Svetla octavia 1 rok 99 81kw
Moderátoři: šulda, Moderátoři
Svetla octavia 1 rok 99 81kw
Zdravim odborniky,
nema nekdo zkušenost nebo radu ohledne svetel na octavii 1 z roku 99 ..Jde o to ze mam svetla zapojeny na denni sviceni.Takze když nastartují se mi rozsvítí ,vypínač v poloze 0..Ale kdyz je prepnu na sviceni do polohy 2 tym padem se mi rozsvítí palubovka a všechno ale potkavaci svetla zhasnou.Uz sem vyzkoušel 2 jine vypínače a pořád závada ta samá.Ma to nejake rele a nebo neco?Pojistky jsou o.k. vyndane přemerene a skontroovane...I sem je menil..Kde by jeste mohla byt závada?Dík
nema nekdo zkušenost nebo radu ohledne svetel na octavii 1 z roku 99 ..Jde o to ze mam svetla zapojeny na denni sviceni.Takze když nastartují se mi rozsvítí ,vypínač v poloze 0..Ale kdyz je prepnu na sviceni do polohy 2 tym padem se mi rozsvítí palubovka a všechno ale potkavaci svetla zhasnou.Uz sem vyzkoušel 2 jine vypínače a pořád závada ta samá.Ma to nejake rele a nebo neco?Pojistky jsou o.k. vyndane přemerene a skontroovane...I sem je menil..Kde by jeste mohla byt závada?Dík
octavia 1.9 TDI 81KW ,
No ja mam na stribrne okte taky tuhle fičurinku.Jak otočim klickem,tak se svetla rožnou,ale trebas neprepnu na dálkove,to az s vypinacem v poloze potkavacich svetel.Tohle mi vadí a špekuloval jsem jak je to udelane,jestli jen jine rele? Je to tam uz z výroby.
VW Touran 1.6 MPI BSE 75 kw,LPG
Octavia 2 Combi 1.6 MPI BSE 75kw
- martinsidlo
- Aktivista
Tak žádné rele tam nemám, je to prepajene u vypínače.Takze ještě tu packu tedy skusim.Ještě by se zeptal,da se opravit a nebo radeji vyměnit za jinou?Mam tam tempomat,dodelavanej a stara packa funkci se mi vali doma.Ten tempomat neřeším, jen aby to nevadilo když tam dam obyčejní tedy bez tempomatu.Dekuji
octavia 1.9 TDI 81KW ,
Pokud to bylo na mě,tak ano logika.martinsidlo píše:Když máš denní,nesvítíš dálkovýma. Zapni tlumené a svítí dálkové.
To je logika.

Nicmene me zajimalo jak je to z vyroby udelane,bo mi to celkem vadí,tak jestli staci vymenit rele nebo tak...
VW Touran 1.6 MPI BSE 75 kw,LPG