Páčky pod volantem
Moderátoři: šulda, Moderátoři
Páčky pod volantem
Nemá někdo potuchu, kde sehnal páčky 7D0 953 503 202 991 ? Díky
nepropadat panice...
Kontroloval jsem to dvakrát, ale je fakt, že to je druhá řádka, čuměl jsem jen pod volantem po sundání krytů. Je to T4 po roce 2000 , je to nějaký facelift , všude mají jen to staré provedení s varovkami na páčkách, já je mám jinde..Na netu je páček mraky ale tohle je nějaká vzácnost..Mám tlačítko mimo, takže v pohodě svítím, ale na STK by mě asi dali svěrací kazajku... 
nepropadat panice...
-
Forest
- Aktivista
A pritom stacilo brnknout do autorizaku, mit VIN a projevit zajem o koupi. Pozadat je o sdeleni cisla a pak se "vycurane" poohlednout jinde.
Priste davej Jericho rovnou VIN auta, pak neni problem dohledat v ruznych informacnich systemech (Partslink apod.).
Priste davej Jericho rovnou VIN auta, pak neni problem dohledat v ruznych informacnich systemech (Partslink apod.).
TDI - everyday's racing performance with frugal running costs - do not let the challenge pass you by 
Jestliže máš pravdu o 24 hodin dříve než jiní, jsi přesně oněch 24 hodin považován za blázna. (Antoine de Rivarol)
Jestliže máš pravdu o 24 hodin dříve než jiní, jsi přesně oněch 24 hodin považován za blázna. (Antoine de Rivarol)
No to je mi novina, bohužel jsou situace, kdy Vin je ti k ničemu, u tohohle auta se mi to už stalo, je prodloužené a je to v česku upravená prerábka na sanitku..A stejně si rád sám vše vyhledám, koupím a namontuji..Nehledě na to, že rád využívám menší firmy-firmičky a koncerny nemusím, jejich práh arogance mě nevyhovuje...
nepropadat panice...