Autokelly, dodávka objednaných dílů, jak to máte?

co se jinam nevešlo/nehodilo - ohledně aut

Moderátoři: šulda, Moderátoři

Odpovědět
Rayx
Aktivista
Příspěvky: 2674
Registrován: 23 led 2006, 20:00
Bydliště: jz

Příspěvek od Rayx »

A6TDI
Aktivista
Příspěvky: 4820
Registrován: 05 říj 2009, 19:33

Příspěvek od A6TDI »

Tam můžeš tak umývat auta a nebo z call centra otravovat lidi .Uplně z něho ty čechy cítim , jak je tu v Praze a drncá se po D1
:D
Kolik to má obrat ?
Prostě jen další zlatokop z Austrálie kterej se zaštituje čechama.
Ale proč ne . Takhle to tu pojede do tý doby než se češi vzbudí do toho praváho kapitalismu .. dejme jim ještě pár desíteki let..


Užívej, užívej Jerichu ... do roka a do dne.. a pak furt pryč... jen tichá vzpomínka ti zbude..
jericho-3
Aktivista
Příspěvky: 20116
Registrován: 16 čer 2009, 16:46

Příspěvek od jericho-3 »

A 6tdi, ty jsi jako vždy nic nepochopil, pokud by byl opravdový tvrdý kapitalismus a každý by byl zodpovědný sám za sebe, tak bude nové znárodnění a lidé tvého typu budou pokřikovat s rudým praporem v ruce...Já si užívám všeho, co moje hrdlo ráčí, moje skromnost je moje nejlepší vlastnost. Naparovat se před ostatními nepotřebuji , po bohatsví netoužím, protože moc dobře vím, že z toho lidé blbnou, jsou otráveni vším, co ještě nemají a stejně jsou otráveni, co vše už mají..A že přijde můj čas je tutovka, stejně jako u všech lidských tvorů, bohudík moje maličkost je usmířená, nikomu nic nedlužím, pokud mě potomci naserou, klidně je pošlu do p.dele, jen mě "trápí" ta česká "blbost", která je všudypřítomná a kterou jsem nečekal v takové míře.. Už vím, proč se mnoho věcí v naší minulosti stalo a zase stane..Bohudík nejsou u nás všichni stejní, proto to pořád má cenu zkoušet.. :)
nepropadat panice...
A6TDI
Aktivista
Příspěvky: 4820
Registrován: 05 říj 2009, 19:33

Příspěvek od A6TDI »

No jo dyt já vim jak to myslíš , Pokud by byl , nebyl ... to ty tvoje hospodské bludy , těma si zpracovaný řádně ale věcně se bavit neumíš ..
Tady neprobíhá žádné pokud by byl nějaký kapitalismus o kterém ty víš stejně úplně kulový. ..
tu je to černé na bílém a žádné slinty s tim nehnou ,
Natož ty tvoje.


A ne, nepochopil sem tě :) A radši nechci :-D

Vždyt já ti tu zase za pár dní povim jak to jde . Kde jsou ted ty tvoje kydy o svobodě v USA o kterých víš taky hovno. Tady máš ten kapitál místo zěch rudých ksichtů . Nech si chutnat pane "chytrej " .
"
V těch krámech máš chutě až ani fronty neuvidíš.
fekálek
Aktivista
Příspěvky: 1878
Registrován: 28 úno 2016, 18:46

Příspěvek od fekálek »

Kapitalismus ještě bezpochyby neukázal svou pravou tvář, to je jistý, jednou budou lidi po uši topící se v hypo a providentech kteří neumí bez vymožeností doby žít a nemají na to příjem koukat jako tele na nový vrata, až je ze všeho vystěhujou a vyhodeji na ulici. Všechny státy EU jsou zadluženy aby ještě chvíli udrželi životní ůroveň která zde panuje a musela být vysoká aby konkurovala a samozřejmě předčila východní blok a lidi jsou na ni zvyklí. Osobně se již těším na ty ksichty jak se to mohlo stát????? Lidi jsou zabedněný a za limonádu v BAREVNÝM obalu by prodali i vlatní matku.
jericho-3
Aktivista
Příspěvky: 20116
Registrován: 16 čer 2009, 16:46

Příspěvek od jericho-3 »

