Ohřívání cr motoru

co se jinam nevešlo/nehodilo - ohledně aut

Moderátoři: šulda, Moderátoři

embrojo
Přispěvovatel
Příspěvky: 330
Registrován: 23 zář 2008, 20:46
Bydliště: Olomoucko

Příspěvek od embrojo »

Jaký je interval výměny rozvodáku u motoru 2,0 tdi 110kw rok 2013-15? dik
vw GOLF 7 2.0tdi 110kw
jericho-3
Aktivista
Příspěvky: 20116
Registrován: 16 čer 2009, 16:46

Příspěvek od jericho-3 »

A6TDI píše:A nebude to tím že na to jednoduše nemáš cash ?? Tady je dost kluků co mají "velký auta" . A já asi i vim čim to bude, proč je mají.
Tady přece nejde jen o peníze, na tyhle kraksny dosáhne dnes každý , pokud po tom opravdu touží..Ale je to paradox, lidé se plouží v kolonách, když se ráno dívám na Prahu po ránu, říkám si , stojí jim to zato? A přitom si kupují pořád čím dál větší auta, on jede do práce, ale má nový Passat v kombíku, velkou krávu, doma jednoho parchantíka a se starou na chatu jede jen v létě a aby kombíkem vozil matroš a třeba chatu opravoval, to ne, prostě VOZÍ JEN VÍTR v kabině..Dnes už se nenajde místo ani v okresním městě, 2-3 takové krávy zaplní celé parkoviště u silnice. Krouží tam jako pitomci a ještě, že jim ta stodola zaparkuje sama..Tohle nechápu, ale vím, čím to taky je, můj kolega tak 1,65 metru vysoký MUSEL mít prostě velké auto, kterým ráno přijel do práce /cca 3km- C5kombi/, jezdil s ním po městě pro autodíly a na svačinu, polštář pod zadkem, aby viděl ven.Měl jsem ho rád, ale nechápal jsem to. Jednou za rok vzal svou kukuřici a jeli na dovolenou..A jeho syn je nemlich takový..Nic proti tomu, ale díky podobných "úchylákům" se plížíme v kolonách a nemáme místa na parkování. A výrobci vyrábějí pořád větší a větší bedny.. No nekup to, zvětšuje to péro.. :)
nepropadat panice...
astra-11
Přispěvovatel
Příspěvky: 276
Registrován: 20 led 2012, 20:52
Bydliště: Pha

Příspěvek od astra-11 »

embrojo píše:Jaký je interval výměny rozvodáku u motoru 2,0 tdi 110kw rok 2013-15? dik
210tis
Cus
embrojo
Přispěvovatel
Příspěvky: 330
Registrován: 23 zář 2008, 20:46
Bydliště: Olomoucko

Příspěvek od embrojo »

Tak moc jo??? (crazy), jsem si rikal pri prohlizeni servisky ze ani do 150tis neni meneny, uz jsem chtel te servisce neverit

------------------------------------------------------------------
moderátor

Necituj předchozí příspěvek, jen tak plevelíš fórum! Používej funkci odpovědět.
vw GOLF 7 2.0tdi 110kw
Uživatelský avatar
Biimbo
Aktivista
Příspěvky: 4695
Registrován: 23 úno 2009, 12:03
Bydliště: České Budějovice

Příspěvek od Biimbo »

jericho-3 píše:Tady přece nejde jen o peníze, na tyhle kraksny dosáhne dnes každý , pokud po tom opravdu touží..Ale je to paradox, lidé se plouží v kolonách, když se ráno dívám na Prahu po ránu, říkám si , stojí jim to zato? A přitom si kupují pořád čím dál větší auta, on jede do práce, ale má nový Passat v kombíku, velkou krávu, doma jednoho parchantíka a se starou na chatu jede jen v létě a aby kombíkem vozil matroš a třeba chatu opravoval, to ne, prostě VOZÍ JEN VÍTR v kabině..Dnes už se nenajde místo ani v okresním městě, 2-3 takové krávy zaplní celé parkoviště u silnice. Krouží tam jako pitomci a ještě, že jim ta stodola zaparkuje sama..Tohle nechápu, ale vím, čím to taky je, můj kolega tak 1,65 metru vysoký MUSEL mít prostě velké auto, kterým ráno přijel do práce /cca 3km- C5kombi/, jezdil s ním po městě pro autodíly a na svačinu, polštář pod zadkem, aby viděl ven.Měl jsem ho rád, ale nechápal jsem to. Jednou za rok vzal svou kukuřici a jeli na dovolenou..A jeho syn je nemlich takový..Nic proti tomu, ale díky podobných "úchylákům" se plížíme v kolonách a nemáme místa na parkování. A výrobci vyrábějí pořád větší a větší bedny.. No nekup to, zvětšuje to péro.. :)

nejde o to si tu kraksnu koupit,ale mít na její provoz. O tom je taky ten cash.

Jestli každýho člověka posuzuješ podle toho jak velký auto má a lidi posouvající se v koloně máš za pitomce, tak jsi blb ty sám.

