoucnosti si platíme politiky.
jericho-3
Aktivista

Příspěvek od jericho-3 »

Tak pokud tady nejsme od toho, nemůžeme ani tvrdit, co dělat, a nemluvit o tom, když to mají na triku politici. Ale každý normální člověk , který nemá papíry na hlavu, tak když něco prohlašuje, měl by vědět, proč to dělá a když to ví, tak by měl vědět, k čemu to povede. Pokud to neví, tak se má snažit zjistit a pochopit, co by následovalo. Pokud někdo zvolí jednoho z nejbohatších miliardářů, který má chemické a jiné továrny, měl by si dokázat představit, že tento majitel udělá jako správný podnikatel to, aby s co nejmenšími náklady vytvořil co největší zisk..A co bude čítat to, když jeho továrny pojedou naplno /a budou potřeboval např. chemické výrobky udat/a jak tento miliardář využije možnosti informací, které bude mít v rukou proti svým konkurentům, jak bude moci upravovat zákony podle svých potřeb, jak snadno na někoho klekne a přitlačí jej ke zdi v prospěch svých firem..A mimochodem, soudruh Babiš měl v roce 2013 před vstupem do politiky majetek v ceně 40 miliard , který po 4 letech jeho působení v politice narostl na 88 miliard..Pokud si někdo myslí, že je to díky jeho geniálnímu vedení firem, měl by dostat papíry na hlavu a měl by jej ihned odvézt chocholoušek ve svěrací kazajce..
A tvrdit, že já jsem žádné investice do republiky nechtěl, je velmi úsměvné, neměl by jsi svůj hotýlek a nemohl bys stavět své stavbičky...Protože vše co nás posunulo, včetně stavebních materiálů, nových postupů a know-how a to ve všech směrech přišlo ze západu ..My jsme mohli poskytnout tak krtečka, ošuntělého favorita a Zetor 8011..A to, co zde bylo k něčemu, potřebovalo právě INVESTICE, protože provozy byly zastaralé, nevybavené a svět byl už dávno někde jinde...A kdo tvrdí, že to tak není LŽE..Což je dnes už běžná věc , stejně jako kdysi.. :(
nepropadat panice...
Libor Hanzal
Přispěvovatel

jericho-3 píše:Tak pokud tady nejsme od toho, nemůžeme ani tvrdit, co dělat, a nemluvit o tom, když to mají na triku politici. Ale každý normální člověk , který nemá papíry na hlavu, tak když něco prohlašuje, měl by vědět, proč to dělá a když to ví, tak by měl vědět, k čemu to povede. Pokud to neví, tak se má snažit zjistit a pochopit, co by následovalo. Pokud někdo zvolí jednoho z nejbohatších miliardářů, který má chemické a jiné továrny, měl by si dokázat představit, že tento majitel udělá jako správný podnikatel to, aby s co nejmenšími náklady vytvořil co největší zisk..A co bude čítat to, když jeho továrny pojedou naplno /a budou potřeboval např. chemické výrobky udat/a jak tento miliardář využije možnosti informací, které bude mít v rukou proti svým konkurentům, jak bude moci upravovat zákony podle svých potřeb, jak snadno na někoho klekne a přitlačí jej ke zdi v prospěch svých firem..A mimochodem, soudruh Babiš měl v roce 2013 před vstupem do politiky majetek v ceně 40 miliard , který po 4 letech jeho působení v politice narostl na 88 miliard..Pokud si někdo myslí, že je to díky jeho geniálnímu vedení firem, měl by dostat papíry na hlavu a měl by jej ihned odvézt chocholoušek ve svěrací kazajce..
A tvrdit, že já jsem žádné investice do republiky nechtěl, je velmi úsměvné, neměl by jsi svůj hotýlek a nemohl bys stavět své stavbičky...Protože vše co nás posunulo, včetně stavebních materiálů, nových postupů a know-how a to ve všech směrech přišlo ze západu ..My jsme mohli poskytnout tak krtečka, ošuntělého favorita a Zetor 8011..A to, co zde bylo k něčemu, potřebovalo právě INVESTICE, protože provozy byly zastaralé, nevybavené a svět byl už dávno někde jinde...A kdo tvrdí, že to tak není LŽE..Což je dnes už běžná věc , stejně jako kdysi.. :(
Jericho podle sebe soudím tebe. Nemám žádný hotýlek, stát mi na nic nedal a svůj domek jsem si postavil sám s mojí mamčou za 6 let vlastníma rukama. Do mě se tedy nenavážej.
Jura
Přispěvovatel

Příspěvek od Jura »

jericho, to jsou zase kýble sraček !

