Co je menší zlo Audi nebo BMW

co se jinam nevešlo/nehodilo - ohledně aut

Moderátoři: šulda, Moderátoři

Odpovědět
fekálek
Aktivista
Příspěvky: 1878
Registrován: 28 úno 2016, 18:46

Příspěvek od fekálek »

jericho-3 píše:Bohužel, když řekneš že BMW je lepší, jsi za šílence nebo za ču.áka. A pokud nechceš vychvaloval koncern ve všech jeho modifikacích, tak jsi v háji..Pokud budeme brát hledisko havárie, tak budu prosazovat tank, ve kterém jsem se ničeho nebál..K čemu je mi auto, které se pořád sere, i když je při havárii nezranitelné ? Při jízdě po supermarketech po městě je ti i 15 pytlů - airbagů prd platné, a shnilé blatníky u koncernu bohužel lehké kolize nijak neochrání.. :(
Grunte -paní byla živnostnice a zaplňovala v supermarketech regály, takže z 80% městský provoz..Dnes je v důchodu a pokračuje dál..Ekonomicky i jízdně je tohle auto bomba, má to již servo ,samozřejmě hydraulické/nezničitelné/ a ne nějaké el. sračky, které u Fabie urazíš, jen sjedeš z cesty, nebo ti prostě shnije, popřípadě jeho kabely. Jízda je velmi příjemná ještě dnes, chytá to na otočení co je to auto na světě. spadne ti řemen a motor se nepotká/FIRE/, převodovka je vespod suchá jako trn, pouze motor je špindíra, což je jeho vlastnost..Všichni ti šetřílci by jen záviděli, vše je promyšlené, jednoduché, doma opravitelné, nepotřebuješ žádné pomůcky, výměna př. ložiska je inteligentní a osvědčená a ne jako ožralý koncern, který vždy vymyslí nějaké koniny..A tohle lidé chtějí, jezdit a ne laborovat, zda se immo ráno probudí, zda pojedou na všechny válce..Znám mnoho hlavně důchodců, kterým Fabia vzala všechny iluze o moderním spolehlivém voze, mnozí jezdili častěji v servisním autě, než ve svém..... :)
P.S. a že není krásné? Je to úhel pohledu a hlavně je to o tom, že to není IN , přes všechna fakta jsou lidé stádní, kopírují okolí i když jim to zbytečně užírá prostředky.. Jako můj známý, který chodí do galerií a na rauty, aby byl mezi intoši a snoby/ a taky se dobře najedl chlebíčků/ a jelikož má starý telefon, protože svítící placku nepotřebuje, tak si ji půjčuje od souseda, aby byl mezi "sobě rovnými" IN. A oni jím nepohrdali...No prostě čehůni... :
(

Má na to cenu reagovat? Myslím, že je to škoda času ;)
jericho-3
Aktivista
Příspěvky: 20116
Registrován: 16 čer 2009, 16:46

Příspěvek od jericho-3 »

Co se týče tvého času tak určitě. Nejsi schopen jakkoli relevantně polemizovat, jen meleš, je to sráč, je to o ničem pak dál dalších nadávek na ty, kteří ty auta mají, pak meleš o tom, zda s tím dotyčný vůbec jel a nejhorší je, že nemáš minimální přehled o něčem, co nebylo u vás v dílně minimálně včera..Proč jsi vůbeš šel do dílny.., možná bys byl dobrý listonoš nebo jsi mohl v uniformě chodit po městě a dávat botičky, tohle by bylo pro tebe jako ulité... :(
nepropadat panice...
rosta tdi
Přispěvovatel
Příspěvky: 247
Registrován: 06 led 2008, 19:33
Bydliště: okr.Svitavy

Příspěvek od rosta tdi »

TANN3R píše:Prej 525d je držák oproti 530d/535d :D Sladká nevědomost. Než budete šířit tyhle bludy, mrkněte na typ motoru.
Tak nás poučte pane
Octavia 1.9TDi 66KW motor ALH r.v 2001
BMW E46 330d 150Kw Touring, individual, speciální edice r.v 2004 M57/TU
BMW E46 330Ci cabrio r.v 2005 M54
fekálek
Aktivista
Příspěvky: 1878
Registrován: 28 úno 2016, 18:46

