Učedník překonal mistra..

zcela mimo automobilovou tématiku

Moderátoři: šulda, Moderátoři

Uživatelský avatar
zizalak
Aktivista
Příspěvky: 1262
Registrován: 12 zář 2007, 17:57

Příspěvek od zizalak »

Polévání kyselinou a další věci, to jsou fakt extrémy. Existuje to, stejně jako kasty, které jsou úředně zrušeny (často příjmení indikuje původ) a až fanatická víra, kdy se lidi dostávají do transu a dělají různý okultismy. Hindí taky nejsou všude mírumilovní (byť nás to učili za ZŠ) a muslimové jsou v některých oblastech dost tvrdě pronásledováni. To všechno je fakt, obvykle řádně živený sdělovacími přostředky bažícími po senzaci. Život na venkově je často boj o přežití.

Ale ta rychlost jakou se to zlepšuje je veliká. Třeba Gujarad (stávající indický premiér ho původně řídil) se mění před očima každý rok. Sexuální násilí proti ženám je v Indii velký téma. Vloni vláda zpřísnila tresty (skupinově nebo nezletilá = doživotí). Přes všechna negativa, mnoho věcí si zaslouží obdiv. Ať už je to kvalitní vzdělání, památky, vztahy k rodičům, umění vzít za práci i jídlo.

Tímhle pohledem bys nemohl jet nikam. Němci za války, Česi po válce, Rusové pořád (Afganistan, Čečensko, Ukrajina), všechny bývalé koloniální velmoci, každý národ má svou tmavou stránku, Indii nevyjímaje.
jericho-3
Aktivista
Příspěvky: 20116
Registrován: 16 čer 2009, 16:46

Příspěvek od jericho-3 »

Ano, a proto také bych nejel kdybych byl starší, do ČR po únoru 1948, kdy ta největší sebranka ruku v ruce se "slušnými lidmi" vstupovala do zrůdné KSč a kříčeli pověsit, pověsit a to po tak hrozné brutální válce a to v době Míru..A je to v nás pořád, tato svinstva se nedají zapomenout i když se o to mnozí snaží..Takže jsme tehdy ukázali, že jsme také Evropani, množina neskutečných pitomců sežrat jakoukoliv zrůdnou ideologii , která Evropu poté zdevastuje.. A dnes se situace opakuje ,jako by s tím už nebyly zkušenosti..Ale třeba to je boží záměr, populaci trochu zredukovat... :(
nepropadat panice...
Odpovědět

Zpět na „Diskuze - MIMO mísu“