Pokud váha ukazuje 850 i na volnoběh je softem udělaný egr off.NOVON píše:Ahoj chlopi,podařilo se mi sehnat upravenou jednotku v Bosch servisu na 84 kw,kroutak nevim.Dal jsem ji do stribrne ofce No rozdíl ve výkonu je opravdu znát,auto zrychluje takřka okamžitě,není tak tupé jako serie AGR.Ani to nijak nehulí.Jen co jsem si vsimnul na Vagu,tak váha ukazuje kolem 850 i na volnobeh a dávka paliva je 2.6/2.8 mg u zahřateho motoru a v kanálu 015 skáce 0.0-0.4.Vzdycky jsem to daval na 3.4-3.6 mg a tehdy se dávka drzela v kanalu 015 na 0.4 l/h.
Uvazuju,ze tu dávku poladím,ať mi ukazuje dobře palubák,bo za 4.3 na sto to asi fakt nejezdí.Pak dotaz na tu hodnotu z váhy,je to tak po chipu normální?
Díky moc
O1 AGR - navýšení výkonu
Moderátoři: šulda, Moderátoři
toefuk: Nemám tam diodu..Je tam váha Pierburg.Já tu upravenou jednotku koupil velice levně z bouraného auta,šoupnul ji tam a teď to zkoumám 
Ještě jsem si všimnul,že to při nízkých otáčkách kolem 1500 a lechtání plynu občas lehce poškubává..Jasně,může být chyba i jinde,ale s původní jednotkou to nedelalo.

Ještě jsem si všimnul,že to při nízkých otáčkách kolem 1500 a lechtání plynu občas lehce poškubává..Jasně,může být chyba i jinde,ale s původní jednotkou to nedelalo.
VW Touran 1.6 MPI BSE 75 kw,LPG
Octavia 2 Combi 1.6 MPI BSE 75kw
Mel jsem to napichle a hodnota váhy po proslapnuti plynu na míste klesá,z čehož jsem v pitchi uz úplně..Proste pozadavek stoupa a aktualni hodnota klesá..toefuk píše:mozno je tam linearizacia na inu vahu alebo nieco zmrsene, ale 850mg vzduchu na volnobeh 1.9 neskonzumuje.
Jo a k té "jiné váze",bylo to na AGR z roku 97,jeste s tou starou váhou Pierburg.
Tomas.cz: No čísla jo,jen se lišily koncová písmena.
Je to jednotka z mého bývalého auta,ktere jsem pred 3 roky prodal..Podle me to nejak souvisí s tou úpravou jednotky,jen netuším co a jak se tam vlastne upravuje v tom softu.
Je to jednotka z mého bývalého auta,ktere jsem pred 3 roky prodal..Podle me to nejak souvisí s tou úpravou jednotky,jen netuším co a jak se tam vlastne upravuje v tom softu.
Naposledy upravil(a) NOVON dne 19 dub 2019, 20:16, celkem upraveno 1 x.
Dôvod ?Source píše:Tú dávku by som možno ešte mierne posunul tak na 4,2 - 4,4
https://www.meckotdi.sk - Autoservis, chiptuning, úpravy vozidiel Trenčín
Pretože, niekde tu v téme spomínal, že mu ide aj stále o spotrebu a pýtal sa na to či nie je potrebené kalibrovať palubák, a príde mi, že keď mu to pri 2,6 šklbalo tak 3,4 je ešte celkom bohatá zmes, preto by som ju mierne ešte ochudobnil, just my opinion
Octavia 2003 ASV 81kw
/ FB S764 / "J" čerpadlo / Brzdy 312mm / ASZ vedenie vzduchu / vymenik olej-voda ASZ / DPF ON 1??Kw/3??NM
VW Golf mk5 R32 3.2 VR6 BUB 184Kw 4motion
/ FB S764 / "J" čerpadlo / Brzdy 312mm / ASZ vedenie vzduchu / vymenik olej-voda ASZ / DPF ON 1??Kw/3??NM
VW Golf mk5 R32 3.2 VR6 BUB 184Kw 4motion