Vw Passat b5. 5 1.9 96kw škube
Moderátoři: šulda, Moderátoři
Vw Passat b5. 5 1.9 96kw škube
Mám tu pašíka 96kw PD. A v tahu škube, Třese. Když mu povolim tak už se netrese. Byl by tu prosím někdo schopný říct na základě logu co mu chybí? Diagnostika samozřejmě nic nepíše.
Budete se smát, ale koupil jsem nový palivový filtr a přestalo to. A to mi zákazník tvrdil, že je měněný, že má cca 2000 km najeto. A to kvůli tomu dělal dvouhmotu, komplet spojku, druhou převodovku, nějakej vstřik, váhu, čidla...
nečekal jsem, že to bude taková banalita jako je filtr, nicméně jsem si řekl, že to zkusím, protože se mi moc nezdál a ejhle. Chudák ho někdo sedřel z kůže...

Ani bych se nedivil, mám tu samou zkušenost s levným filtrem, ten to vzdal už po 1000km... Už jsi ho vyhodil a nebo ne? Co to bylo za značku a typ? Jestli Meyle, tak je to jasný ...Pidiluke píše:Budete se smát, ale koupil jsem nový palivový filtr a přestalo to. A to mi zákazník tvrdil, že je měněný, že má cca 2000 km najeto.

https://dieselpower.cz/forum/viewtopic. ... 50#1183850
Škoda, že si ani nepamatuješ tu značku ... A jestli tam byla podobná zrada jak u toho Meyle u mě, tak pokud si ten zákazník neměnil ten filtr sám ale dával mu ho nějakej servis, tak to bych tomu servisu minimálně pěkně poděkoval ... 
Jinak po mě značka Meyle už neexistuje, soudruzi z Hamburku jsou jen obyč překupníci bez nějakýho technickýho a kvalitářskýho zázemí, jejich výmysly o HD verzích (čepy, pumpy atd.) je jen marketing.

Jinak po mě značka Meyle už neexistuje, soudruzi z Hamburku jsou jen obyč překupníci bez nějakýho technickýho a kvalitářskýho zázemí, jejich výmysly o HD verzích (čepy, pumpy atd.) je jen marketing.