O1 praskly IC
Moderátoři: šulda, Moderátoři
O1 praskly IC
Zdar na 66kw verzi kolegovi praskl IC tak ze jej otevrelo jak plechovku. Jen sem se chtel zeptat jestli to je normalni. Auto ma chip uz delsi dobu a najeto ma neco pres 300tkm. Myslel jsem ze prvne by spis praskla hadice kdyby tam nastal nejaky velky tlak ale ze zrovna IC??? Staci jej vymenit nebo to nasvedcuje necemu jinemu? Dik za radu.
Audi 80 1.8i-První vůz 
Audi A3 1.8T AGU 142Kw-Bejvalka2
Škoda Octavia 1.8T 4x4-Zatím základ.
Život některých ožívá při rychlosti kde životy jiných končí.

Audi A3 1.8T AGU 142Kw-Bejvalka2
Škoda Octavia 1.8T 4x4-Zatím základ.
Život některých ožívá při rychlosti kde životy jiných končí.
Poprosím o radu tady. Dnes se mi stalo něco podobného, jedu si pohodově šestku cca 120 a před sjezdem že potáhnu ještě dvě auta. Zlehka přišlápnu, rána jak z děla a plastový bok na vstupní části uletěl jak řepa. Je celý neprasklý, visel na nepoškozené hadici, jen vyletěl z těch pertlů. Je to ATD 4x4 s kvalitním čipem před cca 10tis km, original 242tis km, a určitě i original IC. Může se to stát s věkem a stačí vyměnit nebo se raději bát o další věci? Díky za rady
Audi A4 Avant 1.9TDi, 97, AFN, EGR off
Škoda Octavia Combi 4x4 Elegance 2004
Tak se taky stalo... včera přišel, vyměnil jsem ho a auto jede a pravděpodobně pojede dál. Kdyby spadlo auto do nouze nebo zamrkaly nějaké kontrolky asi bych se zamyslel, ale nic... prostě pouze prásk. Ale díky za odpověď a názor 

Audi A4 Avant 1.9TDi, 97, AFN, EGR off