Jak dostat z lidí prachy za opravu auta

zcela mimo automobilovou tématiku

Moderátoři: šulda, Moderátoři

Uživatelský avatar
TDI tech
Aktivista
Příspěvky: 10231
Registrován: 16 říj 2007, 23:18

Příspěvek od TDI tech »

Slavkov píše:Jenom se zeptám, KDO tyhle individua vychoval?
Dejme tomu, že je jim 18 -25, tak kolik je rodičům? 40 - 50?
System ich vychoval, system (wallbash)
fekálek
Aktivista
Příspěvky: 1878
Registrován: 28 úno 2016, 18:46

Příspěvek od fekálek »

Kde je sakra teď jericho aby obhájil skvělou dobu polistopadovou? Před ním to přece stálo za hovno jericho ne??? Je to režimem, oslavován je podvod a krádež a poctivá práce a čest je k smíchu, tak čemu se divíte?
octaviask
Aktivista
Příspěvky: 4112
Registrován: 06 pro 2011, 00:03
Bydliště: SK

Příspěvek od octaviask »

TDI tech píše:
Slavkov píše:Jenom se zeptám, KDO tyhle individua vychoval?
Dejme tomu, že je jim 18 -25, tak kolik je rodičům? 40 - 50?
System ich vychoval, system (wallbash)
a bude horsie
"The only thing necessary for the triumph of evil is for good men to do nothing." Edmund Burke
sCitem
Přispěvovatel
Příspěvky: 297
Registrován: 09 zář 2015, 08:15
Bydliště: Bílina

Příspěvek od sCitem »

No, mě není ani 25 a chovám se normálně.... nevychoval je režim..ale rodiče...to že se někdo chová jak svině není o režimu, ale o tom jak přistupuje k životu...pokud mu bylo tlačeno do hlavy kraď, lži a podváděj tak se nezmění... pak je otázka co se svědomím...
O2 BXE 4x4, GTB 1756V
octaviask
Aktivista
Příspěvky: 4112
Registrován: 06 pro 2011, 00:03
Bydliště: SK

Příspěvek od octaviask »

sú typy ludia ktorí v tom veľmi dobre vedia behať. Dom, auto, telefon na cudzich, dlhy za stotisice :) nezamestnaní.....
"The only thing necessary for the triumph of evil is for good men to do nothing." Edmund Burke
Uživatelský avatar
Vici
Aktivista
Příspěvky: 7510
Registrován: 07 srp 2008, 09:14

Příspěvek od Vici »

roman1648 píše:Kámoš to jednou šel řešit sám,auto musel pod vyhruzkama vydat,pár týdnů se nic nedělo,tak si šel za dotycnym pro peníze...a sedí dodnes :roll:
Twe až tak?
sCitem
Přispěvovatel
Příspěvky: 297
Registrován: 09 zář 2015, 08:15
Bydliště: Bílina

Příspěvek od sCitem »

octaviask píše:sú typy ludia ktorí v tom veľmi dobre vedia behať. Dom, auto, telefon na cudzich, dlhy za stotisice :) nezamestnaní.....
pokud na to má někdo žaludek... a pokud to systém dovoluje...
O2 BXE 4x4, GTB 1756V
Slavkov
Aktivista
Příspěvky: 4579
Registrován: 09 lis 2007, 15:48
Bydliště: Slavkov u Brna

Příspěvek od Slavkov »

Jsem rád, že moje děti vědí, že mléko dává kráva a nevyrábí se ve fabrice...
Že krávu od bejka nepoznají podle rohů (jsem viděl paní učitelku na škole v přírodě, která dětem tvrdila, že bejci mají rohy a krávy nikoli (wallbash) ), ale že se podívají mezi nohy... na základě vlastních zkušeností vědí, že kráva má drsný jazyk atd.
Bohužel dnes i na slepice, husy, kachny, králíky... se děti (většinou) chodí dívat do "zoo" :(

TDI tech, na systém se to svádělo za komančů, ale teď??? To snad nééé :D

Ano, je potřeba se dětem věnovat... a nevymlouvat se na systém, málo peněz atd. Ano, raději se budu věnovat dětem a investovat do nich (a to není primárně o penězích) , než nakupovat samé "potřebné" free cool in věci...
Je to primárně o rodičích!!! Nežijeme na vesnici a přesto i můj mladší 14-ti letý syn umí vykuchat rybu, zabít králíka, vyměnit vypínač, opravit si kolo atd.
GIV Variant TDi ???kW
jericho-3
Aktivista
Příspěvky: 20116
Registrován: 16 čer 2009, 16:46

