Sangyong Kyron gumičky konektoru
Moderátoři: šulda, Moderátoři
Sangyong Kyron gumičky konektoru
Kyron r.v2008 2,0xDi 104kw tečie olej z automatickej prevodovky cez zástrčku elektriky. Neviete náhodou rozmery gumičiek? Auto by malo mať motor a prevodovku z mercedesu. Neviete s čím je to totožné od mercedesu. Podla VINu mi to dáva len celu prevodovku.
dík
dík
Honda CR-V, Peugeot Partner,VW Caddy, Škoda 1000MB DELUXE
Tak vymene bylo tam original čislo mercedesu tak stačilo objednat cely konektor stál 20eur.
V čom si niesom istý je výmena oleja v automatickej prevodovke. Oleja sem vypustil 4L. Píšu že by tam malo ísť 8litrov. Nalial som tam 3 litre a ukazuje mi podla servisnej mierky že je tam dosť. Samozrejme auto naštartovane a zohriate na 80st pri meraní oleja. V tomto si niesom istý či tých 8litrov nieje len pri GO prevodovky a všetok teraz nevytiekol. dík za každu radu nerad bych neco posral.
V čom si niesom istý je výmena oleja v automatickej prevodovke. Oleja sem vypustil 4L. Píšu že by tam malo ísť 8litrov. Nalial som tam 3 litre a ukazuje mi podla servisnej mierky že je tam dosť. Samozrejme auto naštartovane a zohriate na 80st pri meraní oleja. V tomto si niesom istý či tých 8litrov nieje len pri GO prevodovky a všetok teraz nevytiekol. dík za každu radu nerad bych neco posral.
No dobre to nieje však koli tomu že boli špatne gumičky tak chcal odtial olej. Ty si si to pomylil s kontrolnym šrubom výšky hladiny. Tady taký šrub neni je tu natrubek do prevodovky kde pichaš servisnu mierku. presne rovnaký postup ako u motoroveho oleja akurat rozdiel je pri naštartovanom motore.