Moderátoři: šulda, Moderátoři

slovacek.milos píše:Tiger23 píše:Zdravím Páni. Dnes som kontroloval stav rozvodov na 1.9tdi bls 77kw najazdene 245tis. km
a proč si to dělal kdo tě k tomu přinutil
Kto ma k tomu prinútil? Kvalita dnešných náhradných dielov.
Tiger23 píše:
Miloši já tu zkušenost mám, sice reklamaci uznali a díly dali nové i nějakou kompenzaci za práci ale 22tis. za odtah ze švícar ee...slovacek.milos píše:Tiger23 píše:
už si někde viděl nekvalitní přetržené rozvody? nebo že by někdo rozvody reklamoval?, kde nakupuješ nekvalitní náhradní díly? kde je reklamuješ, máš číslo reklamace a firmu?
u bls se rozvody nekontrolují mění se každých 120 km a po tuto dobu se neřeší
roman1648 píše:slovacek.milos píše:Tiger23 píše: Miloši já tu zkušenost mám
já tu zkušenost taky mám, je tomu 18 let, řemen se jmenoval optibelt, rozlepil se na dvě poloviny, obal tam byl a zuby se odlepovaly, s reklamací mě poslali do prdele, že jsem řemen špatně napnul, přitom jsem napnutí nijak nemohl ovlivnit, protože jsi jen zatočil dvakrát po směru motorem a kladku utáhl, škoda 13.000 kč
od té doby jsem rád dělal všechno jen ne rozvody, montoval jsem rozvody starline i AQ a OK, třeba ty AQ rozvody jsou na feldě 1,6 10 let cca 60.000 km a ok, znám rozvody ina 135.OOO km prdla kladka a motor se potkal, znám řemen co vyfotil tiger cca 250,000 km a jak nový
k rozvodům mám velký respekt a proto se ptám, minulý rok mě jeden kokot, komunista prospěchář a udavač, udal na kriminální službu že jsem mu dělal rozvody a ty kolečka neumím seřídit a způsobil jsem mu škodu 70.000 kč, vše si vymyslel, já mu jen přemontoval turbo, jen mi chtěl ublížit, protože přijde z práce a čumí z okna a já mám lásku k motorovým vozidlům, 24 hodin denně
To se mě zdálo často, zda jsem tam ty kroužky dal všechny, správně je pootočil, nebo zda jsem píst nedal obráceně....Teď už se mi zdá hlavně to, zda jsem utáhl kola a co by se asi stalo, pokud by paní s dětmi kolo upadlo..Ale ten píst byl dřív lepší..slovacek.milos píše:rozoberat to nemusíme, ale připadá mi to tak že se jedou zbudíš, vymontuješ z auta píst a skontroluješ jestli je tam v pořádku pístní kroužekTiger23 píše:Prevencia je prevencia. Je každého vec kedy si skontroluje vlastné auto. Nebudeme to zbytočne rozoberať.