1. Nevím kde bereš něco o mamáncích a podobně. Já mám vlastní rodinu a makám jak šroub, a předpokládám že většina je na to stejně jelikož je to normální, a že stejná většina je i zde.
To, že dnešní mladí nic neumí, je důsledek západních montoven které berou všechny a bez kvalifikace a mladí se tak na rozdíl od předků nemusí snažit !

2. O tom, co po unii toho tady padla spousta a jsou o tom popsány celé knihy !

3. Na čem ten Babiš asi tak zbohatnul, největší pobírač dotací v evropě ? Na tom jak ta tvá spásná unie křiví trh. Nadáváš na Babiše (to já taky) ale obhajuješ ve své krátkozrakosti to, co mu na náš úkor umožňuje brutální expanzi.

4. Doteď jsi nepochopil, že přirozenému obchodu na základě vzájemné výhodnosti, tedy ani rozumným soukromým investicím se nikdo nebrání ! Bráníme se tady politické totalitě. Dyď ty nemáš ani mozkovou kapacitu na takovou diskuzi, když ani nejsi schopný pochopit že betonovou zeď na hranicích nikdo nechce stavět.
Nebo mluvíš o unijních investicích/dotacích ? Řekni mi kde tyhle dotace působí na rozvoj státu ? Likvidace zemědělství, místo užitečných plodin tu máme řepku a pastviny. Potravinová nesoběstačnost, nízké stavy dobytka, likvidace cukrovarnictví. Likvidace úrovně školství a plno montoven pro negramoty skoro.

Jestli ti hlava nebere, že proti standartnímu obchodování se všemi, včetně západu nikdo nic nemá a neumíš to odlišit od odporu k nefunkční totalitní struktuře, tak se angažuj někde na co stačíš a nelej tu kýble sraček.
adbai
Přispěvovatel

Příspěvek od adbai »

jericho-3 píše: A tvrdit, že já jsem žádné investice do republiky nechtěl, je velmi úsměvné, neměl by jsi svůj hotýlek a nemohl bys stavět své stavbičky...Protože vše co nás posunulo, včetně stavebních materiálů, nových postupů a know-how a to ve všech směrech přišlo ze západu . :(
chááá Jelito ty jsi přeci žádné know-how na tu tvoji kuču,které říkáš dílna nepotřeboval,postavils ji přece z věcí co jsi naše(čorknul)l po stavbách (rofl) jako správný pohrobek režimu to máš v krvi.a ještě chci reagovat na tvůj příspěvek ohledně stsrých struktur v nevvyšších postech státu-citace:Srovnávat se bohužel musí, vládnou mu lidé , kteří byli za dob SSSR ve vedoucích funkcích a v KGB, která opět dnes ovládá celou zemi.. Opravdu si myslíš, že bývalá rudá elita se předělá v demokraty a jejich zrůdné povahové vlastnosti nutné ke kvalifikaci v těchto službách a složkách ze změní ?To je vyloučeno, pouze zavedli výhybku a změnili fasádu a jsou bohatší jako nikdy předtím. podívej se laskavě,kolik prozřelých totalitních sráčů měl humanitní bombardér kolem sebe,kdyby ho olga nedržela z krátka pošel by na chlast dřív,jak na prohulené plíce...
seat 2.0 tdi
WHITE-CZ
Přispěvovatel

Příspěvek od WHITE-CZ »

(LOL) (LOL) (LOL) (LOL) (LOL) (LOL) (LOL)
BMW X5 E53 3.0D 135KW
jericho-3
Aktivista

Příspěvek od jericho-3 »

