Mám stejný auto a stejný zvuk mi to dělá taky - při sešlápnutí spojky je slyšet takové dupání. Ve 160tkm jsem dělal spojku a převodovku dal na opravu, nicméně to dělalo stejně i potom. A je to stejné i teď v 360tkm. Vanu jsem měl taky dole, nikde nic nenormálního. Beru to jako normální projev.
A poslouchal jsi to video jak jsem sem vykládal? To dupani lehké po seslapnute beru..... To dělá i sousedovo galaxy ale jde mi spíš o ten zvuk když mám zmacklou spojku a proslapnu plyn.... 🙂
Ne tam jsou lágry.Kdyby byly KO tak by motor nemazal.
Jindrawww:
Ještě zkontroluj plech mezi motorem a převodovkou.To dovede taky nadělat pěknou rotiku.Při montáži převodovky ho ohne unašeč poloosy a pak setrvák mlátí do toho plechu.
tohle teda nevím pro je rána jak prase. Spis nějakéj lágr. To začlo nebo si to tak koupil ? Zhoršuje se to ? Tam se vyloženě prohyba klika podle toho projevu .
a6tdi to není video něho motoru jen jsem to dal pro ukázku že mi to něco podobného dělá ale me to dela pouze když slapnu na spojku a současně přidám plyn takže jen otáčkách a ne takhle hodně to bych s tím nejezdil jinak jsem koukal přes VAG na ten kroutící moment jak se někdo ptal a je to beze změn.... Pořád 30nm.. Na volnoběh
Čim dál víc si myslim že máš prasklou klikovku.Shoď vanu a plastovej kryt a podívej se tam.Nebo zkus nejdřív páčit za řemenici,často prdne na prvnim válci v ojničnim ložisku.