ford focus dusi se

Moderátoři: šulda, Moderátoři

Odpovědět
oregan
Přispěvovatel
Příspěvky: 959
Registrován: 12 zář 2016, 05:09

ford focus dusi se

Příspěvek od oregan »

Ford Focus 1999 1,6 16v 74kw
Nastartuju vozidlo a otáčky vylítnou na 1200ot/min.jakmile otáčky spadnou na volnoběh tak se motor udusí. Zjistil jsem když odpojím váhu vzduchu,tak motor běží i na volnoběžný otáčky,ale stačí malinko přidat plynu a hned se začne dusit a udusí se.
Vozidlo ke mě přijelo že nejde nastartovat. Zjistil jsem že neběží palivové čerpadlo.Zjistil jsem že je palivové čerpadlo špatné.Tak jsem ho vyměnil a palivové čerpadlo funguje a motor už jde nastartovat.Je ale problém že jakmile chytne tak vylítne na 1200ot/min motor běží ale jak spadne na volnoběh tak chcípne.
KDYŽ ODPOJÍM VÁHU VZDUCHU - tak motor chytne a beží na 1200ot/min pak spadne na volnoběh - motor běží bez problému , ale jakmile stačí malinko přidat plynu, tak se ihned rozkucká a udusí.
Tato závada je na plyn i benzín
Vyndal jsem hadici od saní a zacpal při běhu škrtící klapku - motor ihned chcípnul,takže přisávání falešného vzduchu by nemělo být.¨nenapada vas neco?
jozef9
Přispěvovatel
Příspěvky: 845
Registrován: 24 bře 2016, 10:51
Odpovědi: 1

Příspěvek od jozef9 »

Skúsil by som zmerať kompresiu. Podobné sme riešili na Mazda 5 benzín plyn, 3 valce na minimum a 1 valec o 2 menej ako minimum, ale nemusí to byť tvoj problém.
Odpovědět

Zpět na „Ford“