Adbaii, vrať se za plot a srovnej si krok s kámoši..Váš problém je prostě ten, že to máte v hlavě pomotané a když začne zemětřesení, hledíte viníka v třídním boji..Zkus se soustředit, v klidu něco napiš, pak si to po sobě přečti, uvědom si, že český jazyk má i svou gramatiku, někde věta začíná a končí a má i své zvyklosti, které chápe jen Čech. A teď díky kapitalistickým vymoženostem máš možnost jako duševní bezdomovec dostat v restauracích jeden plnohodnotný oběd v teple a suchu, a nemusíš ani platit, což tě jako leváka určitě potěší..Tak se umej, nebo aspoň omeť , otři si mejšláky o trávu, a učesaný a střízlivý můžeš vyrazit...Za doby po které tak toužíš bys místo oběda zadarmo dostal tak půl roku za potulku.... :)
nepropadat panice...
Jura
Přispěvovatel

Příspěvek od Jura »

ČT24 píše:„Ve chvíli, kdy by přišel vážný konflikt nebo vážná krize někde v sousedství EU, tak NATO, vzhledem k tomu, že sdílí velké množství členů s EU, je tady od toho, aby vybojovalo tu válku, řečeno hodně natvrdo a relativně nepřesně,“ uvedl Dyčka.

„Ve chvíli, kdy válka bude vybojována, kdy ta špinavá práce, řekněme, bude udělána, tak má nastoupit EU, která jak za pomoci dalšího nasunutí vojáků, tak také za pomoci civilních kapacit, má situaci stabilizovat, přispět k uklidnění problému, k rozvoji té země, která patrně bude válkou zdecimována, k rozvoji společnosti v té zemi a tak dále,“ dodal analytik.
Sním či bdím ? “Obranný” pakt NATO nás tady otevřeně chystá na útočnou válku, v našem sousedství ?
Takže po zkušenostech z Afghánistánu, Iráku a Lybie kde se ukázalo že nadělat bordel je pro amíka snadné, zatímco následná okupace neudržitelná, amík vymyslel jak se zbavit následků vlastního jednání, hmm.
Tak jestli jsem doteď říkal že členství nebo nečlenství v NATO je jedno, tak teď jsem jasně pro výstup ! Né že by se nám válka pak vyhla, ale nač se podílet na zločinech.

Stropnický se bránil navyšování HDP na obranu, ale evidentně jenom naoko když to samé teď podepsal v rámci PESCO .. včetně vzdání se rozhodování jak se peníze utratí .. další střipek ve vlastizrádné politice.
jericho-3
Aktivista

Příspěvek od jericho-3 »

Jura, u tebe je vše kýbl sraček, za vše může západ, že jsme blbci, za to může západ, že je tady málo našich firem , může za to západ, na jedné straně tady milovníci minulosti tvrdí, jak to bylo tehdy krásné, /já to zažil, samé české výrobky , jejich kvalitu a hlavně dostupnost, a už raději ne/na druhou stranu poté kvičí, že tady máme samé zahraniční firmy..Proč tady není ani jediný český supermarket,proč tady nemáme českou automobilku, která by to tady táhla? Proč miliardář Babiš má chemické továrny a nevyrábí něco prospěšnějšího, které by pozvedlo národní cítění, proč jeho Kostelecké párky nechtějí na západě, proč naši výrobci často neohromí západ? Pořád jen kňučíte, že zde máme západní zboží, ale kupovat jej nemusíte, můžete si koupit český chytrý telefon, českou TV, pračku, vaše stará může mít vložky made in ČR, barák můžete stavět ze starých poctivých cihel,můžete si koupit hadrové plenky naší výroby, prát je a sušit, můžete pít jen fernet a nenasávat do vašich českých brad whisku , máte volné pole působnosti, nemusíte pořád prudit v supermarketech a honit slevy, jeďte k českému soukromníkovi do jeho masny, vše mají perfektní, a dobré, ale dražší. Pořád jen kňučíte, tak když vás štve, že musíte dělat v západních firmách, tak se osamostatněte, zkuste to, vylézt z pod peřiny zahraniční firmy a dělat Čechům reklamu..Ale to ne, kdo by za vás platil hypotéku , kterou vám půjčila cizí banka, že, do rizika to né, na to nemáte koule, co? A že makáte? Ježíšmarjá, to je ale novina, ale samozřejmě mnozí z vás skřípají zubama, chtěli by jen tak přidávat, zbytek aby doplatil stát, popřípadě aby nějaký miliardář vám z našeho /ne z jeho/ přidal...Můžu já zato, že byla a je většina Čechů k "ničemu" a že byla v minulosti tak blbá, že dnes bez poraženého Německa se ani neuprdne? Zaměňujete příčinu za následek..Podívejte se nejdřív domů a hlavně na sebe, a až potom na západ, odkud vám dotují váš blahobyt...Máte jej nezaslouženě, a o tom není sporu, vše máme na triku my sami...Ale v této kotlině to nikdo nepřizná, pořád mnozí čekají na spasitele... :(
nepropadat panice...
jericho-3
Aktivista

