Ahoj. chcem sa spytat da sa vymenit remen co pohana klimakompresor na superb 2,5 tdi aj bez demontaze predku alebo treba komplet predok dat dolu ? A este jedna otazka . pri prejdeni nerovnostami mi bucha tiahlo co je medzi radiacou pakou a prevodovkou tak som dnes dal auto na jamu a skusal rukou je tam dost velka vola . da sa to tiahlo odpojit nejak od spodu a vymenit tam tie puzdra ? stretol sa uz niekto s niecim takymto ? je to manualna 6stupnova prevodovka
dnes som to pozeral a vyzera ze ja mam vôlu na radiacej pake v tej gulicke plastovej na strane od prevodovky velmi vôla nieje. ako som hybal tym tiahlom tak paka chodila hore dole .
m.a.r.e.k píše:Ahoj. chcem sa spytat da sa vymenit remen co pohana klimakompresor na superb 2,5 tdi aj bez demontaze predku alebo treba komplet predok dat dolu ? A este jedna otazka . pri prejdeni nerovnostami mi bucha tiahlo co je medzi radiacou pakou a prevodovkou tak som dnes dal auto na jamu a skusal rukou je tam dost velka vola . da sa to tiahlo odpojit nejak od spodu a vymenit tam tie puzdra ? stretol sa uz niekto s niecim takymto ? je to manualna 6stupnova prevodovka
Remen vymeníš priamo na aute bez rozoberania, trošku piplačka, ale ide to, dokonca aj ta kladka ide vymeniť. Hlavne zdvihnúť, na zemi to musí byť otročina.
Passat V6 bdh 180hp 4motion Chip by Kitpower.fr 206hp, Chip by Dynatec.fr 218hp
Pak napiš jak to šlo já raději sundávám předek ale je pravda že většinou se toho dělá víc.Je tam dost málo místa a ten kryt je dost blízko u sahary nadávat asi budeš.
potom dam vediet .pozeral som to a mas pravdu je tam ten plech a dost malo miesta . vsak prave ze potrebujem menit len ten remen. keby som robil aj rozvody tak je to ine. Rozvody sa robili asi 2 roky dozadu a s nimi aj tie remene a takto vyzera remen ( contitech)