Páčky pod volantem
Moderátoři: šulda, Moderátoři
Já zrovna teď objednávám svěrák zadního kola na Mazdu 626 a je to veliká švanda, co se týče typů..Prostě není nad různorodost a milion možností..fekálek píše:Já zase nedávno volal do autorizáku mazda, že jako zjistit cenu dílu a bylo mě sděleno, že tuhle službu neposkytujou, asi je už ti špekulanti přestali bavit
nepropadat panice...
-
Forest
- Aktivista
Mohu se zeptat, cemu se rika "svěrák zadního kola"? Nejsem mechanik, pohybuji se v tomto odvetvi pomerne dlouho ale toto jsem jeste neslysel (vzdy je neco poprve), ani strycek Google nevi ... to je brzdovy trmen, nebo co?jericho-3 píše: Já zrovna teď objednávám svěrák zadního kola na Mazdu 626 a je to veliká švanda, co se týče typů..Prostě není nad různorodost a milion možností..
Jinak, kdyz mi Jericho reknes co to je a dodas VIN, verim, ze bych mel byt schopen najit co tam davali v serii (paklize to neni prestavba, tak by to melo pasovat)...a co bych pro tebe neudelal, no ne?
TDI - everyday's racing performance with frugal running costs - do not let the challenge pass you by 
Jestliže máš pravdu o 24 hodin dříve než jiní, jsi přesně oněch 24 hodin považován za blázna. (Antoine de Rivarol)
Jestliže máš pravdu o 24 hodin dříve než jiní, jsi přesně oněch 24 hodin považován za blázna. (Antoine de Rivarol)

nepropadat panice...
-
Forest
- Aktivista
Neodbocuj ty novodoby jazykovedce a vybal to VIN pokud chces opravdu pomoc.
TDI - everyday's racing performance with frugal running costs - do not let the challenge pass you by