Příspěvek od fekálek »

jericho-3 píše:Co se týče tvého času tak určitě. Nejsi schopen jakkoli relevantně polemizovat, jen meleš, je to sráč, je to o ničem pak dál dalších nadávek na ty, kteří ty auta mají, pak meleš o tom, zda s tím dotyčný vůbec jel a nejhorší je, že nemáš minimální přehled o něčem, co nebylo u vás v dílně minimálně včera..Proč jsi vůbeš šel do dílny.., možná bys byl dobrý listonoš nebo jsi mohl v uniformě chodit po městě a dávat botičky, tohle by bylo pro tebe jako ulité... :(
To je jasný, jedině ty jsi vzor dokonalosti, jen trochu krachlej, holt smutnej příběh no ;)
jericho-3
Aktivista
Příspěvky: 20116
Registrován: 16 čer 2009, 16:46

Příspěvek od jericho-3 »

Až zkrachuješ jako já , mohl by ses konečně postavit rovně a nebýt jen najmutej vocas..
nepropadat panice...
fekálek
Aktivista
Příspěvky: 1878
Registrován: 28 úno 2016, 18:46

Příspěvek od fekálek »

jericho-3 píše:Až zkrachuješ jako já , mohl by ses konečně postavit rovně a nebýt jen najmutej vocas..
Víš o mě hovno, ty italoúchyle
A6TDI
Aktivista
Příspěvky: 4820
Registrován: 05 říj 2009, 19:33

Příspěvek od A6TDI »

hulvát nic víc....
TANN3R
Přispěvovatel
Příspěvky: 281
Registrován: 06 úno 2016, 21:45

Příspěvek od TANN3R »

rosta tdi píše:Tak nás poučte pane
525d/530d/535d v F10 jsou od začátku všechno stejnej sráč - N57. Stejné problémy, jak přes kopírák, ale samozřejmě tam pár rozdílů je. Vzájemně si ale finančně nemají co tyhle motorizace vyčítat. Někde kolem 2010 se u 525d přešlo na N47, což je ještě větší sráč.

Nemyslel jsme ten můj komentář nějak útočně. Fakt dokud člověk neví, co má za mrdku, tak to nějak funguje. Dneska si už nevyberes, buď koupíš špatně nebo míň špatně.
Mustang GT 4.6
E63 645Ci
jericho-3
Aktivista
Příspěvky: 20116
Registrován: 16 čer 2009, 16:46

Příspěvek od jericho-3 »

Konečně kvalitní příspěvek k věci a osobní zkušenost.. :)
nepropadat panice...
fekálek
Aktivista
Příspěvky: 1878
Registrován: 28 úno 2016, 18:46

Příspěvek od fekálek »

A6TDI píše:hulvát nic víc....

Ožralá hovádka prosím nereagovat ;)
Uživatelský avatar
favo
blázen
Příspěvky: 2753
Registrován: 12 úno 2008, 16:29

Příspěvek od favo »

Nic proti italům, pár jich v rodině bylo a až na elektroniku, fungovaly obstojně.
Ovšem máme tu paní co jezdí s novým rodiným fiatem (tuším ten mix s amerikou) a popravdě jsem se až lekl když se ke mě blížila u obchodu, fakt jsem měl pocit podle toho co se za zvuk linulo z motorvýho protoru, že někde utrhla motor a nyní ho táhne za sebou. Tenhle pazvuk nelezl ani z mého PD když jsem s ním byl nucen dojet na 3 válce domů. Ani se zhulenou vačkou z něj nelezly takový zvuky.
Ono mezi námi, ignorant může jezdit v čem chce a vždy to skončí špatně a pak už jen zbývá aby takový člověk začal hodnotit auta na internetu a nadávat jaký jsou to křápy.
Největší problém dnešní doby je v tom, že každej chce auto aby se nemusel stydět před sousedem, ale né každý je ochotný se o auto patřičně starat a hlavně platit to.
Golf IV 1.9 TDi ASZ
_________________
favorit 136 L
felicia 1.3 (1.4) MPi
jericho-3
Aktivista
Příspěvky: 20116
Registrován: 16 čer 2009, 16:46

Příspěvek od jericho-3 »