Vraťme se k tématu, vy specialisté na kapitalismus, přitom jste jen námezdní dělníci pod peřinou kapitalisty...
Prodejny autodílů mají právě také svá specifika, můj známý si takový obchod otevřel, já k němu chodil, lítal mezi poštou a krámem, nakoupil zboží, aby měl na krámu zásadní věci, ale po roce 1990 byla různorodost dovezených aut z celé Evropy neskutečná, z Rakouska tahali auta na lanech, z D na autovlecích a dílů byly potřeba mraky..Ale on to nestíhal, neměl takový zátah a kontakty,zaměstnance si nemohl dovolit...Takže skončil u své konkurence jako zaměstnanec..A proč? Povídá, dal jsem do toho všechny prachy, bohužel mnoho věcí nešlo vrátit zpět, když ten díl nebyl vhodný, nebo vhodný byl, ale zákazník si jej nevyzvedl a mě zůstal, nájem mi rostl neustále, protože majitel čehůn viděl, že tam chodí lidé, tak si říkal, ten má vejvar...Takže když do Čech vstoupila cizí firma,zaběhnutá se svými kontakty, nemohl konkurovat..A tak je to dodnes, nepovyšoval bych se nad ostatní, pokud nevím o co gou...Nejradši mám slintálky, kteří pod celoživotní peřinou kritizují ty ostatní, a přitom vůbec netuší, jak se věci mají..Pomlouvají kapitalismus, chválí socialismus, který zkrachoval a pořád si vedou svou. A když se jich zeptáte, tak jaké tedy zřízení by si představovali, tak neví, protože z pod peřiny nic nevidí...Já jsem pro království, které bohužel není vhodné pro čehůny, vše by rozjebali, rozkradli, královnu -krále pomluvili , kdyby jim neumetl cestičku speciálně pro levicové povaleče...Takže jsme v koncích.... :(
nepropadat panice...
A6TDI
Aktivista
Příspěvky: 4820
Registrován: 05 říj 2009, 19:33

Příspěvek od A6TDI »

No tk jsme s tebou opět v koncích , ty zase jen převracíš termíny .
Takže další ztracený topic .
Tady by bylo dobře kdybys držel hubu .
Jarda S.
Aktivista
Příspěvky: 4188
Registrován: 13 lis 2010, 18:11
Bydliště: Netolice, největší prdel v republice

Příspěvek od Jarda S. »

já když něco potřebuju hned tak kouknu na web autokelly jestli maji na "mojí" pobočce a bud tam sjedu rovnou nebo zavolám a objednám ráno a odpoledne díl je, pokud oprava nechvátá tak najdu jinde (cardo, mroauto atd...) a objednám většinou zítra/pozítří přijde ppl a za nižší cenu i když mam přes známýho v kelly slevy jak říkáte tak se nevyplatí tam brát všechno
Passat AVF 96kw
GIII 1Z 66kw + s764, kat off, egr off, TA
felda 1.3 BMM 95 LPG
jericho-3
Aktivista
Příspěvky: 20116
Registrován: 16 čer 2009, 16:46

Příspěvek od jericho-3 »

Jo, máš pravdu, já když zavolám do 10.00 hod, tak až na vyjímky mám díl odpoledne na krámě.Já jsem velmi spokojen, kdyby vše fungovalo, tak jako tohle, byl by to ráj.. :)
nepropadat panice...
fekálek
Aktivista
Příspěvky: 1878
Registrován: 28 úno 2016, 18:46

Příspěvek od fekálek »

Jojo, mám stejnej názor jericho, jen můj příspěvek byl založen proto, že ten ráj už nefunguje tak jak říkáš, já do 10:00 objednám a nic a druhej den taky nic, že prej centrála nemá lidi a nestíhaji vyskladnit a to je to co mě sere, přijedeš na pobočku a oni ti řeknou sorry jako, díl není a nikdo ti ani nezavolá aby jsi nejezdil, že díl není, mají tě u prdele a tak asi začnu mit u prdele já je a to je začátek konce slavnýho kelly nemluvě o menším a menším sortimentu, začíná to prostě upadat.
jericho-3
Aktivista
Příspěvky: 20116
Registrován: 16 čer 2009, 16:46

Příspěvek od jericho-3 »