Příspěvek od jericho-3 »

https://archiv.ihned.cz/c1-65958310-my- ... -internetu

Tohle je taky Čech, ale který používá rozum..
nepropadat panice...
Libor Hanzal
Přispěvovatel

jericho-3 píše:Jura, u tebe je vše kýbl sraček, za vše může západ, že jsme blbci, za to může západ, že je tady málo našich firem , může za to západ, na jedné straně tady milovníci minulosti tvrdí, jak to bylo tehdy krásné, /já to zažil, samé české výrobky , jejich kvalitu a hlavně dostupnost, a už raději ne/na druhou stranu poté kvičí, že tady máme samé zahraniční firmy..Proč tady není ani jediný český supermarket,proč tady nemáme českou automobilku, která by to tady táhla? Proč miliardář Babiš má chemické továrny a nevyrábí něco prospěšnějšího, které by pozvedlo národní cítění, proč jeho Kostelecké párky nechtějí na západě, proč naši výrobci často neohromí západ? Pořád jen kňučíte, že zde máme západní zboží, ale kupovat jej nemusíte, můžete si koupit český chytrý telefon, českou TV, pračku, vaše stará může mít vložky made in ČR, barák můžete stavět ze starých poctivých cihel,můžete si koupit hadrové plenky naší výroby, prát je a sušit, můžete pít jen fernet a nenasávat do vašich českých brad whisku , máte volné pole působnosti, nemusíte pořád prudit v supermarketech a honit slevy, jeďte k českému soukromníkovi do jeho masny, vše mají perfektní, a dobré, ale dražší. Pořád jen kňučíte, tak když vás štve, že musíte dělat v západních firmách, tak se osamostatněte, zkuste to, vylézt z pod peřiny zahraniční firmy a dělat Čechům reklamu..Ale to ne, kdo by za vás platil hypotéku , kterou vám půjčila cizí banka, že, do rizika to né, na to nemáte koule, co? A že makáte? Ježíšmarjá, to je ale novina, ale samozřejmě mnozí z vás skřípají zubama, chtěli by jen tak přidávat, zbytek aby doplatil stát, popřípadě aby nějaký miliardář vám z našeho /ne z jeho/ přidal...Můžu já zato, že byla a je většina Čechů k "ničemu" a že byla v minulosti tak blbá, že dnes bez poraženého Německa se ani neuprdne? Zaměňujete příčinu za následek..Podívejte se nejdřív domů a hlavně na sebe, a až potom na západ, odkud vám dotují váš blahobyt...Máte jej nezaslouženě, a o tom není sporu, vše máme na triku my sami...Ale v této kotlině to nikdo nepřizná, pořád mnozí čekají na spasitele... :(
Proč to takhle s našima podnikama dopadlo? Tak to bys nikdy nepochopil a ani nebyl ochoten přijmout.
Domecek
Aktivista

Příspěvek od Domecek »

jelito-..Podívejte se nejdřív domů a hlavně na sebe, a až potom na západ, odkud vám dotují váš blahobyt...Máte jej nezaslouženě, a o tom není sporu

Tak teď jsem si jelito málem smíchy střík do trenek jak že to ten západ s náma myslí dobře podletebe (crazy)
Nepřemejšlel jsi někdy proč to vlastně ten západ dělá??? Asi z čisté lásky k čechům (LOL)

Vysvětlovat ti to ale nebudu, to by jsi nepochopil ani za 100let :D
Andre
Aktivista
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Andre »

Jura píše:
ČT24 píše:„Ve chvíli, kdy by přišel vážný konflikt nebo vážná krize někde v sousedství EU, tak NATO, vzhledem k tomu, že sdílí velké množství členů s EU, je tady od toho, aby vybojovalo tu válku, řečeno hodně natvrdo a relativně nepřesně,“ uvedl Dyčka.