Já si neumím představit mít menší auto a to jen jednoho malýho ''parchanta''.
A pokud se někam přesouváme, což jsme omezili na minimum, tak se vměstnat do OII combi je pro nás tak akorát. Už jen dětská recaro sedačka která je zacvaknutá v recarofixu způsobí že sedačka spolujezdce je hodně šouplá dopředu. Velký neskladný kočar zaberu půl kufru, věci pro malou druhou půlku a my se uskromňujeme nebo to cpem ke spolujezdci a ve třech plus dítě bychom se do toho nevešli.
Velký (novodobý) auto má dvě obrovský výhody. Bezpečnost a to že tam naložíš všechno. A když to na silnici pozoruju, tak nejvíc nebezpečný jsou malý auta s ženskýma,důchodcema a začátečníkama za volantem. Jo je i velká koncentrace těch machrujících ve velkých autech ale tam to je spíš o značce než o velikosti auta.
A posuzovat všechny podle tvých vesnických potřeb v předdůchodovém věku svědčí o tvojí mentalitě. Se divím že máš ještě nějaký zákazníky v servisu. když se takhle vyjadřuješ.
Audi A8 3.0 TDI 171kw
Volvo XC90 2.4 D5 136kw Executive


Prodáno:
Volvo S80 2.4 D5 136kw
Audi A8 4.2 MPi V8 Quattro
OII Combi 1.9 TDI BXE 4x4
Allroad 2.5 tdi V6
OI 1.9 TDI
jericho-3
Aktivista
Příspěvky: 20116
Registrován: 16 čer 2009, 16:46

Příspěvek od jericho-3 »

Nerozčiluj se a přiznej, že to tak často je. Nevím, proč to bereš osobně, když je přece jasné, co mám na mysli..Většina lidí myslí jen na sebe a vše ostatní mají na háku..Zastavím na parkovišti a je mi fuk, že mám mezeru, kde druhý nemá možnost zaparkovat také. Já blbec vždy uhýbám, žena mi nadává, proč dáváš auto na kraj parkoviště, když někdo nevybere zatáčku, tak auto sestřelí? Ale mám se postavit uprostřed a zatarasit cestu ostatním? Přijede borec s kraksnou a postaví to napříč, a je vymalováno. Hlavně že má stěhovák, že? Vidím co jezdí do předměstí do továren a zpátky, okolo konce pracovní doby jedu krokem v koloně plné kraksen, a nemohu přejet město..Jedu ráno a to samé, rodiče vezou děťátka do školy, obdobná kolona ..Jedu ve čtvrtek a obdobná kolona důchodců jede na pastvu slev do supermarketu..Tobě to možná připadá normální, ale podle mne je to zbytečné, lidi, kteří kdysi vychvalovali Trabanta a sháněli doplňky z NDR dnes v důchodu jezdí s kraksnou , patrně aby mohli naložit basy piva ve slevě, že? A přitom vzpomínají na ty krásné časy s Trabošem...A že mám buranskou mentalitu v předdůchodovém věku? Možná, ale na rozdíl od novodobých metrosexuálů si zachovávám zdravý rozum a jen tak z něčeho se prostě nepos.ru..Když si všichni koupí tamto, já si koupím vždy jen to, co má smysl a má pro mě význam..Ale je to se mnou ještě horší, už jsem v důchodovém věku, což už je minimálně pro chocholouška, že? :)
nepropadat panice...
Uživatelský avatar
WOB
Aktivista
Příspěvky: 1727
Registrován: 02 úno 2015, 12:59

Příspěvek od WOB »

jericho-3 píše:já si koupím vždy jen to, co má smysl a má pro mě význam..
jj kup si A3 a jeď na výlet. :)
Uživatelský avatar
Biimbo
Aktivista
Příspěvky: 4695
Registrován: 23 úno 2009, 12:03
Bydliště: České Budějovice

Příspěvek od Biimbo »

Ja to neberu osobně, budu jezdit tím čím chci jako ostatní ale ty svoje názory a postoje ventiluješ jako by byly svatý a všichni ostatní jsou u tebe blbci.
Audi A8 3.0 TDI 171kw
Volvo XC90 2.4 D5 136kw Executive


Prodáno:
Volvo S80 2.4 D5 136kw
Audi A8 4.2 MPi V8 Quattro
OII Combi 1.9 TDI BXE 4x4
Allroad 2.5 tdi V6
OI 1.9 TDI
jericho-3
Aktivista
Příspěvky: 20116
Registrován: 16 čer 2009, 16:46

Příspěvek od jericho-3 »

Ale vůbec ne, proč mají lidé hned dojem, když někdo projevuje jiný náhled na předem přece jasné věci, že ze sebe dělá chytřejšího než oni? Lepší je přece napsat, že ten můj názor je z toho a z toho důvodu horší než ten obvyklý..Ty možná když jedeš v koloně, tak si to užíváš, ale mě to sere ,když svoboda jednoho omezuje druhého..Je to stejné, jako když tě inteligent v kamionu zažene do strouhy, on si přece pojede jak chce, ne?
nepropadat panice...
Uživatelský avatar
Rolan
Přispěvovatel
Příspěvky: 508
Registrován: 29 zář 2010, 23:18
Bydliště: Odolena Voda

Příspěvek od Rolan »

Jericho, nenapadlo tě, že svojí přítomností v koloně se podílíš na jejím prodloužení a zabíráš místo pro jedno auto, stejně jako ty lůzři v kraksnách, co jedou do kolbenky?
Jestli tě to tak sere, nikam nejezdi a prospěješ dvakrát:
1. v koloně bude o jedno auto míň
2. nebudeš se zbytečně nasírat
Odpovědět

Zpět na „Diskuze o autech“