Příspěvek od jericho-3 »

fekálek píše:Kde je sakra teď jericho aby obhájil skvělou dobu polistopadovou? Před ním to přece stálo za hovno jericho ne??? Je to režimem, oslavován je podvod a krádež a poctivá práce a čest je k smíchu, tak čemu se divíte?
Ty jsi právě jen rudý hlupáček, který je jen velkou náhodou svéprávný..Právě ta rudá pakáž, která po roce 1948 okradla část občanů, právě ty schopné a pracovité, část vyhnala, část stačila utést a ti co zbyli ubíjela ta rudá lůza v koncetrácích, kterých tady bylo 112.to má na triku.A systém který prohlásil ,že všechno je všech, přímo vybídl obyvatele, aby kradli, protože vždyť to bylo jejich , ne? A taky tak vychovávali své děti, které dnes dospěly..A když rudí nebyli schopni ve své rudé idiocii zajistit obyvatelstvu základní komodity bez protekce, rudé knižky a systém známostí, ani se nemohli divit.. Peníze, které si lidé vydělali, /samozřejmě často jen za flákání/, byly bezcenné a vše co za něco stálo, bylo za devizi a muselo se do tuzexu..Musím se ušklíbnout, jak ta množina českých pitomců a rudých pohrobků dneska kvičí, kolik peněz dnes cizí firmy vyvážejí ven..A díky komu se vybydlela republika, která jako jediná spolu se švýcary nebyla téměř po válce poškozená, často byly plné sklady materiálu a komodit , které tady zbyly po třetí říši , kdy celá republika jela na plné pecky pro Wehrmacht..Měli jsme největší výhodu a startovní čáru pro rozvoj po válce, ale 40 let devastace a neůcta k tomu nejcennějšímu co jsme měli, což byli odborníci a lidé s vizí , ukázala své. Plebs, co tady většinou zbyl je nemohl nahradit. A pokud se narodili nový vyzionáři, byli seškrcováni a dušeni, protože plebs nemá rád, když je někdo chytřejší a schopnější. O tom by se mohly popsat stohy knih, ale plebs nepřesvědčíš, ten jen kvičí a má nataženou ruku..A tak se musely prachy někde vzít, a kdo má dobrou paměť, ten to moc dobře ví.. Proto vznikly montovny, proto se prodávaly vodárny, elektrárny apod. protože potřebovaly inestice, opravit předpotopní vybavení ,a hle, když teď vydělávají, tak zase plebs kvičí, kam ty prachy jdou?A já říkám, jak to, že u nás není ani český supermarket? To jsme takový idioti? Co jsi ty chytráku sám vymyslel nebo vytvořil..? Jen kvičíš a kouříš šéfovi vocas, aby ti přidal...Vaše chyba je , že jste hloupí, omezení a přitom nevzdělaní..Proto je tady Zeman, Babiš, Okamura a stovky dalších primitivů, kteří jen využívají demence té množiny, o které jsem mluvil..Naše opoždění a frustrace mají původ v roce 1948.. :(
P.S. s Citem to napsal dobře, pokud byl v rodině dobrý morální základ, ani zrůdné zřízení s nimi nehne..Ale jaký morální základ mohl mít stát, a jeho obyvatelstvo,když lež, loupež a potoky krve, byly jeho základem?
nepropadat panice...
Uživatelský avatar
MirekX
Aktivista
Příspěvky: 4710
Registrován: 24 led 2006, 18:27
Bydliště: Týniště nad Orlicí

Příspěvek od MirekX »

Vici píše:
roman1648 píše:Kámoš to jednou šel řešit sám,auto musel pod vyhruzkama vydat,pár týdnů se nic nedělo,tak si šel za dotycnym pro peníze...a sedí dodnes :roll:
Twe až tak?
Bohužel tomu i věřím, známému před bytem ukradl jeden blbeček nový boty, známý ho viděl a s kamarádem si pro boty došli k blbečkovi domů, ten na ně vytáhl nůž, trochu se poprali (nikomu se nic nestalo naštěstí) ale byl rád, že vyvázl s podmínkou, protože to bylo u blbečka doma... (a boty tam samozřejmě byly.... )
Sharan 1,9 PD 115PS AUY- 225 PS a 500Nm turbo GTD1752VRL Sharan 2,0 CFFB 140PS turbo GTD1752VRK-REA, - 226PS a 465Nm, OIII 2,0TDI 150PS - 182 PS a 417Nm vše od Dieselpoweru. :) KTM SMT 990 115PS www.zvsagro.cz E-Golf 100kW zatím série (noteeth)
Uživatelský avatar
roman1648
Aktivista
Příspěvky: 19313
Registrován: 18 zář 2009, 06:57
Bydliště: Vysočina

Příspěvek od roman1648 »

Jo no tady to bylo beze svědků a dobitej byl jenom dliznik,k tomu dobrej advokát a byly z toho 3 roky natvrdo jako těžký plánovaný ublížení na zdraví...
Uživatelský avatar
TDI tech
Aktivista
Příspěvky: 10231
Registrován: 16 říj 2007, 23:18

Příspěvek od TDI tech »