„Ve chvíli, kdy válka bude vybojována, kdy ta špinavá práce, řekněme, bude udělána, tak má nastoupit EU, která jak za pomoci dalšího nasunutí vojáků, tak také za pomoci civilních kapacit, má situaci stabilizovat, přispět k uklidnění problému, k rozvoji té země, která patrně bude válkou zdecimována, k rozvoji společnosti v té zemi a tak dále,“ dodal analytik.
Sním či bdím ? “Obranný” pakt NATO nás tady otevřeně chystá na útočnou válku, v našem sousedství ?
Takže po zkušenostech z Afghánistánu, Iráku a Lybie kde se ukázalo že nadělat bordel je pro amíka snadné, zatímco následná okupace neudržitelná, amík vymyslel jak se zbavit následků vlastního jednání, hmm.
Tak jestli jsem doteď říkal že členství nebo nečlenství v NATO je jedno, tak teď jsem jasně pro výstup ! Né že by se nám válka pak vyhla, ale nač se podílet na zločinech.

Stropnický se bránil navyšování HDP na obranu, ale evidentně jenom naoko když to samé teď podepsal v rámci PESCO .. včetně vzdání se rozhodování jak se peníze utratí .. další střipek ve vlastizrádné politice.

http://www.ceskatelevize.cz/ivysilani/1 ... 1058131115

Velmi zajímavá středeční 90ka, hned jsem si vzpomněl na tu vaši partu tady :)

Ohledně NATO tam je taky diskuze - doporučuji poslechnout, zejména těm co mají "jasno" a předkládají zde samá "fakta".
Jura
Přispěvovatel

Příspěvek od Jura »

jericho-3 píše:..na jedné straně tady milovníci minulosti tvrdí, jak to bylo tehdy krásné, /já to zažil, samé české výrobky , jejich kvalitu a hlavně dostupnost,..
Tak, ukaž mi ty milovníky o kterých mluvíš, není tu ani jeden ! A na základě tohoto nesmyslného výplodu tvé hlavy zas naleješ kybel sraček jak Lorenc (rofl)
Nesuď ostatní podle sebe, jestli si připadáš jako blbec. Každý není takový "tahoun" aby ho likvidoval nájem 10tis.měs, jak sem se dočetl vedle :) Moralizuješ tu o přínosu ostatní, sám asi jedeš oficiálně v to svém super-low-cost kutlochu, zkolaudovaném, že ?
Adbaie poučuješ o češtině a nevíš sám co je odstavec. Znáš zrcadlo, borče ?

Neexisuje demografická souvislost proč by se ve střední a východní evropě mělo rodit víc blbců než na západě. Byli jsme snad za první republiky nýmandi neschopní samostatnosti, současný stav je výsledek dojebání Hitlerem a komančema. Myslíš že Favorit před revolucí je výsledek pŕirozeného pokroku ? Né, blbe, to byl důsledek spousty komančema zašlapaných projektů, už nástupce MB mělo být něco podobného.
Kde byly Jawa a ČZ, kontaktní čočky jejichž patent komanči prodali, je snad Tatra malý unikát ? Baťa, .. není kdykoliv problém začít znovu stavět na vlastních schopnostech, ovšem bez bezpáteřních vlezdoprdelků typu jericho.

Co se týče chlastu, bohatě si vystačím s českou proveniencí a nekurvit komanči a v některých případech později EU přirozený vývoj, jsme v tebou vypsaných komoditách rovnocenní.
Jak by asi globálně posperovaly všechny západní kolosy, bez levné pracovní síly na východě a v Číně ? Kolik by toho prodali za výsledné ceny, pokud by si němci měli vyrábět vše sami, s náklady na jejich mzdy.
Nemáš rozhled mudrlante.
Odpovědět

Zpět na „Diskuze - MIMO mísu“