Ano, pokud člověk dá slib zákazníkovi, tak je to průser, protože je poté nevěrohodný..Já si vždy nechávám rezervu a neslibuji, protože často přijde jiný díl, nebo se vyskytne jiný problém a zákazník po slibu s tím již počítá a jde často o jeho peníze, když auto není. Měl jsem kolegu, který neustále nejen sliboval, ale i lhal a rychle jsem vycouval, protože mě dostával do situace, že si majitel přišel pro auto, že už ho mám mít hotové a já ještě ani nevěděl, kde na parkovišti stojí..A znám pár mechánů, kteří díky tomu, že se platí dily až poté /na konci měsíce/a díly se mohou vracet, tak se jim v dílně povalovaly díly ještě neotevřené , což jsem nechápal a když jsem se poté dozvěděl, že ti idioti jsou dlužni taky i 200000kč, u třech prodejců dílů, tak jsem si říkal, že ti prodejci jsou také padlí na hlavu, ale bylo mi vysvětleno, víš on vždy něco zaplatil a nové díly pořád bral..Takže to bylo na trestní oznámení, ale řešilo se to také tak, že dotyčný od určité doby platil ceny jako zákazník a jeho sleva se odečítala z jeho dluhu..Což trvalo poměrně dlouho..., což jeden řešil tak, že prostě ty 3 zdviže pronajal a sám jen tak podělával a žil z nájmu ...A je to slyšet dodnes, kdysi chtěli 10000kč/ plus proud a topení/ za měsíc za zdviž plus kus dílny a využití přípravků apod. a dnes už je to víc..Už bych do toho nešel..a je to vidět na těch, co to pronajímají...proč asi?
nepropadat panice...
Uživatelský avatar
Forest
Aktivista
Příspěvky: 7023
Registrován: 16 bře 2006, 18:26
Bydliště: Čechy krásné, Čechy mé (Mechov/Praha)

Příspěvek od Forest »

Dnes situace Autokelly HK: vcera v poledne objednano, potvrzeno, ze bude dnes rano v 8 k vyzvednuti. Ve skladu v Praze nebylo vyexpedovano, neprisla ani interni omluvenka a telefon udajne neberou neberou.

Soubezne tam byl mechanik, ktery si tam objednal vstrik na dnesni osmou, auto ma dnes odjet (?dovolena?) a taky bez interni omluvenky.

Zajimalo by me, jak to maji osetrene v obchodnich podminkach (wallbash)
TDI - everyday's racing performance with frugal running costs - do not let the challenge pass you by (hm)

Jestliže máš pravdu o 24 hodin dříve než jiní, jsi přesně oněch 24 hodin považován za blázna. (Antoine de Rivarol)
Jarda S.
Aktivista
Příspěvky: 4188
Registrován: 13 lis 2010, 18:11
Bydliště: Netolice, největší prdel v republice

Příspěvek od Jarda S. »

bude tam formulka "doba dodání je orientační" (LOL)
Passat AVF 96kw
GIII 1Z 66kw + s764, kat off, egr off, TA
felda 1.3 BMM 95 LPG
Domecek
Aktivista
Příspěvky: 1162
Registrován: 23 úno 2014, 19:45
Bydliště: kousek od prahy

Příspěvek od Domecek »

neseriozní šmejdi, ani nedaji vědět že tě meji u zadku protože nejsi vip
Uživatelský avatar
MirekX
Aktivista
Příspěvky: 4710
Registrován: 24 led 2006, 18:27
Bydliště: Týniště nad Orlicí

Příspěvek od MirekX »

Ono je to všude stejný a důvod prostý - nejsou lidi, nestíhá se. Když vidím ty případy co jezdí třeba u pošty, PPL tak se není čemu divit. Dřív jsem na ně měl telefon, ráno ho ulovil třeba ještě na depu on pak papíry vyplnil až mu je dali a to už byl díl kolikrát i namontován a stroj v provozu. Dnes jezdí každý den někdo jiný, kdo byl trochu šikovný tak už tam není, domluva žádná, dovolat se na infolinku nesmysl. A bude hůř... :(
Sharan 1,9 PD 115PS AUY- 225 PS a 500Nm turbo GTD1752VRL Sharan 2,0 CFFB 140PS turbo GTD1752VRK-REA, - 226PS a 465Nm, OIII 2,0TDI 150PS - 182 PS a 417Nm vše od Dieselpoweru. :) KTM SMT 990 115PS www.zvsagro.cz E-Golf 100kW zatím série (noteeth)
Odpovědět

Zpět na „Diskuze o autech“