Zdar borci, bud jsem první, kdo řeší tento problém, nebo jsem o něm prostě nic nenašel.
Mám tady VW Touran s problémem se spínačkou. Jde o to, že když vypnu zapalování, tak se hned vypne i rádio a zamkne se volant, aniž bych vytáhl klíč ze spínačky. Objednal jsem teda spínačku, dnes jsem ji vyměnil, ale problém přetrvává. Když jsem vypichnul vložku, vypadl na mě nějaký malý úlomek bílého plastíku (cca 2x2mm). Nakonec jsem přišel na to, že je z takového plastového palce, který vyčuhuje z vložky a ten ve vložce nedrží, a když vytáhnu klíč z vložky, tak vyletí ven. Nejspíš tedy právě tento plastik řeší zamykání a vypínání ACC. Řešil jste někdo tento problém někdy? Jde ten palec někde sehnat samostatně nebo jde přehodit z jiné vložky? Nechce se mi kvůli tomu objednávat vložku za 2500,- Kč. Případně nemáte někdo vložku, i bez klíčů, jen aby z ní šel vzít tento kus? Spínačka je stejná z Octavie II a teoreticky by šel vzít i z vložky z Fabie I i II nebo Octavie I. Dík Fonz
VW Touran spínačka
Moderátoři: šulda, Moderátoři
-
- Sběrač informací
Odpovědi: 0
VW Touran spínačka
Opravy motorů všeho druhu vcetne strojnich oprav poškozených částí (závity, různé vložky apod.),výbrusy a vložkování válců, vložkování otvorů pro vstřikovače VW 1.9 TDI PD, opravy ventilových sedel na stroji Rottler, výměny sedel a vodítek...