To Slavkov: System ( skolstvo, media atd. ) je nastaveny tak, aby PRODUKOVAL ( a nie vzdelaval a vychovaval ) bandu tupych nesvojpravnych idiotov. System potrebuje masu hlupych ludi ( o toto sa stara skolstvo ) ktory sa daju lahko manipulovat a hlavne sa na nic nebudu stazovat a vsetko co im vrchnost nadeli bez namietok prijmu. Aby sa nestazovali a "stravili" cokolvek v tomto ohlade robia velku ohlupovaciu masaz na podvedomej urovni "skvele" televizne serialy ( napr. ako Teoria velkeho tresku a pod. ) clovek si moze vybrat z velmi sirokej plejady roznych serialov, relacii, TV sluzieb. System ( subjekt riadenia ) programuje na podvedomej urovni cloveka ( objekt riadenia ), tak aby namiesto pouzivania mozgu ( rozmyslania ) a uvedomovania si objektivnej reality si radsej nerobil starosti ani nelamal hlavu nad nicim co sa tyka jeho bytia teda existenicie ako takej ( ludskosti ). Polopate povedane aby po otorckej robote ( ako stroj ) prisiel domov, vypol mozog a zapol telku a pustil si Netflix pri ktorom presedi celu noc a nechodil protestovat do ulic ze sa mu nieco nepaci.

Dufam, ze som to napisal dost zrozumitelne a pochopi to vacsina jedincov z tejto komunity ( DP fora ).
Slavkov
Aktivista
Příspěvky: 4579
Registrován: 09 lis 2007, 15:48
Bydliště: Slavkov u Brna

Příspěvek od Slavkov »

Já to chápu... právě proto dělám vše, aby si mé děti zjišťovali / ověřovali zdroje informací, přemýšleli nad tím, proč jim to někdo říká / nabízí atd.
Proto můj starší syn (21) již bezproblémově sleduje Al Jazeera English či rRussia Today... a nejenom CNN, BBC nedejbože naše STB-ákoviny... aby si udělal vlastní názor na základě informací z více zdrojů z více stran... různých zájmů.
Ano, tupé stádo se mnohem lépe ovládá 8) I proto se každý diktátor snaží zlikvidovat inteligenci...
Ano, proto své děti vychovávám, aby se byli schopné bránit (i se zbraní v ruce) aby nožem dokázali zabít a vykuchat zvíře = se nažrat, až bude potřeba... a také umět žít a přežít v souladu s přírodou. Aby měli dobrý všeobecný přehled napříč různými obory, ať již humanitními, tak i technickými, a uměli vzít do ruky kdejaký vercajk Ne, nejsem magor a ani "ekoterorista", jenom mi to přijde užitečnější, než aby čuměli do nějakých FB apod.
Nicméně přiznávám, že to je občas těžké a nepohodlné, jak pro rodiče, tak pro děti v "souboji" se svými "free cool in" konzumními a tupými vrstevníky = silné stádo :D

SYSTÉM??? Zvolený stádem nebo to spadlo z nebe???
Si někdo myslel, že to po "cinkání klíči" bude lepší??? (noteeth)
GIV Variant TDi ???kW
Uživatelský avatar
TDI tech
Aktivista
Příspěvky: 10231
Registrován: 16 říj 2007, 23:18

Příspěvek od TDI tech »

V tom s tebou vo vseobecnosti suhlasim. Aby si pochopil co je to system musis najprv pochopit pojmy, ziskat urcite vedomosti. S tou prvou najzakladnejsou ti pomozem https://youtu.be/MItYW5l6odU a tu je pokracovanie https://youtu.be/tl5pd_B9tjg , zbytok si najdes sam. Dufam, ze som ti pomohol rozsvietit ziarovku v hlave :tajny:
jericho-3
Aktivista
Příspěvky: 20116
Registrován: 16 čer 2009, 16:46

Příspěvek od jericho-3 »

A což si to trochu otočit?Mám zato, že máme o sobě velmi vysoké mínění,my přece všechno děláme správně, všude okolo nás jsou pitomci, jo kdyby jsme tam byli my. To by to šlapalo, a přitom tenhle náš materiál tady vše utvářel, tato množina nejchytřejších ve střední Evropě tady udržovala svinský režim, tleskala mávala, když se dělala ta největší svinstva, ale přitom pořád tvrdí, to já ne, to ti ostatní..Tohle přesně je Babišova mluva, všetci kradnů, všude okolo jsou pitomci, kteří nic neumí , to jen já makám, apod. A pak se diví, že s ním nikdo nechce mít nic společného...Každý mluví o svých dětech, jací jsou úžasní, jak to mají těžké, jak je to dnes strašné , jo to kdyby, kdyby...Nejhorší je, že právě ti schopní mladí, novodobá opravdová elita, opravdu vzdělaná, s lepších charakterem než jejich rodiče-pokřivené to výplody socialismu odchází z republiky , nechce tady žít, nechce pod tím blbým Zemanem a Babišem uprostřed těch ukvičenců žít svůj život....A kdo zato může ? Samozřejmě někdo JINÝ než my!..A zbyde tady zase jen ten plebs, jako vždy... :(
nepropadat panice...
Odpovědět

Zpět na „Diskuze - MIMO mísu“