Je to o zkušenosti a možná i důsledku dřívějšího zklamání..Zahlédl jsem kousek vedle, že tam přijíždí nový-zánovní Fiat Tipo a koukám a on kluk co má ARomeo 166 2,4 JTD..Tak si říkám, hle Alfa to má už asi za sebou, je to několik let, co ji koupil za 48000kč, já opravil spojku , měla hodně za sebou, ale jinak zachovalá a on ji honil jako nadmutou kozu ....Tak na něho volám, ať žije Fiat...Alfa už lehla? A on, proč by měla lehnout? Vrátil jsem ji tátovi..No, koukám že máš nové auto..Jo , koupil jsem menší auto..Tak mu říkám , tak co? A on zatím bezva, nemá to chybu....Tak jsem se chechtal, a vzpomněl si, jak slavně vykoupil voňavku AUDI V 6 Tdi od nějakého dlužníka, kterému zabavili auto...Nejdřív se naparoval , pak mě zavolal, že se mu netočí motor/když čistil hadříkem agregát, tak nechal v diře k setrváku hadřík, ten se šprajcl v korpusu a motor se zablokoval/a pak se to začalo srát, vačky, spojka odešla a tak se toho rychle zbavil i z toho důvodu, že ta svině dle jeho slov hrozně žrala..A tak se z něho stal milovník Italů, které mu fungovaly všechny až obdivuhodně...Kdo nevěří, ať tam běží...Teď jsem si přečetl test BMW 1 Sportback s tříválcem TFSI , vzadu klikovou nápravou a koly 18palců/žebřiňák/ a chtělo se mi plakat..A to jsem s tím ani nejel..Za půl mega až milion jezdit ze sračkou, která má tříválec a nápravy jako Felicie , ale úžasný infotaiment, no to bych musel být pako.. Ale infotaiment úžasný...pché..Ale pro snobáky, kteří chtějí na pohled vyvolat závist-ideální....Na pohled krása, uvnitř mechanická bída.. :( (rofl) (rofl)
nepropadat panice...
Uživatelský avatar
Forest
Aktivista
Příspěvky: 7023
Registrován: 16 bře 2006, 18:26
Bydliště: Čechy krásné, Čechy mé (Mechov/Praha)

Příspěvek od Forest »

Jericho a ono by nejaky ten hadrik jine auto v klidu prezilo? (hm)
TDI - everyday's racing performance with frugal running costs - do not let the challenge pass you by (hm)

Jestliže máš pravdu o 24 hodin dříve než jiní, jsi přesně oněch 24 hodin považován za blázna. (Antoine de Rivarol)
Slavkov
Aktivista
Příspěvky: 4579
Registrován: 09 lis 2007, 15:48
Bydliště: Slavkov u Brna

Příspěvek od Slavkov »

Jasně, Fehler In Allen Teilen (FIAT) s tím počítá již z výroby... (noteeth)
P.S. Možná jsem tu němčinu nezvládl... a znamená to: "Für Italiener Ausreichende Technik" (LOL)
GIV Variant TDi ???kW
fekálek
Aktivista
Příspěvky: 1878
Registrován: 28 úno 2016, 18:46

Příspěvek od fekálek »

jericho-3 píše:Je to o zkušenosti a možná i důsledku dřívějšího zklamání..Zahlédl jsem kousek vedle, že tam přijíždí nový-zánovní Fiat Tipo a koukám a on kluk co má ARomeo 166 2,4 JTD..Tak si říkám, hle Alfa to má už asi za sebou, je to několik let, co ji koupil za 48000kč, já opravil spojku , měla hodně za sebou, ale jinak zachovalá a on ji honil jako nadmutou kozu ....Tak na něho volám, ať žije Fiat...Alfa už lehla? A on, proč by měla lehnout? Vrátil jsem ji tátovi..No, koukám že máš nové auto..Jo , koupil jsem menší auto..Tak mu říkám , tak co? A on zatím bezva, nemá to chybu....Tak jsem se chechtal, a vzpomněl si, jak slavně vykoupil voňavku AUDI V 6 Tdi od nějakého dlužníka, kterému zabavili auto...Nejdřív se naparoval , pak mě zavolal, že se mu netočí motor/když čistil hadříkem agregát, tak nechal v diře k setrváku hadřík, ten se šprajcl v korpusu a motor se zablokoval/a pak se to začalo srát, vačky, spojka odešla a tak se toho rychle zbavil i z toho důvodu, že ta svině dle jeho slov hrozně žrala..A tak se z něho stal milovník Italů, které mu fungovaly všechny až obdivuhodně...Kdo nevěří, ať tam běží...Teď jsem si přečetl test BMW 1 Sportback s tříválcem TFSI , vzadu klikovou nápravou a koly 18palců/žebřiňák/ a chtělo se mi plakat..A to jsem s tím ani nejel..Za půl mega až milion jezdit ze sračkou, která má tříválec a nápravy jako Felicie , ale úžasný infotaiment, no to bych musel být pako.. Ale infotaiment úžasný...pché..Ale pro snobáky, kteří chtějí na pohled vyvolat závist-ideální....Na pohled krása, uvnitř mechanická bída.. :( (rofl) (rofl)

Bože, to jsou pohádky na dobrou noc, nebo co??
Odpovědět

Zpět na „Diskuze o autech“